Flashdeals
Autovakanties
4, 6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

FLASHDEAL! ⚡ Verblijf all-inclusive in een appartement in Camargue in Frankrijk!

Sowell Residences Les Sablons
Le Grau-du-Roi, Languedoc-Roussillon, Frankrijk bekijk op kaart
FLASHDEAL! ⚡ 4-, 6-, 8-, 11- of 15-daagse all-inclusive in een appartement in Camargue in Frankrijk

Sowell Residences Les Sablons ligt in het hart van Le Grau-du-Roi. Deze locatie biedt het beste van twee werelden: de rust van een klein kustplaatsje en de nabijheid van grotere steden zoals Montpellier en Nîmes. Je bent hier omringd door prachtige stranden, natuurgebieden en historische bezienswaardigheden. Le Grau-du-Roi en de omgeving hebben veel te bieden. Breng een bezoek aan de beroemde Camargue, bekend om zijn wilde paarden en flamingo's of maak een boottocht langs de kust of verken de middeleeuwse stad Aigues-Mortes.

Let op: deze deal is boekbaar t/m 20 augustus!

Flashdeals
Autovakanties
4, 6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

FLASHDEAL! ⚡ Verblijf all-inclusive in een appartement in Camargue in Frankrijk!

Sowell Residences Les Sablons
Le Grau-du-Roi, Languedoc-Roussillon, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet (tot 13.00 uur)
  • Dagelijks gevarieerde lunchbox to go
  • Dagelijks een zoete middagsnack met koffie en thee
  • Dagelijks dinerbuffet
  • Onbeperkt drankjes zoals frisdrank, sap, wijn, bier en warme dranken (10.00 – 22.00 uur)
  • Selectie van alcoholische dranken (12.00 – 13.30 uur & 18.30 – 22.00 uur)
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: maak een dagtrip naar Marseille (ligt op ongeveer 120 km afstand)
Ontdek de charme van Zuid-Frankrijk

Montpellier
De hoofdstad van de regio Languedoc-Roussillon. Deze levendige stad staat bekend om zijn grote studentenpopulatie, die zorgt voor een jonge en dynamische sfeer. Maar Montpellier is veel meer dan alleen een studentenstad. Het historische centrum, bekend als l'Écusson, is een doolhof van smalle straatjes en pleintjes, waar je urenlang kunt dwalen en steeds weer nieuwe verrassingen ontdekt.Een van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden in Montpellier is de Place de la Comédie, het centrale plein van de stad. Hier vind je het prachtige operagebouw en de beroemde fontein 'Les Trois Grâces'. Het plein is omringd door cafés en restaurants, waar je heerlijk kunt genieten van de lokale keuken en de levendige sfeer.

Nîmes
Een stad die bekend staat om zijn goed bewaarde Romeinse overblijfselen. Het meest indrukwekkende bouwwerk is zonder twijfel de Arena van Nîmes, een van de best bewaarde Romeinse amfitheaters ter wereld. Dit imposante gebouw, dat dateert uit de eerste eeuw na Christus, wordt nog steeds gebruikt voor concerten en evenementen. Een andere must-see in Nîmes is de Maison Carrée, een prachtig bewaard gebleven Romeinse tempel. Dit elegante gebouw, met zijn slanke zuilen en fijn bewerkte friezen, is een van de best bewaarde Romeinse tempels ter wereld. Tegenover de Maison Carrée vind je het ultramoderne Carré d'Art, ontworpen door de beroemde architect Norman Foster. Het contrast tussen deze twee gebouwen symboliseert perfect de mix van oud en nieuw die zo kenmerkend is voor Nîmes. Vergeet niet om ook een bezoek te brengen aan de Jardins de la Fontaine, een prachtig park dat in de 18e eeuw werd aangelegd rond de oorspronkelijke Romeinse bronnen van de stad. Hier vind je niet alleen mooie tuinen en fonteinen, maar ook de ruïnes van een Romeinse tempel gewijd aan Diana.

Arles
Een charmante stad aan de oevers van de Rhône. Arles is vooral bekend geworden door Vincent van Gogh, die hier een van zijn meest productieve periodes beleefde en veel van zijn beroemdste werken schilderde. Je kunt de plaatsen bezoeken die Van Gogh inspireerden, zoals het 'Gele Huis' (helaas verwoest tijdens de Tweede Wereldoorlog) en het café dat hij vereeuwigde in 'Caféterras bij nacht'. Een wandeling door de smalle straatjes van de oude stad brengt je langs prachtige pleinen, zoals de Place du Forum, en historische gebouwen zoals de Église Saint-Trophime. Deze kerk, met zijn prachtig gebeeldhouwde portaal, is een meesterwerk van Romaanse architectuur. Vergeet niet om ook een bezoek te brengen aan de Fondation Vincent van Gogh, een museum dat gewijd is aan de erfenis van de beroemde schilder. Hier vind je niet alleen werken van Van Gogh zelf, maar ook hedendaagse kunst die geïnspireerd is door zijn leven en werk.

Sowell Residences Les Sablons
1551 Route de Carnon,
Le Grau-du-Roi, Frankrijk
Kaart
1551 Route de Carnon, Le Grau-du-Roi, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Sowell Residences Les Sablons is een accommodatie gelegen in Le Grau-du-Roi, vlakbij Boucanet Beach. Het bestaat uit drie prachtige gebouwen: Acacias, Aigrettes en Tellines. Deze gebouwen liggen het dichtst bij het restaurant en de receptie, wat betekent dat alle gemakken binnen handbereik zijn. De 57 ruime appartementen bieden plaats aan maximaal 6 personen, waardoor ze perfect zijn voor grote gezinnen of groepen vrienden. Lakens en handdoeken worden verstrekt, afhankelijk van het aantal geboekte personen. De bedden zijn niet opgemaakt. De eindschoonmaak is inbegrepen, exclusief de keuken. Het zwembad is het hele jaar door geopend en verwarmd, zodat je op elk moment van je verblijf kunt zwemmen en het ligt direct tegenover een prachtig strand aan de Middellandse Zee. Tijdens de Franse schoolvakanties is er een speciale miniclub voor kinderen van 4 tot 8 jaar.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Gratis
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€10,00 per nacht (max 1 huisdier per accommodatie, op aanvraag)
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Buitenzwembad
  • Speeltuin
  • Restaurant
  • Kidsclub / animatie
  • Terras

Accommodatie faciliteiten

  • Terras
  • Bad en/of douche
  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Vaatwasser
  • Magnetron
  • Televisie
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Wi-Fi
Hoogtepunten

Arles

Steden
Arles

Het door de Grieken gestichte Arles aan de voet van Les Alpilles werd door de Romeinen verder uitgebouwd tot een klein ‘Rome’. Er zijn verschillende bezienswaardigheden.

Le Vieux Port

Bezienswaardigheden
Le Vieux Port

Le Vieux Port is tegenwoordig een jachthaven, met aan weerszijden van de havenmond de eeuwenoude forten die de grandeur van weleer markeren. De oude haven vormt het epicentrum van alle toeristische activiteit en ondanks talloze restaurantjes, terrassen, winkeltjes en hotels is het er aangenaam rustig.

Le Panier

Wijken
Le Panier

De vele gangsterfilms die in de smalle steegjes van het oude kwartier Le Panier zijn gedraaid, hebben het imago van de stad geen goed gedaan. Maar dit is niet het rauwe Marseille. Het is veel gevaarlijker in de noordelijke betonwijken, de cités waar kleine Zinedine Zidanes opgroeien. Le panier is nu een levendige wijk met smalle sfeervolle straatjes.

Marseille

Steden, Bezienswaardigheden, Musea, Shoppen, Eten en drinken, Cultuur
17 Square Belsunce

Marseille is de tweede grootste stad van Frankrijk. Bezoek de Notre Dame de la Garde, Vieux-Port, de Basilique le Sacré-Coeur of Longchamp Palace.

Notre-Dame de la Garde

Bezienswaardigheden
Rue Fort Du Sanctuaire

De basiliek van Marseille ligt aan zee, op een heuvel van zo’n 150 meter hoog, en is daarmee een ideaal uitzichtpunt. Marseille is de twee en oudste stad (2600 jaar) van Frankrijk en ligt als een zachtgeel amfitheater te sudderen tussen de zee en de bergen. Draai je naar zee dan heb je zicht op een azuurblauwe vlakte, met de Calanques, beroemde rotskreken.

Aix en Provence

Steden, Bezienswaardigheden, Shoppen, Cultuur
3 Rue Des Cordeliers

Aix en Provence is een levendige studentenstad en tevens zeer geliefd bij de Fransen. Dagelijks is er in het historische centrum een Provencaalse markt op het prachtige plein.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€10,00 per nacht (max 1 huisdier per accommodatie, op aanvraag)

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Gratis

Inchecken

Vanaf 17:30 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 4.45 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau