Steden dichtbij
Herfst Specials
2, 3 of 4 dagen

HERFSTDEAL! 🍂 verblijf in een DELUXE kamer in een GLOEDNIEUW boutiquehotel aan de Herengracht in Leiden

Breathe Hotel Leiden
Leiden, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
64,50
totaal: 155,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 27 aankomstdagen beschikbaar!
HERFSTDEAL! 🍂 2, 3 of 4 dagen verblijven in een GLOEDNIEUW boutiquehotel aan de Herengracht in Leiden

Ervaar de charme van Boutique Hotel Breathe, gelegen in het hart van Leiden! Dit unieke hotel biedt je de perfecte plek om tot rust te komen en je natuurlijke ritme te herontdekken. Leiden zelf is een ware schat, vooral in de herfst! Wandel door de historische binnenstad en bewonder de prachtige herfstkleuren in de botanische tuinen. Voor de culinaire liefhebbers zijn er gezellige cafés waar je kunt genieten van warme chocolademelk en verse stroopwafels. Kom en ervaar de betoverende sfeer van Leiden deze herfst.

Steden dichtbij
Herfst Specials
2, 3 of 4 dagen

HERFSTDEAL! 🍂 verblijf in een DELUXE kamer in een GLOEDNIEUW boutiquehotel aan de Herengracht in Leiden

Breathe Hotel Leiden
Leiden, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Gratis Wi-Fi beschikbaar in het hotel
  • Verblijf in een boutiquehotel aan de Herengracht van Leiden
  • De binnenstad van Leiden ligt op loopafstand van het hotel
  • Eigen espresso apparaat op de kamer!
  • Gelegen nabij diverse musea
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: ga een dagje uitwaaien bij het strand
Tips voor tijdens je verblijf

Rondvaart over de Leidse grachten
Een rondvaart over de Leidse grachten biedt een unieke blik op deze historische stad. Terwijl je rustig over het water glijdt, bewonder je de prachtige gevels van eeuwenoude panden en pittoreske bruggen. Onderweg zie je levendige terrasjes langs de waterkant. De rondvaart biedt een ontspannen manier om de stad te verkennen, ideaal voor zowel toeristen als locals. Het is een ervaring die de charme en veelzijdigheid van Leiden prachtig in beeld brengt.

Dagje shoppen in Leiden
Een dagje shoppen in Leiden is een avontuur vol verrassingen. Begin in de Haarlemmerstraat, de belangrijkste winkelstraat, waar je zowel grote ketens als unieke boetieks vindt. Struin door de sfeervolle steegjes van het Pieterskwartier, waar lokale ontwerpers en ambachtslieden hun creaties tonen. Pauzeer voor een kop koffie in een van de charmante cafés met uitzicht op de grachten. Leiden biedt een perfecte combinatie van historie en moderne winkelervaringen, ideaal voor een dagje uit.

Rijksmuseum van Oudheden
Het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden is een fascinerende reis door de tijd. Bij binnenkomst word je verwelkomd door de imposante Egyptische tempel van Taffeh. De collectie neemt je mee van het oude Egypte, met mummies en faraonische kunst, naar de klassieke oudheid met Griekse en Romeinse schatten. Het museum organiseert regelmatig speciale exposities en evenementen, waardoor elk bezoek uniek is. Gelegen in het hart van Leiden, is het een must-see voor geschiedenisliefhebbers en nieuwsgierige ontdekkingsreizigers.

Breathe Hotel Leiden
Herengracht 50,
Leiden, Nederland
Kaart
Herengracht 50, Leiden, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Breathe Hotel Leiden is een geheel gerenoveerd boutique hotel gelegen in het hart van Leiden. Het ligt op een centrale locatie in Leiden, op loopafstand van het stadscentrum. Het is een plek waar bewustzijn centraal staat. Vanaf het moment dat je binnenstapt, voel je de zorgvuldigheid waarmee deze plek is gecreëerd. De toplocatie is zorgvuldig gekozen om je het beste van de omgeving te bieden, terwijl het interieur je omarmt met een gevoel van rust en sereniteit. Ook wordt het ontbijt op de kamer geserveerd!

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
In de omgeving van het hotel
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Klimaatbeheersing
  • Regendouche
  • Minikoelkast
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Wi-Fi
Ja
Bagage-opslag
Ja
Hoogtepunten

Leiden

Steden
Leiden

In het centrum van Leiden vind je gezellige winkels, cafés en restaurants. Shop in één van de langste winkelstraten van Nederland. Daarnaast beschikt de stad over een twaalftal musea.

Leiden American Pilgrim Museum

Musea
Beschuitsteeg 9

Dit museum is toegewijd aan de Pilgrims, deze Engelse Puriteinse vluchtelingen verbleven in 1608 12 jaar in Leiden.

De Burcht Leiden Castle

Bezienswaardigheden
Burgsteeg 14

Eén van de mooiste plekjes van Leiden vindt u hier. Met haar grasbegroeide hellingen en haar uitzicht over de omgeving en middeleeuwe gebouwen is dit zeker een aanrader!

Stedelijk Museum De Lakenhal

Musea
Oude Singel 28-32

Dit museum exposeert vele kunstwerken die te maken hebben met de geschiedenis van de stad Leiden, of voorwerpen die gerelateerd zijn aan de stad, bijvoorbeeld schilderijen die geschilderd zijn door Leidse schilders.

Rijksmuseum van Oudheden

Musea
Rapenburg 28

Het Rijksmuseum van Oudheden brengt de oudheid en de archeologie in leven. Bewonder de oude beschavingen uit o.a. Egypte, de Klassieke Wereld en Nederland in de prehistorie.

Hortus Botanicus Leiden

Natuur & Parken
Rapenburg 73

De Hortus Botanicus in Leiden is de oudste nog bestaande botanische tuin van Nederland. Bezoek de Tropische Kassen, de Chinese Kruidentuin of de Japanse Tuin

Parkeren

In de omgeving van het hotel

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

-

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau