Fly & Train
Stedentrips
5 dagen
Incl. ontbijt

Combi stedentrip: Bezoek Valencia en Madrid incl. vlucht, treinticket en ontbijt

Combinatietrip Valencia en Madrid
Valencia, Valencia, Spanje bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
479,-
totaal: 990,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 5 dagen en voor 9 aankomstdagen beschikbaar!
5-daagse combi stedentrip in Spanje: Bezoek Valencia & Madrid incl. vlucht, treinticket en ontbijt

Valencia en Madrid in een reis, dat klinkt toch geweldig?! Waarom zou je 1 stad bezoeken als dat er ook 2 kunnen worden? Valencia, de stad met de prachtige brede zandstranden, agua de valencia en natuurlijk paella! Een must-see als je in deze prachtige stad bent is Ciudad de las Artes y las Ciencias, en Parroquia de San Nicólas de Bari! Na de 3 geweldige dagen in Valencia is het tijd om naar de hoofdstad van Spanje te verplaatsen: Madrid! Madrid staat altijd aan, dag en nacht! Het is een ontzettend levendige stad, met historie overal te zien, prachtige gebouwen, musea en geweldige stad om te winkelen. Dit klinkt toch als een geweldige reis?!

Fly & Train
Stedentrips
5 dagen
Incl. ontbijt

Combi stedentrip: Bezoek Valencia en Madrid incl. vlucht, treinticket en ontbijt

Combinatietrip Valencia en Madrid
Valencia, Valencia, Spanje bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • Enkele vlucht naar Valencia vanaf Eindhoven Airport of Brussels South Charleroi Airport
  • 2 overnachtingen in een 3*-hotel in Valencia
  • 2 overnachtingen in een 3*-hotel in Madrid
  • Inclusief treinticket van Valencia naar Madrid (economy class)
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Enkele vlucht naar Eindhoven Airport of Brussels South Charleroi Airport vanaf luchthaven Madrid
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe gaat de reis er uit zien?

Dag 1: aankomst op de luchthaven in Valencia
Je verblijft de aankomende 2 nachten bij Hotel Ilunion Valencia in Valencia (of vergelijkbaar)

Vandaag gaat de reis beginnen! Je komt aan op de luchthaven in Valencia. Op de dag van aankomst is het een aanrader om lekker door de stad te slenteren. Op deze manier kom je er direct achter welke sfeer de stad heeft, en kom je leuke hidden gems tegen zoals restaurantjes, winkels en gebouwen. In de avond kan je naar La Plaza de la Virgen. Dit is een gezellig plein in de historische wijk El Carmen. Het is een leuke plek met veel terrasjes en restaurants waar veel studenten en jong volwassenen samen komen voor een gezellige borrel.

Dag 2: Ontdek Valencia

In de omgeving is meer dan genoeg te doen: hier een voorbeeldje van hoe je je dag kan indelen. Begin je ochtend met een wandeling door de oude stad en bezoek de indrukwekkende kathedraal. Verken daarna Ciudad de las Artes y las Ciencias. Voor de lunch moet je absoluut een authentieke paella proberen, want Valencia is de geboorteplaats ervan. 's Middags kun je ontspannen op het strand van Malvarrosa en misschien nog een duik nemen. Sluit je dag af met een drankje in Ruzafa, een gezellige wijk vol leuke bars en restaurants!

Dag 3: Van Valencia naar Madrid
Je verblijft de aankomende 2 nachten bij Porcel Torre Garden Hotel in Madrid (of vergelijkbaar)

Het is tijd om uit te checken en richting de hoofdstad Madrid te reizen per trein! De treinreis zal ca. 2 uurtjes duren. Kijk gedurende de reis zeker naar buiten, want het landschap zal je verbazen! Als je aankomt kan je vast genieten van al het moois dat deze stad te bieden heeft. Ga bijvoorbeeld naar Museo Reina Sofia. Voor kunstliefhebbers is dit niet te missen. In de avond kan je naar Chueca voor een gezellig drankje.

Dag 4: Verken Madrid

Begin je ochtend met een bezoek aan het Koninklijk Paleis, waar je kunt genieten van de pracht en praal van de Spaanse koninklijke familie. Loop daarna door naar de Plaza Mayor, een gezellig plein vol terrasjes, perfect voor een kopje koffie of wat te eten. Vanaf daar is het maar een korte wandeling naar de Mercado de San Miguel, waar je heerlijke tapas kunt proeven en lekker kan winkelen. Voor de lunch moet je zeker een bocadillo de calamares proberen, een klassieker in Madrid. Na de lunch is een wandeling door het Retiro Park een aanrader; het is een oase van rust midden in de stad. Bezoek ook even de Crystal Palace, een prachtig gebouw in het park. In de namiddag kun je lekker shoppen op de Gran Vía, Madrid’s bekendste winkelstraat. Sluit je dag af met een drankje op een van de vele rooftop bars, waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht over de stad. Vergeet niet om de zonsondergang te bewonderen vanaf de rooftop!

Dag 5: terugreis naar huis

Helaas is de laatste dag van de reis aangebroken, maar je gaat naar huis met een ongelofelijke ervaring! Je gaat op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Madrid voor je terugvlucht naar Eindhoven Airport of Brussels South Charleroi Airport.

Let op:
Wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere, gelijkwaardige accommodatie.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Combinatietrip Valencia en Madrid
Carretera del Aeropuerto, s/n,
Valencia, Spanje
Kaart
Carretera del Aeropuerto, s/n, Valencia, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Je verblijft in keurige 3*-hotels, waarvan 2 nachten in Valencia en 2 nachten in Madrid. Geniet elke ochtend van een heerlijk ontbijt en trek er op uit om deze prachtige steden te verkennen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op:

  • Je verblijft 2 nachten bij Hotel Ilunion Valencia (of gelijkwaardig) en 2 nachten bij Porcel Torre Garden Hotel in Madrid (of gelijkwaardig).
  • Wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere, maar gelijkwaardige accommodatie.
  • De treinreis van Valencia naar Madrid zal o.b.v. economy klasse zijn en vindt plaats tussen 10.00 en 16.00 uur.
Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uursreceptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau