Autovakanties
4, 6 of 8 dagen
Incl. ontbijt

Verwen jezelf met een luxe 4*-hotel met wellness in de Alpen van Tirol o.b.v. halfpension incl. dagelijks 5-gangendiner

Hotel Das Schlössl
Haiming, Ötztal, Oostenrijk bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
325,-
totaal: 693,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 4 dagen en voor 48 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet 4, 6 of 8 dagen in een luxe 4*-hotel met wellness in Haiming, in de Alpen van Tirol o.b.v. halfpension

4*-Hotel Das Schlössl in Haiming, Tirol is een prachtige accommodatie gelegen op 1000 meter boven de zeespiegel, hoog boven het Inndal. Begin je dag met een wandeling door de adembenemende Ötztaler Alpen en geniet van spectaculaire uitzichten en frisse berglucht. Voor een adrenalineboost is Area 47 een absolute aanrader. Dit avonturenpark biedt je spannende activiteiten zoals raften en canyoning, perfect als je een avontuurlijke ziel hebt. Liever wat ontspanning? Verken dan de serene schoonheid van de Piburger See, een idyllisch meer waar je kunt genieten van een rustige wandeling of een picknick. Vergeet niet je camera mee te nemen om de prachtige landschappen vast te leggen! Proef ook zeker de lokale Tiroolse keuken. Een stevige Kaiserschmarrn of een warme Apfelstrudel zijn perfect om je dag mee af te sluiten. Na een dag vol avontuur kun je relaxen in de wellness van Hotel Das Schlöss, inclusief een prachtig uitzicht over de vallei.

Autovakanties
4, 6 of 8 dagen
Incl. ontbijt

Verwen jezelf met een luxe 4*-hotel met wellness in de Alpen van Tirol o.b.v. halfpension incl. dagelijks 5-gangendiner

Hotel Das Schlössl
Haiming, Ötztal, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks snacks en huisgemaakte taart (15:00 – 17:00 uur)
  • Dagelijks 5-gangendiner
  • Het hotel ligt ca.10 minuten rijden van het treinstation
  • Het hotel heeft een unieke panoramische ligging hoog boven Haiming
  • Gratis gebruik van de wellnessfaciliteiten en fitnessruimte
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek een lokale markt!
Tips voor tijdens je verblijf

Fietsen langs de Inn
Fietsen langs de rivier de Inn is een fantastische manier om de schilderachtige schoonheid van Tirol te ervaren. De Innradweg, een bekende fietsroute, volgt de rivier en biedt kilometers aan goed onderhouden paden. Je kunt gemakkelijk een fiets huren in Haiming of een nabijgelegen stad. De route voert je door charmante dorpjes, groene weiden en langs indrukwekkende berglandschappen. Het is een ontspannen en toegankelijke activiteit, geschikt voor alle leeftijden en niveaus. Onderweg kun je stoppen voor een picknick aan de rivier of een bezoek brengen aan een lokaal café voor een verfrissende pauze.

Bezoek een lokale wijnproeverij
Hoewel Tirol niet de bekendste wijnregio van Oostenrijk is, zijn er toch enkele verborgen juweeltjes te ontdekken. Bezoek een lokale wijnboerderij of een gezellige wijnbar om de regionale wijnen te proeven. Oostenrijk staat bekend om zijn witte wijnen, zoals Grüner Veltliner en Riesling, maar je kunt ook enkele verrassende rode wijnen ontdekken. Tijdens een wijnproeverij krijg je de kans om meer te leren over de wijnproductie in de regio en de unieke smaken te ervaren.

Dagtrip naar Innsbruck
Een dagtrip naar Innsbruck vanuit Haiming is een perfecte mix van cultuur en avontuur. Begin in de oude binnenstad, waar je het iconische Gouden Dak kunt bewonderen en door de charmante straatjes kunt dwalen. Bezoek de Hofburg en de Hofkirche voor een duik in de Habsburgse geschiedenis. Innsbruck biedt ook diverse musea, zoals het Tiroler Landesmuseum, waar je de lokale cultuur kunt ontdekken. Voor winkelliefhebbers is de Maria-Theresien-Straße een must, met tal van winkels en boetieks. Sluit je dag af met een ritje met de Nordkette-kabelbaan voor een panoramisch uitzicht over de stad en de omliggende bergen.

Hotel Das Schlössl
Haimingerberg 42,
Haiming, Oostenrijk
Kaart
Haimingerberg 42, Haiming, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Ontdek de pracht van Das Schlössl, een betoverend wellnesshotel aan de ingang van het Ötztal in Tirol. Comfortabele kamers, een heerlijk restaurant en uitgebreide wellnessfaciliteiten, zorgen ervoor dat je verblijf onvergetelijk wordt. Het hotel ligt perfect voor natuurliefhebbers en wintersporters, met talloze wandelroutes en skipistes in de buurt. Laat je verwennen in het wellnesscentrum, proef de lokale specialiteiten in ons restaurant en geniet van de warme Oostenrijkse gastvrijheid. Das Schlössl is meer dan een hotel - het is je thuis in de Alpen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 20,00 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Wi-Fi
Ja
Spa
Ja
Lift
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

AREA 47 Aqua Park

Attractieparken
Ötztaler Achstrasse 1

AREA 47 Aqua Park is een groot waterpark waar vele buitenactiviteiten gedaan kunnen worden. Naast raften en bunjeejumpen kun je hier ook terecht in het buitenzwembad met vele spectaculaire glijbanen.

Imst

Steden
Imst

De historische stad Imst is omgeven door majestueuze bergen en een prachtige natuur. Geniet hier van de mooie uitzichten.

Ladis

Steden, Outdooractiviteiten, Cultuur
Dorfstrasse 13

Aan de rand van het zonneplateu ligt het pittoreske Ladis. De prachtige burcht Laudegg, die al vanuit het dal te zien is, kenmerkt Ladis.

Hoadl Haus

Eten en drinken
Hoadl Haus

Het Panoramarestaurant Hoadl Haus is gelegen op 2340 m op het Bergstation 'der Olympiabahn'. In het Hoadl Haus heb je naar een prachtig uitzicht ook heerlijk eten. Geniet van traditionele Oostenrijkse gerechten op een van het grootste overdekte zonneterras in de Alpen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 20,00 per dag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 4.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau