Kerstmarkten
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Beleef jouw kerstsprookje in een 4*-hotel in Berlijn nabij het centrum incl. ontbijt

Wyndham Garden Berlin Mitte
Berlijn, Berlijn, Duitsland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
104,-
totaal: 238,35 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 13 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet van een magische Kerst en verblijf 3, 4 of 5 dagen in een 4*-hotel in Berlijn nabij het centrum incl. ontbijt

Je bent in Berlijn tijdens de kerstperiode en de stad is getransformeerd tot een betoverend winterwonderland. Je verblijft in het comfortabele 4*-hotel Wyndham Garden Berlin Mitte. Dit hotel is gelegen in een levendige buurt met goede verbindingen met het openbaar vervoer. Begin je dag met een heerlijk ontbijt in het hotel voordat je de sfeervolle straten van Berlijn gaat verkennen, waar de verleidelijke geur van glühwein en versgebakken lekkernijen je tegemoetkomt. Verken de iconische kerstmarkten, zoals die op de Gendarmenmarkt of Alexanderplatz, waar je unieke cadeaus kunt scoren en kunt smullen van traditionele Duitse lekkernijen. Vergeet niet om een ritje te maken in het reuzenrad voor een adembenemend uitzicht over de fonkelende stad. Na een dag vol avontuur keer je terug naar het hotel, waar je kunt ontspannen en genieten van de uitstekende faciliteiten. Berlijn tijdens Kerst is een magische ervaring die je niet wilt missen en die je nog lang zal bijblijven. Dus trek je warme jas aan en dompel jezelf onder in de betoverende kerstsfeer van deze prachtige stad!

Kerstmarkten
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Beleef jouw kerstsprookje in een 4*-hotel in Berlijn nabij het centrum incl. ontbijt

Wyndham Garden Berlin Mitte
Berlijn, Berlijn, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Het hotel ligt 10 minuten wandelen van het treinstation Gesundbrunnen
  • Het hotel beschikt over een fitnessruimte
  • De Berlijnse Muur ligt op ca. 3 km van het hotel
  • Het hotel is gevestigd in een historische gebouw uit 1920
  • Het hotel ligt ca. 20 minuten rijden van het centrum van Berlijn
  • De bushalte en het metrostation liggen op loopafstand van het hotel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek de Brandenburger Tor
Kerstmarkten in Berlijn

Stel je voor dat je door de straten van Berlijn loopt, omringd door de magische sfeer van kerstmarkten die de stad tot leven brengen. Begin je avontuur op de WeihnachtsZauber Gendarmenmarkt, waar je kunt genieten van ambachtelijke producten en culinaire hoogstandjes in een elegante setting. De sfeer is betoverend, met prachtige verlichting en muziek die je meteen in de feeststemming brengt!

Openingstijden:
Gesloten op 24 november
27 november - 31 december | 11:00 - 21:00 uur
23 december + 24 december + 31 december | 11:00 - 18:00 uur Elke vrijdag en zaterdag | 11:00 - 22:00 uur

Vervolgens kun je de kerstmarkt bij de Kaiser Wilhelm Gedächtniskirche bezoeken. Hier, in het hart van West-Berlijn, vind je een gezellige markt met een indrukwekkend uitzicht op de historische kerk. Het is de perfecte plek om te genieten van een warme glühwein terwijl je langs de kraampjes struint.

Openingstijden:
Gesloten op 24 november
27 november - 7 januari | 14:00 - 22:00 uur

Als je zin hebt in wat actie, ga dan naar de Winterwelt am Potsdamer Platz. Deze markt combineert traditionele kraampjes met leuke activiteiten. Laat je betoveren door de winterse magie terwijl je schaatst onder de fonkelende lichtjes, en sluit de dag af met een avontuurlijke rodeltocht. Het is een geweldige plek plezier te maken!

Openingstijden:
Gesloten op 24 november
2 november - 1 januari | 10:00 - 22:00 uur
Vrijdag | 10:00 - 21:00 uur
Zaterdag | 10:00 tot 22:00 uur 24 december | 10:00 - 14:00 uur
Begin november is enkel de rodelbaan en schaatsbaan open tot in januari. De kerstmarkt zelf begint later en sluit vroeger.

Op Alexanderplatz vind je een van de grootste kerstmarkten van de stad, compleet met een reuzenrad dat je een prachtig uitzicht over Berlijn biedt. Vergeet niet om een warme chocolademelk te pakken terwijl je de markt verkent.

Openingstijden:
Gesloten op 24 november
Eind november - eind december | 10:00 uur - 22:00 uur

Voor een unieke ervaring kun je de Lucia Weihnachtsmarkt in de Kulturbrauerei bezoeken. Deze markt heeft een Scandinavisch thema en is gevestigd in een oude brouwerij, wat zorgt voor een bijzondere sfeer. Hier kun je genieten van Scandinavische lekkernijen en handgemaakte cadeaus.

Openingstijden:
Gesloten op 24 november
Eind november - tot net voor Kerstmis
Maandag t/m vrijdag | 15:00 uur - 22:00 uur
Zaterdag en zondag | 13:00 uur - 22:00 uur

En als je de tijd hebt, maak dan een uitstapje naar de Spandauer Weihnachtsmarkt, een van de grootste en oudste markten in Berlijn. Hier vind je een breed scala aan traditionele kerstproducten in de historische binnenstad van Spandau.

Openingstijden:
Gesloten op 24 november
25 november - 22 december
Maandag t/m donderdag | 11:00 uur - 20:00 uur
Vrijdag en zaterdag | 11:00 uur - 22:00 uur
Zondag | 11:00 uur - 20:00 uur

Elke kerstmarkt in Berlijn heeft zijn eigen charme, dus neem de tijd om ze allemaal te ontdekken. Dompel jezelf onder in de feestelijke sfeer en laat je betoveren door wat Berlijn tijdens de kerstperiode zo bijzonder maakt.

LET OP:
De openingstijden van de kerstmarkten in Berlijn voor 2024 zijn nog niet officieel bevestigd. Enkele openingstijden hierboven zijn van 2023. De tijden en data zullen voor 2024 hoogstwaarschijnlijk hetzelfde zijn. Houd de websites van de specifieke kerstmarkten in de gaten voor de meest gedetailleerde en actuele informatie over openingstijden en evenementen.

Wyndham Garden Berlin Mitte
Osloer Strasse 116A,
Berlijn, Duitsland
Kaart
Osloer Strasse 116A, Berlijn, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Ben je op zoek naar een unieke verblijfplaats in Berlijn die comfort, historie en moderne voorzieningen combineert? Dan is het Wyndham Garden Berlin Mitte precies wat je nodig hebt. Gevestigd in een prachtig historisch gebouw uit de jaren 1920, biedt dit hotel een onvergetelijke ervaring midden in het hart van Berlin Mitte. Elke kamer in het Wyndham Garden Berlin Mitte is ontworpen met jouw comfort in gedachten. De ruime opzet zorgt ervoor dat je na een lange dag in de stad heerlijk kunt ontspannen. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 17,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 15,00 per huisdier per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Distrikt Coffee in Berlijn

Eten en drinken
Bergstraße 68

Begin je dag met een heerlijk ontbijt bij Distrikt Coffee, een paradijs voor koffieliefhebbers.

House of Small wonder

Eten en drinken
Auguststraße 11-13

Betreed het betoverende House of Small Wonder, een charmant restaurant met een unieke sfeer en een menu vol verrassingen.

Pergamon Museum

Bezienswaardigheden, Musea, Cultuur
Bodestrasse 1

Het Pergamon Museum is een van de bekendste en belangrijkste musea van Berlijn. Het Museum is onderverdeeld in drie afdelingen: de antiquiteiten, Islamitische kunst, en het museum van het Nabije Oosten.

Nolle in Berlijn

Eten en drinken
Georgenstraße 203

Stap terug in de tijd bij Nolle en ervaar de sfeer van de jaren twintig onder de historische spaarbogen. Te midden van een gezellige ambiance geniet je hier van lokale gerechten.

Unter den Linden

Bezienswaardigheden
Unter Den Linden

Unter den Linden is een belangrijke verbindingsweg tussen oost en west. De naam is afgeleid van de vele lindenbomen die hier sinds de 17e eeuw langs deze boulevard staan. Langs de straat staan ook monumentale gebouwen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 15,00 per huisdier per nacht

Belangrijke informatie

Let op:

  • Het restaurant is alleen geopend voor het ontbijt
  • De Bar Lounge serveert van 16:00 tot 22:00 uur drankjes/cocktails.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 17,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 5% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau