Autovakanties
4, 6, 8 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Halfpension in een familie resort met wellness in Tesero, het hart van de Italiaanse Dolomieten incl. Fiemme-moition card en mountainbike verhuur!

Hotel Rio Stava Family Resort & Spa
Tesero, Trento, Italië bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
285,-
totaal: 610,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 4 dagen en voor 5 aankomstdagen beschikbaar!
4, 6, 8 of 15 dagen in een familie resort met wellness in Tesero, het hart van de Italiaanse Dolomieten incl. Fiemme-moition card en mountainbike verhuur o.b.v. halfpension

Gelegen in het prachtige Italiaanse berglandschap biedt Hotel Rio Stava Family Resort & Spa alles wat je nodig hebt voor een heerlijk verblijf met het hele gezin. De regio is beroemd om de prachtige Dolomieten, een UNESCO-werelderfgoed. Perfect voor wandelingen, bergbeklimmen en genieten van adembenemende uitzichten. Het centrum van Tesero ligt op slechts 800 meter afstand van het hotel. Hier vind je traditionele Italiaanse architectuur, gezellige cafés en lokale winkels. Na een dag vol activiteiten is er niets fijner dan te ontspannen in de spa van het hotel. In Hotel Rio Stava Family Resort & Spa hoef je je geen zorgen te maken over het eten. De restaurants bieden een mix van lokale specialiteiten en internationale gerechten, allemaal bereid met verse, lokale ingrediënten. Kortom, Hotel Rio Stava Family Resort & Spa biedt alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke familievakantie!

Familiekamers met HOGE kinderkortingen!

Autovakanties
4, 6, 8 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Halfpension in een familie resort met wellness in Tesero, het hart van de Italiaanse Dolomieten incl. Fiemme-moition card en mountainbike verhuur!

Hotel Rio Stava Family Resort & Spa
Tesero, Trento, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7 of 14 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Middagsnack met sapjes, fruit en zoet/zoute snacks (15:00 – 17:30)
  • Dagelijks 4-gangen diner inclusief saladebuffet
  • Inclusief water & frisdrank bij de maaltijden
  • Inclusief Fiemme-motion card om gebruik te maken van de vervoersdiensten door de hele provincie Trento
  • Gratis gebruik van mountainbikes voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar (o.b.v beschikbaarheid)
  • Gratis gebruik van de welnessfaciliteiten (16+)
  • Kind tot 1 jaar verblijft GRATIS!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: breng een bezoek aan Cavalese!
De parels van Noord-Italië

Cavalese
In het hart van de Val di Fiemme ligt Cavalese, een prachtige vallei omringd door de majestueuze Dolomieten. In de zomer verandert dit winterse skiparadijs in een groene oase vol wandel- en fietsmogelijkheden. Cultuurliefhebbers zullen genieten van een bezoek aan het Palazzo della Magnifica Comunità, een indrukwekkend gebouw uit de 13e eeuw dat nu dienst doet als museum. Hier kun je je verdiepen in de rijke geschiedenis en tradities van de regio.

Bolzano
De hoofdstad van de autonome provincie Zuid-Tirol. Deze charmante stad is een perfecte mix van Italiaanse flair en Duitse Gemütlichkeit. Wandelend door de straten van Bolzano voel je direct de unieke sfeer die ontstaat door de versmelting van deze twee culturen. Een van de eerste dingen die je opvalt in Bolzano zijn de kleurrijke gebouwen met hun typische erkers. Deze architecturale stijl, bekend als de Tiroolse stijl, geeft de stad een sprookjesachtige uitstraling. Het historische centrum is compact en perfect om te voet te verkennen. Neem de tijd om door de smalle straatjes te slenteren en geniet van de gezellige pleinen waar locals en toeristen samenkomen. Voor de foodliefhebbers is Bolzano een waar paradijs. De lokale keuken combineert het beste van de Italiaanse en Duitse tradities. Probeer zeker de Südtiroler Speck, een heerlijke gerookte ham, of geniet van een traditionele Knödel, een hartige knoedel die perfect past bij een glas lokale wijn.

Trento
De hoofdstad van de provincie Trentino. Deze stad ademt geschiedenis, maar heeft tegelijkertijd een verrassend moderne kant. Trento staat bekend om zijn prachtige renaissancearchitectuur, met als hoogtepunt het Castello del Buonconsiglio, ooit de residentie van de prins-bisschoppen van Trento. Het hart van de stad is de Piazza Duomo, waar de majestueuze kathedraal van San Vigilio staat. Dit plein is het kloppende hart van Trento en de perfecte plek om de lokale sfeer op te snuiven. Neem plaats op een terrasje, bestel een espresso en observeer het dagelijks leven van de Trentini. Maar Trento is meer dan alleen geschiedenis. De stad is ook een belangrijk centrum voor wetenschap en technologie. Het MUSE, het Science Museum ontworpen door de beroemde architect Renzo Piano, is een must-visit voor iedereen die geïnteresseerd is in innovatie en duurzaamheid.

Hotel Rio Stava Family Resort & Spa
Via Mulini 20,
Tesero, Italië
Kaart
Via Mulini 20, Tesero, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Rio Stava Family Resort & Spa ligt in Tesero, in de Val di Fiemme regio van Trentino, Italië. Het hotel ligt op 10 minuten lopen van het centrum van Tesero. Het is een familiehotel dat wordt gerund door de familie Peretti waar twee zwembaden, een groot kindergebied, een restaurant en gratis Wi-Fi aanwezig is. Ook is er een wellnesscentrum met sauna, bubbelbad, fitnesscentrum, massages en een Turks bad.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€10,00 per dag
Wi-Fi
Ja

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Binnenzwembad
Ja
Buitenzwembad
Ja
Fietsverhuur
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Lago di Caldaro

Outdooractiviteiten
Lago Di Caldaro

Lago di Caldaro is niet alleen het warmste Alpenmeer dat er is (de temperatuur kan ’s zomers oplopen tot 28°), het is ook een van de schoonste meren uit Italië, en is daarom erg geliefd bij zwemmers.

Piazza Bozano

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Della Parrocchia 29

Het middelpunt van Bozano wordt gevormd door de Piazza Walther. Aan deze piazza bevindt zich ook de gotische dom. Karakteristiek is het dak met zijn kleurige patronen.

Lago di Santa Giustina

Bezienswaardigheden
Lago Di Santa Giustina

Het meer van Santa Giustina bevindt zich in het centrum van Val di Non, vlakbij Cles. Het heldere water dat in het ravijn komt, creëert prachtige plaatjes.

Val di Non

Natuur & Parken
Via Roma 21

Dit gebied is gevormd door drie opeenvolgende hoogvlaktes, glooiende hellingen bedekt met appelboomgaarden, diepe canyons dorpjes en kastelen en bossen.

Trento

Steden
Via Giovanni Segantini 27

Trento is de elegantste en mooiste stad van de regio. Het stadsbeeld met zijn vele torens en paleizen doet helemaal Italiaans aan.

Castello del Buonconsiglio

Bezienswaardigheden, Cultuur
Via Bernardo Clesio 5

Castello del Buonconsiglio is een imposant kasteel in het centrum van Trentino. Het is vandaag de dag ook een museum.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€10,00 per dag

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07:00 - 0:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau