Kerstmarkten
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Mega Deal! 🔥 Kerstshoppen in Düsseldorf incl. luxe ontbijt + welkomstdrankje + verblijf in 4*-Crowne Plaza hotel!

Crowne Plaza Düsseldorf-Neuss
Neuss, Noordrijn Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
49,50
totaal: 124,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 6 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet 2, 3 of 4 dagen van de magische kerstsfeer in Düsseldorf vanuit een 4*-hotel met zwembad, spa en fitnessruimte incl. ontbijt

Vier de feestdagen in het winterwonderland van Düsseldorf, waar de magie van Kerst tot leven komt! Tijdens je verblijf in het luxe 4*-Crowne Plaza Hotel, word je ondergedompeld in een wereld vol fonkelende lichtjes en feestelijke vreugde. Begin je avontuur met een wandeling langs de betoverende kerstmarkten, waar de geur van versgebakken Lebkuchen en warme Glühwein je verwelkomt. Bezoek de Marktplatz voor een traditionele Duitse kerstervaring en ontdek unieke handgemaakte cadeaus op de Schadowplatz. Na een dag vol ontdekkingen, keer je terug naar het comfort van je hotel, waar je kunt ontspannen in de spa of genieten van een heerlijk diner in het restaurant. Vergeet niet een avondwandeling te maken langs de Rijnpromenade, waar de stad schittert onder een deken van lichtjes. Genieten!

Kerstmarkten
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Mega Deal! 🔥 Kerstshoppen in Düsseldorf incl. luxe ontbijt + welkomstdrankje + verblijf in 4*-Crowne Plaza hotel!

Crowne Plaza Düsseldorf-Neuss
Neuss, Noordrijn Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Gratis upgrade naar Standard River View Room (o.b.v. beschikbaarheid)
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet t.w.v. €22 p.p.p.o.
  • Welkomstdrankje in het hotel
  • Maak gratis gebruik van de spa, fitnessruimte en zwembad!
  • Directe OV verbinding vanaf hotel naar centrum!
  • Het hotel ligt ca. 15 minuten rijden van het centrum en de oude binnenstad
  • Het hotel ligt direct aan de rijn met prachtig uitzicht op Düsseldorf
  • Gratis gebruik van de Wi-Fi van het hotel
  • Gratis parkeren bij het hotel
  • Tip: maak een kerstboottocht op de Rijn!
Kerstmarkten in Düsseldorf

Marktplatz Kerstmarkt
Deze markt is het kloppende hart van de kerstvieringen in Düsseldorf. Gelegen voor het historische Rathaus, biedt de Marktplatz Kerstmarkt een authentieke en traditionele sfeer. De kraampjes zijn prachtig versierd met kerstlichtjes en bieden een scala aan ambachtelijke producten, van handgemaakte kaarsen tot houten speelgoed. Hier kun je genieten van een warme Glühwein terwijl je luistert naar de kerstliederen die door de lucht zweven. Een absolute must-see is de grote kerstboom die de markt siert, een perfecte plek voor een feestelijke foto.

Schadowplatz Kerstmarkt
De Schadowplatz Kerstmarkt is een moderne en stijlvolle markt die perfect is voor de trendsetters onder ons. Hier vind je unieke en creatieve geschenken, zoals handgemaakte sieraden en kunstwerken van lokale kunstenaars. De markt staat bekend om zijn innovatieve benadering van kerst, met moderne decoraties en een eigentijdse sfeer. Vergeet niet om de ambachtelijke chocolatiers te bezoeken voor een decadente traktatie die je smaakpapillen zal verrassen.

Königsallee Kerstmarkt
Voor degenen die op zoek zijn naar een vleugje luxe, is de Königsallee Kerstmarkt de place to be. Deze markt straalt elegantie uit en biedt exclusieve producten en designerartikelen. Terwijl je langs de prachtig verlichte etalages wandelt, kun je genieten van een glas champagne en je laten inspireren door de stijlvolle kerstdecoraties. Het is de perfecte plek om jezelf of een geliefde te trakteren op iets bijzonders.

Flinger Straße Kerstmarkt
De Flinger Straße Kerstmarkt ademt een gezellige en traditionele sfeer uit. Hier vind je kraampjes met heerlijke Duitse lekkernijen zoals Reibekuchen (aardappelpannenkoekjes) en Lebkuchen (peperkoek). De markt is een geweldige plek om te genieten van live muziekoptredens en de warme, gastvrije sfeer. Het is de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de eenvoudige geneugten van kerst.

Heinrich-Heine-Platz Kerstmarkt
Deze markt is een paradijs voor gezinnen en kinderen. Met een nostalgische draaimolen en een schaatsbaan is er volop vermaak voor jong en oud. Kinderen kunnen hun wensen delen met de kerstman en genieten van de magische sfeer. De kraampjes bieden een scala aan speelgoed en snoepgoed, waardoor het een feestelijke ervaring is voor het hele gezin.

De openingstijden:
17 november - 30 december 2024
Zondag tot donderdag: 11:00 - 20:00 uur
Vrijdag en zaterdag: 11:00 - 21:00 uur
Let op! Op 24 november is de kerstmarkt gesloten

LET OP:
Houd er rekening mee dat de markten op 24 december meestal eerder sluiten en gesloten zijn op de kerstdagen zelf. Het is altijd een goed idee om vlak voor je bezoek de exacte openingstijden te controleren, aangezien deze per jaar kunnen variëren.

Crowne Plaza Düsseldorf-Neuss
Rheinallee 1,
Neuss, Duitsland
Kaart
Rheinallee 1, Neuss, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-Crowne Plaza Düsseldorf-Neuss verwelkomt je aan de prachtige oevers van de Rijn, waar stijl en comfort samenkomen. Het hotel biedt een scala aan moderne faciliteiten die zijn ontworpen om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Gelegen in het charmante Neuss, ben je slechts een korte rit verwijderd van het levendige centrum van Düsseldorf, waar je kunt genieten van culturele hoogtepunten en uitgebreide winkelmogelijkheden. Begin je dag met een verfrissende duik in het binnenzwembad of ontspan volledig in de luxe spa. Voor wie graag actief blijft, staat een volledig uitgeruste fitnessruimte tot je beschikking. De restaurants van het hotel serveren een verfijnde selectie van lokale en internationale gerechten, bereid met de meest verse ingrediënten. Sluit je dag af met een perfect gemixte cocktail in de gezellige bar.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€24,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€10,00 per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Kluisje

Hotelfaciliteiten

Wi-Fi
Ja
Snackbar
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Sauna
Ja
Solarium
Ja
Fitnessruimte
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Rheinturm

Bezienswaardigheden
Stromstraße 20

Voor een prachtig uitzicht over de stad is het aan te bevelen om een bezoek te brengen aan de Rheinturm. De toren heeft een hoogte van bijna 241 meter.

Kerstmarkt Düsseldorf

Kerstmarkt
Düsseldorf

Op zes verschillende pleinen staan allerlei kraampjes met leuke kerstspulletjes, heerlijke glühwein en lekkere hapjes. De pleinen staan met elkaar in verbinding. Zes verschillende stijlen in één stad dat maakt deze kerstmarkt zo bijzonder.

Sint-Lambertuskerk

Bezienswaardigheden, Cultuur
Stiftspl 7

De bijzondere toren van deze St. Lambertus kerk is inmiddels het symbool van de stad. Dit komt door zijn bijzondere gedraaide dakconstructie.

Köningsallee

Bezienswaardigheden, Shoppen
Königsallee

Het leukste maar tevens duurste winkelgebied van de stad. Dit deel heet de Köningsallee. Hier vind je een aantal leuke modehuizen en andere luxe winkels.

Heinrich-Heine Platz

Bezienswaardigheden, Cultuur
Heinrich-Heine-Platz

Een plein die vernoemd is naar één van de belangrijkste Duitse dichters is de Heinrich-Heine Platz. Dit mooie plein met het Jan-Willem monument is elk jaar het decor voor een kerstmarkt.

Düsseldorf Aldstadt

Bezienswaardigheden, Cultuur, Shoppen
Heinrich-Heine-Allee

Düsseldorf Altstadt is het prachtige oude centrum van Düsseldorf. Mooie oude huisjes en kleine straatjes met unieke boetiekjes waar je naar hartenlust kunt shoppen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€10,00 per nacht

Belangrijke informatie

LET OP: Het hotel wil een bijdrage leveren aan energiebesparing. Daarom zijn de sauna & saunarium op aanvraag beschikbaar van 17:00 tot 22:00 uur.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€24,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uursreceptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau