Autovakanties
4 of 6 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Ontdek de verborgen schatten van de prachtige Moezelvallei incl. ontbijt + welkomstdrankje!

Hotel Lellmann
Löf, Rheinland Pfalz, Duitsland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
444,34
totaal: 920,63 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 4 dagen en voor 4 aankomstdagen beschikbaar!
Ontdek 4, 6, 8 of 15 dagen de verborgen schatten van de prachtige Moezelvallei incl. ontbijt + welkomstdrankje

Hotel Lellmann is meer dan alleen een plek om te overnachten; het is een ervaring. Gelegen in het hart van de Moezelvallei, biedt dit charmante familiehotel een warm welkom en een scala aan faciliteiten om je verblijf onvergetelijk te maken. Begin je dag met een uitgebreid ontbijt, verken de omgeving op een huurfiets of ontspan in het wellnesscentrum met sauna en zwembad. En na een dag vol ontdekkingen, kun je genieten van een heerlijk diner in een van de hotelrestaurants, waar lokale specialiteiten en wijnen op je wachten.

Autovakanties
4 of 6 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Ontdek de verborgen schatten van de prachtige Moezelvallei incl. ontbijt + welkomstdrankje!

Hotel Lellmann
Löf, Rheinland Pfalz, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7 of 14 overnachtingen
  • Welkomstdrankje bij aankomst
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks 3-gangendiner of buffet
  • Dagelijks taartenbuffet
  • Gratis gebruik van de wellnessfaciliteiten
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in de openbare ruimtes
  • Gratis parkeren bij het hotel
  • Tip: maak een boottocht over de Moezel!
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Tips voor tijdens je verblijf

Burcht Eltz
Verscholen in de heuvels van de Eifel, op een steenworp afstand van de Moezel, staat een van de meest indrukwekkende en best bewaarde middeleeuwse kastelen van Europa: Burcht Eltz. Dit architectonische meesterwerk lijkt rechtstreeks uit een sprookjesboek te komen, met zijn torens en torentjes die boven het omringende bos uitsteken. Na je bezoek aan het kasteel is het de moeite waard om een wandeling te maken door het omliggende natuurgebied. De wandelpaden bieden prachtige uitzichten op de burcht en de vallei eromheen. Het is niet moeilijk om te begrijpen waarom Burcht Eltz al eeuwenlang tot de verbeelding spreekt van bezoekers.

Koblenz
Gelegen op het punt waar de Rijn en de Moezel samenkomen, het zogenaamde 'Duitse Hoek' of 'Deutsches Eck', heeft Koblenz altijd een belangrijke rol gespeeld in de Duitse geschiedenis. Wandel door de oude binnenstad van Koblenz en je wordt omringd door prachtige historische gebouwen. Het oude raadhuis, met zijn karakteristieke klokkentoren, is een must-see. Net als de Sint-Kastorkerk, een van de oudste kerken aan de Rijn. De smalle straatjes en gezellige pleinen nodigen uit om rustig rond te slenteren en de sfeer van de stad in je op te nemen.

Cochem
Het Reichsburg, het kasteel dat hoog boven de stad uittorent, is ongetwijfeld het meest in het oog springende kenmerk van Cochem. Oorspronkelijk gebouwd in de 11e eeuw en later gerestaureerd in neogotische stijl, biedt het kasteel een fascinerende mix van middeleeuwse architectuur en 19e-eeuwse romantiek. Een rondleiding door het kasteel geeft je niet alleen een kijkje in het leven van de adel, maar biedt ook adembenemende uitzichten over de Moezelvallei. In de oude binnenstad van Cochem vind je een doolhof van smalle straatjes, omzoomd door kleurrijke vakwerkhuizen. Het marktplein, met zijn historische fontein en gezellige cafés, is het kloppende hart van de stad. Hier kun je genieten van lokale specialiteiten en de beroemde Moezelwijnen.

Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Hotel Lellmann
Alte Moselstraße 36,
Löf, Duitsland
Kaart
Alte Moselstraße 36, Löf, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

De hotelkamers van Hotel Lellmann beschikken over een tv, bureau en badkamer met douche. Sommige kamers beschikken ook over een balkon met uitzicht op de Moezel. De fitnessruimte, het solarium en het binnenzwembad zijn vrij in gebruik. Het hotel heeft een terras waar je in de zomer heerlijk kunt genieten van een drankje. Iedere ochtend wordt er een compleet ontbijtbuffet verzorgd. Het restaurant serveert typisch Duitse gerechten. Geniet van een drankje in de bar Luis die in het weekend geopend is.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 7,00 per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Solarium
Ja
Fitnessruimte
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Kasteel Eltz

Bezienswaardigheden, Cultuur
Burg-Eltz-Straße 1

Burcht Eltz is een van de belangrijkste burchten in Duitsland, gelegen in de plaats Wierschem. Een stenen sprookje dat het bezichtigen waard is!

Wandelen met uitzicht op de Rijn

Tours & activiteiten
Boppard

Ook in Boppard en aan de Middenrijn staat wandelen volop in de aandacht! Het landschap rondom Boppard is uniek. Maar liefst vier lange afstand wandelroutes lopen door Boppard.

Koblenz

Steden
Koblenz

De historische stad Koblenz heeft naast de beroemde wijn vele historische monumenten die een bezoek meer dan waard zijn.

Residenzschloss Koblenz

Bezienswaardigheden, Cultuur
Kaiserin-Augusta-Anlagen

Het Residenzschloss van Koblenz is zeker indrukwekkend. Het is een classicistisch gebouw, gebouwd in de periode 1777-1787.

Liebfrauenkirche Koblenz

Bezienswaardigheden
An Der Liebfrauenkirche 16

De Liebfrauenkirche is sinds de middeleeuwen de hoofdkerk van de stad. De kerk bepaalt het silhouet van het oude stadscentrum.

Alte Burg Koblenz

Bezienswaardigheden
Burgstrasse 1

De Alte Burg is in de 13e eeuw gebouwd ter bescherming tegen opstanden van de burgerij. Je vind hier nu de stadsbibliotheek en het stadsarchief. Het gebouw hoort nu bij UNESCO.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 7,00 per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07:00 - 21:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau