Cruises
8 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

CRUISE STUNT! ⚡️ 8-daagse cruise met TUI Cruises + SPLINTERNIEUW schip vanaf Gran Canaria naar Fuerteventura, Madeira, Palma & Tenerife o.b.v. ALL-INCLUSIVE

TUI Cruises (Mein Schiff 7) - Afvaart Las Palmas
las Palmas - Cruise Terminal, Gran Canaria, Spanje bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
1339,-
totaal: 2710,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 8 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Geniet van een geweldige 8-daagse reis incl. TUI Cruise met het splinternieuwe Mein Schiff 7 vanaf Gran Canaria naar Fuerteventura, Madeira, La Palma en Tenerife o.b.v.all-inclusive en incl. vlucht

Stap aan boord van het splinternieuwe Mein Schiff 7 van TUI Cruises en ontdek de prachtige eilanden van de Atlantische Oceaan. Deze onvergetelijke cruise vertrekt vanuit het zonnige Gran Canaria en neemt je mee naar de betoverende kustlijnen van Fuerteventura, het groene paradijs Madeira, het weelderige La Palma, en het veelzijdige Tenerife. Aan boord van Mein Schiff 7 geniet je van luxe faciliteiten, culinaire hoogstandjes en een ontspannen sfeer, terwijl je langs enkele van de meest adembenemende eilanden van de Canarische archipel en Madeira vaart. Een perfecte mix van avontuur, natuur en ontspanning wacht op je!

Cruises
8 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

CRUISE STUNT! ⚡️ 8-daagse cruise met TUI Cruises + SPLINTERNIEUW schip vanaf Gran Canaria naar Fuerteventura, Madeira, Palma & Tenerife o.b.v. ALL-INCLUSIVE

TUI Cruises (Mein Schiff 7) - Afvaart Las Palmas
las Palmas - Cruise Terminal, Gran Canaria, Spanje bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 7 overnachtingen in een geboekte hut naar keuze incl. Nespressoapparaat
  • Retourvlucht Gran Canaria vanaf een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet of à la carte ontbijt
  • Dagelijks lunch in buffetvorm of à la carte lunch (keuze uit gevarieerde selectie van restaurants)
  • Dagelijks diner in buffetvorm of à la carte diner (keuze uit gevarieerde selectie van restaurants)
  • Inclusief de ultieme service met meer dan 100 merkdranken aan boord (frisdranken, bier, wijn, cocktails, longdrinks, sterke dranken, speciale koffiesoorten etc.)
  • Grote selectie thee-, koffie- en gebakspecialiteiten
  • Inclusief premium ijsspecialiteiten van Bruno Gelato
  • 24 uurs service in de "Tag & Nacht" bistro
  • Gratis gebruik van de sauna, fitness en zwembad
  • Inclusief koffie en thee met een gebakje
  • Inclusief deelname joggings-, ontspannings- en gezondheidscursus aangeboden door het Sport- en Gezondheidsteam
  • Geniet van entertainment op het hoogste niveau!
  • 2 x per dag cabineservice
  • Inclusief fooien
  • 25 meter (!!) lang zwembad aan boord!
  • Haal je broodjes ´s morgens bij een échte Duitse bakkerij aan boord
  • Meer als 100 merkdrankjes op de kaart + uitgebreide cocktailkaart!
  • Splinternieuw schip! In 2024 in de vaart genomen!
  • Vertrek op 23 februari 2025!
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Zo ziet je reis er uit:

Dag 1: aankomst Las Palmas, Gran Canaria
Het schip vertrekt om 22.30 uur

Vandaag kom je aan in Las Palmas, Gran Canaria. Op eigen gelegenheid ga je naar de cruise terminal van Las Palmas en kan het avontuur beginnen! Je laat je koffer(s) bij het inchecken achter, zodat je van elk moment kunt genieten en je je geen zorgen hoeft te maken over je bagage. Deze wordt straks weer bij je hut bezorgd. Ga op ontdekking op het schip en kijk naar de eindeloze faciliteiten en mogelijkheden. Al een fijn restaurant uitgezocht voor het eten vanavond?

Dag 2: Puerto del Rosario, Fuertevenura
Het schip komt aan om 08.00 uur en vertrekt weer om 19.00 uur

De Spaanse manier van leven is aanstekelijk, of je nu een catamarantocht maakt voor de kust van Fuerteventura, ontspant op de prachtige stranden van het eiland en tot rust komt of de natuur van dichtbij verkent met quad of buggy. De vrolijke charme van het rustige eiland zal je betoveren terwijl je het kale landschap met zijn uitgestrekte aloë vera-velden verkent.

Dag 3: op zee

Ga op een culinaire reis rond de wereld in de talrijke restaurants en bistro's. Je hebt keuze te over: of het nu gaat om een ​​gevarieerd aanbod in het buffetrestaurant Anckelmannsplatz of een dagelijks wisselend 5-gangenmenu met bediening aan tafel in het Atlantik restaurant. Overdag wachten er aan boord diverse soorten ijs van Bruno Gelato op je. Voor ontspanning kun je gebruik maken van het gevarieerde aanbod in de SPA & Sport. Massages, schoonheids- en lichaamsbehandelingen en een gevarieerd sportprogramma zorgen voor langdurige ontspanning tijdens je vakantie aan boord. De SPA & Sea-experts geven je graag persoonlijk inzicht in het wellnessaanbod. De toegang tot het saunagedeelte is al inbegrepen bij de Mein Schiff®-inclusieve diensten. Dat werkt ook al ontspannend. Voor je vakantie geen tijd gehad voor de kapper? Laat je dan aan boord verwennen met een nieuw kapsel in de kapsalon. Of plof neer op een ligbed bij het zwembad met je favoriete boek. Liever je geluk beproeven? Ga dan naar het casino of neem deel aan een dansles. Sluit je avond af met een voorstelling in het theater.

Dag 4 en 5: Funchal, Madeira
Het schip komt aan om 07.00 uur en vertrekt de volgende dag weer om 14.00 uur

Welkom op het Bloemeneiland! De mooiste bougainvilles, strelitzia's en begonia's bloeien hier het hele jaar door. Naast de prachtige flora heeft Madeira nog meer te bieden. Ervaar pittoreske dorpjes en de ruige bergen van het eiland, spot walvissen en dolfijnen aan de kust of ga op culinaire ontdekkingstochten. Bijvoorbeeld in de Mercado dos Lavradores of in de bodega's om Madeira-wijn en lokale specialiteiten te proeven. En je kunt het lekker rustig aan doen, want het schip blijft vannacht in de haven van Funchal liggen, dus ook morgenochtend kun je er nog lekker op uit om het eiland verder te verkennen.

Dag 6: Santa Cruz de La Palma, La Palma
Het schip komt aan om 08.00 uur en vertrekt weer om 18.00 uur

Drakenbomen, Canarische dennen en palmbomen, in dit jungleparadijs tikken de klokken iets langzamer. De "Volcán de San Antonio" wordt vaak een prentenboekvulkaan genoemd vanwege zijn uniforme krater. Zelfs onervaren wandelaars kunnen langs de westelijke kraterrand lopen. Santa Cruz, de hoofdstad van La Palma, wordt beschouwd als een van de mooiste steden van de Canarische Eilanden. Adellijke paleizen, statige herenhuizen en koloniale pleinen getuigen van de voormalige handelsstad.

Dag 7: Santa Cruz de Tenerife, Tenerife
Het schip komt aan om 08.00 uur en vertrekt weer om 19.00 uur

Het grootste van de Canarische Eilanden zal je verrassen met zijn prachtige klimaat. Zodra je binnenkomt, herken je de Pico del Teide, de hoogste berg van Spanje. Tenerife wacht op je met zijn gevarieerde natuur: zwarte stranden, ruige kusten en kloven, vulkanisch landschap met bizarre rotsformaties en overwoekerde kloofvalleien met exotische flora. Een bezoek aan de koloniale steden rondt je verblijf op het prachtige eiland af.

Dag 8: terugreis
Het schip komt weer om 04.30 uur aan in de haven van Las Palmas, Gran Canaria

Vandaag zit je prachtige reis er weer op. Geniet nog van een lekker ontbijt aan boord met vers gebakken brood van de eigen bakkerij, waarna je op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Las Palmas gaat. Vanaf hier vlieg je weer terug en kun je terugkijken op een onvergetelijke reis!

Mein Schiff® Premium-inclusieve diensten

Met de diverse Mein Schiff® premium-inclusieve diensten word je vakantie een ontspannende, feelgood-reis. Bij Mein Schiff® aan boord hoef je je nergens zorgen over te maken, en zeker niet over je portemonnee. Inclusief diensten zijn onder andere: meer dan 100 merkdranken, koffie, thee & gebakspecialiteiten, gevarieerde selectie van à la carte- en buffetrestaurants, bars en cafés, premium-ijsspecialiteiten van Bruno Gelato, advies en aanbiedingen voor diverse allergieën, koffie in je eigen cabine, cabineservice tweemaal per dag, bagageservice van/naar de cabine, fooien inbegrepen, ruime sauna en fitnessruimte, diverse sportcursussen, inspirerend programma aan boord, amusement van hoge kwaliteit en ontspannen kinderopvang.

Om een goede indruk te krijgen van de Premium-inclusieve diensten, bekijk je de video hieronder:

Mein Schiff® Exclusieve diensten

Bent je op zoek naar nog meer comfort, vrijheid en plezier tijdens je reis? Afhankelijk van je wensen en voorkeuren heb je de mogelijkheid om je individuele hoogtepunten te kiezen uit het brede scala aan exclusieve diensten van Mein Schiff®. Laat je verwennen, vermaken en beleef je eigen exclusieve en onvergetelijke feelgood-momenten. Denk hierbij aan speciale ontspanningsboxen, internetpakket, digitale krantenservice en Diamond service welke je 24 uur per dag kan voorzien van hapjes, wijnen, champagnes of waar je maar zin aan hebt. De "Große Freiheit" doet zijn naam eer aan: de ruitvormige glazen gevel aan de achtersteven van het schip strekt zich uit over twee dekken en biedt u een unieke sfeer met veel ruimte om te genieten. Ontdek bijzondere gastronomische hoogtepunten, exclusieve delicatessen en drankjes in de uitstekende specialiteitenrestaurants, de Diamant Bar of de Champagner Treff. Ontdek op je gemak de exclusieve selectie eten en drinken en kies uit specialiteiten uit de Alpen in “Schmankerl”, authentieke gerechten uit het Verre Oosten in “Hanami – By Tim Raue” of gegrilde specialiteiten van land en zee in “Surf & Turf - Steakhouse”. Een goede wijn van de uitgebreide wijnkaart? Verheug je op persoonlijke bediening aan tafel in een prettige en ontspannen sfeer.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
TUI Cruises (Mein Schiff 7) - Afvaart Las Palmas
Cruise terminal Las Palmas de Gran Canaria,
las Palmas - Cruise Terminal, Spanje
Kaart
Cruise terminal Las Palmas de Gran Canaria, las Palmas - Cruise Terminal, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Geniet aan boord van het splinternieuwe schip Mein Schiff 7. Dit schip is pas in 2024 in dienst gesteld. Voel je goed tot de macht zeven. Op de nieuwe Mein Schiff 7 word je overal in de watten gelegd. Elke seconde van je verblijf wordt een onvergetelijk moment van plezier maken. Daarom is het bewezen feelgood-concept uitgebreid met enkele innovaties. Het beschikt over alle comfort die je maar kunt wensen aan boord. Denk hierbij aan maar liefst 12 restaurants en bistro's, 17 bars & lounges, een 25 meter zwembad, uitgebreide spa, sportvelden en exclusieve winkels. Het schip biedt ook entertainmentopties zoals theatershows en livemuziek. Je kunt het zo gek niet bedenken of alles is inclusief tijdens je verblijf aan boord van Mein Schiff 7. Geniet van het drijvende paradijs vol faciliteiten die elke dag aan boord tot een bijzondere ervaring maken!

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Cruise faciliteiten

  • Buitenzwembad
  • Wellnessfaciliteiten
  • Lounge
  • Casino
  • Sportveld
  • A la carte restaurant
  • Kidsclub
  • Specialiteiten restaurant
  • Bar
  • Binnenzwembad
  • Theater
  • Sauna
  • Lift
  • Winkels aan boord
  • Fitnessruimte

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Kluisje
  • Televisie
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Belangrijke informatie

LET OP: na het boeken van je cruise is een (volledige) terugbetaling niet meer mogelijk

Let op:

  • De voertaal van de cruise is Duits.
  • 1-persoons- of meerpersoonshutten zijn op aanvraag. Neem hiervoor contact op met ons service center.
  • Toegewezen inchecktijden staan vermeld op reispapieren.
  • Houd altijd de inschepingsgegevens (adressen etc.) aan zoals vermeld in de documenten van TUI cruises.
  • Inloggen voor alle actuele informatie en online inchecken kan met een Mein Schiff®-account
  • Uitchecken is aansluitend na aankomst schip in ontschepingshaven.
  • Je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de juiste documenten.
  • Er wordt sterk aangeraden om in het bezit te zijn van een geldige creditcard, welke geschikt is voor internationale transacties. Indien je geen creditcard hebt, informeer dan bij ons service center.
  • Transfers, ruimbagage en stoelreservering in het vliegtuig is niet inbegrepen.
  • De vlucht kan mogelijk met een tussenstop zijn.

Let op!
Klik voor de actuele voorzieningen, veiligheidsprocedures en maatregelen op: deze link.

Je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de juiste informatie, documenten en andere verplichtingen naar de rederij toe.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau