Herfst Specials
4, 6 of 8 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

HERFSTDEAL! 🍂 Geniet all-inclusive van een zorgeloze vakantie in het hart van het Zillertal!

SCOL Sporthotel Zillertal - Fügen
Fügen, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
189,-
totaal: 406,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 4 dagen en voor 4 aankomstdagen beschikbaar!
HERFSTDEAL! 🍂 Geniet 4, 6 of 8 dagen all-inclusive van een zorgeloze vakantie in het hart van het Zillertal

In het hart van Fügen vind je een bijzonder hotel met een rijke geschiedenis en Tiroolse charme. De centrale ligging van het hotel maakt het de ideale uitvalsbasis voor jouw Zillertal-avontuur. Deze prachtige vallei biedt een ongeëvenaarde combinatie van natuurschoon, activiteiten en ontspanning. Na een dag vol activiteiten kun je heerlijk ontspannen in het uitgebreide wellnessgedeelte. Hier vind je een zwembad, verschillende sauna's, een stoombad en zelfs de eerste infraroodcabine van het Zillertal. 's Avonds nodigt de gezellige hotelbar je uit om na te genieten van je dag met een drankje!

Herfst Specials
4, 6 of 8 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

HERFSTDEAL! 🍂 Geniet all-inclusive van een zorgeloze vakantie in het hart van het Zillertal!

SCOL Sporthotel Zillertal - Fügen
Fügen, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Soeppan tijdens de lunch (12:30 - 13:30 uur)
  • Dagelijks middagsnack inclusief koffie en thee (16:00 - 17:00 uur)
  • Dagelijks themabuffetten incl. diverse voorgerechten, salade- en dessertbuffet
  • Onbeperkt drankjes van het buffet in zelfbediening, o.a. fris/bier/wijn (10:00 – 21:00)
  • Gratis gebruik van de wellnessfaciliteiten (12+)
  • Inclusief badhanddoeken en badjas
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel (o.b.v. beschikbaarheid)
  • Tip: maak een ritje met de historische stoomtrein die door het Zillertal rijdt
Tips voor tijdens je verblijf

Een paradijs voor wandelaars en fietsers
De Zillertaler Alpen vormen een indrukwekkend bergmassief. Met zijn majestueuze bergtoppen, kristalheldere meren en weelderige alpenweiden is het een waar paradijs voor natuurliefhebbers.

Voor wandelaars zijn er goed gemarkeerde routes die variëren van eenvoudige dalspaziergänge tot uitdagende bergtochten. Een populaire wandeling is de tocht naar de Olperer Hütte, vanwaar je een spectaculair uitzicht hebt over de omliggende bergtoppen en gletsjers. Voor de meer avontuurlijke wandelaar is er de mogelijkheid om meerdaagse tochten te maken, waarbij je overnacht in een van de vele berghutjes die de regio rijk is.

Fietsliefhebbers komen ook volop aan hun trekken in de Zillertaler Alpen. Er zijn talloze fietsroutes die je langs pittoreske dorpjes, door weidse valleien en over uitdagende bergpassen leiden. Een aanrader is de Zillertal Radweg, een 31 kilometer lange fietsroute die je van Mayrhofen naar Strass im Zillertal voert. Onderweg kun je genieten van prachtige vergezichten en kun je stoppen bij gezellige berghutten voor een verfrissende pauze.

Innsbruck
Deze historische hoofdstad van Tirol combineert op unieke wijze alpine charme met stedelijke flair. De stad is omringd door imposante bergtoppen, wat zorgt voor een adembenemend decor.

Een van de meest iconische bezienswaardigheden van Innsbruck is het Gouden Dakje (Goldenes Dachl). Dit laatgotische erkerraam met zijn vergulde koperen dakpannen is het symbool van de stad en een populaire fotospot voor bezoekers. Wandel door de oude binnenstad en je wordt ondergedompeld in een wereld van kleurrijke gebouwen, gezellige cafés en historische monumenten.

Voor cultuurliefhebbers biedt Innsbruck een schat aan musea en galerieën. Het Tiroler Landesmuseum Ferdinandeum geeft een fascinerend overzicht van de geschiedenis en cultuur van de regio, terwijl het moderne Audioversum Science Center een interactieve ervaring biedt voor bezoekers van alle leeftijden.

SCOL Sporthotel Zillertal - Fügen
Dorf-Platz 14,
Fügen, Oostenrijk
Kaart
Dorf-Platz 14, Fügen, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-SCOL Sporthotel Zillertal is gelegen in het centrum van Fügen. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over de schilderachtige Zillertaler Alpen. Het hotel beschikt over wellnessfaciliteiten, je kunt gratis gebruik maken van Wi-Fi en er is een restaurant waar je kunt genieten van wisselende themabuffetten met soep, een grote selectie voorgerechten, salades en een dessertbuffet. Alle kamers van SCOL Sporthotel Zillertal zijn standaard voorzien van een televisie, telefoon en een eigen badkamer die is uitgerust met een bad en/of douche, wastafel, toilet en föhn.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Parkeerplaats gratis, parkeergarage € 6,00 per nacht
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Solarium
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Parkeerplaats gratis, parkeergarage € 6,00 per nacht

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07:00 - 20:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau