Autovakanties
4, 5 of 6 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf in de historische stad Kaufbeuren in Duitsland incl. ontbijt!

Felix hotel Kaufbeuren
Kaufbeuren, Allgäu, Duitsland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
150,-
totaal: 319,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 4 dagen en voor 73 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 4, 5 of 6 dagen in de historische stad Kaufbeuren in Duitsland incl. ontbijt

Felix Hotel Kaufbeuren ligt in het pittoreske stadje Kaufbeuren, omringd door de adembenemende Beierse Alpen. Je bent hier perfect gepositioneerd om de schoonheid van de regio te verkennen, van historische bezienswaardigheden tot prachtige natuurgebieden. Na een dag vol avontuur kun je uitrusten in je kamer of plaatsnemen in het restaurant. Hier kun je genieten van heerlijke lokale en internationale gerechten. Geniet van authentieke Beierse specialiteiten of laat je verrassen door de creatieve gerechten van de chef-kok. Kortom, Felix Hotel Kaufbeuren biedt de perfecte mix van ontspanning en avontuur. Boek nu je verblijf en ervaar zelf waarom dit hotel de ideale bestemming is voor jouw volgende vakantie!

Autovakanties
4, 5 of 6 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf in de historische stad Kaufbeuren in Duitsland incl. ontbijt!

Felix hotel Kaufbeuren
Kaufbeuren, Allgäu, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Nabij de historische binnenstad van Kaufbeuren
  • Het treinstation ligt op loopafstand van het hotel
  • Therme Bad Wörishofen ligt op ongeveer 20 minuten rijden vanaf het hotel
  • Vanaf het hotel is het ongeveer 50 minuten rijden naar het Neuschwanstein Kasteel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: reserveer kaartjes voor het Neuschwanstein Kasteel!
Wat er te doen is in de buurt

Fünfknopfturm
In het pittoreske stadje Kaufbeuren vind je de Fünfknopfturm, een fascinerende middeleeuwse toren. De naam, die letterlijk 'vijfknopentoren' betekent, komt van de vijf kleine torentjes op het dak. Deze toren maakte ooit deel uit van de stadsmuur en biedt nu een prachtig uitzicht over de omgeving. Het is een geweldige plek om de geschiedenis van de regio te ervaren en mooie foto's te maken.

Therme Bad Wörishofen
In Bad Wörishofen vind je een van de meest luxueuze thermale baden van Duitsland. De Therme Bad Wörishofen biedt een scala aan wellness-faciliteiten, waaronder verschillende sauna's, zwembaden en massagemogelijkheden. Het is de perfecte plek om even helemaal tot rust te komen en je batterijen op te laden.

Neuschwanstein Kasteel
Geen bezoek aan Beieren is compleet zonder een trip naar het wereldberoemde Neuschwanstein kasteel. Dit sprookjesachtige bouwwerk, gebouwd in opdracht van koning Ludwig II, lijkt zo uit een Disney-film te komen. De prachtige architectuur en de adembenemende omgeving maken het een onvergetelijke ervaring. Vergeet niet om kaartjes van tevoren te reserveren, want het kan er behoorlijk druk zijn!

Felix hotel Kaufbeuren
Ganghoferstraße 8,
Kaufbeuren, Duitsland
Kaart
Ganghoferstraße 8, Kaufbeuren, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Felix Hotel Kaufbeuren is een modern hotel gelegen in Kaufbeuren, dicht bij het treinstation en de historische binnenstad. Het hotel heeft 52 rookvrije kamers, elk met een eigen badkamer, een ruime werkplek en een flatscreen-tv. Er is ook een fietsstation en het hotel is ADFC-gecertificeerd. Er is een tuin, privéparkeergelegenheid, een gemeenschappelijke lounge en diverse activiteiten zoals fietsen en wandelen. Je kunt gratis gebruik maken van Wi-Fi in het hele hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 9,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€10,00 per dier per nacht (op aanvraag o.b.v. beschikbaarheid)
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Wi-Fi
Ja
Lobby
Ja
Snackbar
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Slot Neuschwanstein

Kastelen
Neuschwansteinstraße 20

Het Disney-kasteel ligt in het dorp Hohenschwangau in de bergen van de groene regio Allgäu in Beieren. De bouw van het idyllische kasteel werd gestart in 1869 in opdracht van de verlegen en excentrieke Koning Ludwig II. Dit kasteel deed dienst als inspiratie voor het kasteel van Doornroosje in Disneyland.

Legoland Deutschland

Bezienswaardigheden, Outdooractiviteiten, Recreatie en spellen, Attractieparken
Legoland-Allee

Legoland Deutschland is het vierde park in de Legoland-keten. Het is gevestigd in Günzburg. Hier liggen in totaal 40 attracties, waarvan 3 achtbanen en 6 waterattracties.

Ulm

Steden
Ulm

Ulm is een groot universitair centrum en één van de mooiste steden van Duitsland. Mensen worden aangetrokken door de unieke bezienswaardigheden, gezellige restaurants en een brede selectie van winkels.

Frauenkirche München

Bezienswaardigheden
Frauenplatz 12

Met zijn forse afmetingen van 109 meter aan lengte, 40 meter breedte en 99 meter hoogte is de Frauenkirche met recht de grootste kerk van München te noemen. Opvallend is dat de kerk grotendeels uit rode baksteen is opgetrokken.

Marienplatz

Bezienswaardigheden, Cultuur
Marienplatz

Marienplatz is een centraal plein in het centrum van de stad München , Duitsland . Het is het belangrijkste plein van de stad sinds 1158.

München

Steden
Altstadt

München is de derde stad van Duitsland en de hoofdstad van de deelstaat Beieren. Bij veel toeristen is München bekend vanwege het Oktoberfest. Maar je vindt er ook vele musea en je kunt er uitstekend winkelen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€10,00 per dier per nacht (op aanvraag o.b.v. beschikbaarheid)

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 9,00 per dag

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uursreceptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau