Formule 1: Grand Prix
4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Beleef de Grand Prix van Oostenrijk! Verblijf 4 of 5 dagen in een splinternieuw complex incl. weekendticket en ontbijt

Hotel Gell Alpenresidenz
Tweng, Lungau, Oostenrijk bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
425,-
totaal: 882,45 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 4 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Beleef de Grand Prix van Oostenrijk op de Red Bull Ring! Verblijf 4 of 5 dagen in een nieuw complex incl. weekendticket en ontbijt

Wie wil er nou niet bij een Race op de Red Bull Ring zijn? Het weekend van de race kleurt Spielberg oranje door alle fans die deze race bijwonen, en daar kan jij ook tussen staan! De Red Bull Ring biedt een geweldig zicht, waardoor je vanuit bijna elke positie volop van de actie kunt genieten. Naast dat je dus vanaf elke plek goed zicht hebt, is er ook nergens een gezelligere sfeer dan bij deze race. Dus mis deze bijzondere ervaring niet! Ga met je eigen vervoersmiddel naar Oostenrijk en geniet van dit prachtige weekend!

Formule 1: Grand Prix
4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Beleef de Grand Prix van Oostenrijk! Verblijf 4 of 5 dagen in een splinternieuw complex incl. weekendticket en ontbijt

Hotel Gell Alpenresidenz
Tweng, Lungau, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3 of 4 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x Weekendticket (3 dagen) voor de Grand Prix van Oostenrijk (staanplaats of tribuneplaats)
  • Gratis parkeren bij het hotel
  • Reis op basis van eigen vervoer
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Het raceschema:

Donderdag 26 juni 2025
Indien je voor een 5-daagse reis kiest, en je op tijd van huis vertrekt, heb je vandaag de tijd om de omgeving te ontdekken, vast de sfeer te proeven in een kroeg, of lekker bij te komen in je appartement, je hebt natuurlijk een druk weekend voor de boeg.

Vrijdag 27 juni 2025: vrije training
Wanneer je kiest voor een 4-daagse reis, gaat deze vandaag beginnen! Je reist o.b.v. eigen vervoer naar het Hotel Gell Alpenresidenz in Tweng. Het complex ligt op ongeveer 115 kilometer van het circuit en je kunt gebruik maken van de faciliteiten van het nabijgelegen hotel. Wanneer je je spullen hebt uitgepakt, ga je op pad naar de Red Bull Ring en bekijk je de vrije trainingen.

Zaterdag 28 juni 2025: vrije training + kwalificatie
Na een lekker ontbijt is het tijd om op pad te gaan naar het circuit. Als je wilt kun je er de hele dag doorbrengen en de laatste vrije training bekijken en aansluitend de kwalificatie! Uiteraard worden er spectaculaire bijprogramma's aangeboden!

Zondag 29 juni 2025: race
Racedag! Het is zo ver, vandaag gaat de race echt beginnen. Je reist o.b.v. eigen gelegenheid naar het circuit. Je beleeft het volledige programma live en tussen de andere fans vanuit de Red Bull Ring en je bent getuige van de ongetwijfeld spectaculaire race! Na afloop keer je terug naar je complex om lekker bij te komen van een heerlijke dag!

Maandag 30 juni 2025
Vandaag zit helaas je reis er alweer op. Geniet van het laatste ontbijt, check uit en verken deze laatste dag nog de prachtige Oostenrijkse omgeving voordat je naar huis rijdt.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Hotel Gell Alpenresidenz
Tauernstraße 23,
Tweng, Oostenrijk
Kaart
Tauernstraße 23, Tweng, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Welkom in het hart van het nieuwe appartementencomplex "Alpenresidenz" - In december 2024 is hier een architectonisch meesterwerk gebouwd dat voldoet aan de hoogste normen van comfort, stijl en duurzaamheid. De locatie van het appartementencomplex kan niet beter. In het centrum van Tweng zijn er tal van recreatieve activiteiten direct voor de deur. Dankzij de uitstekende vervoersverbindingen bent je tevens goed aangesloten op het openbaar vervoernetwerk. De kamers zijn voorzien van een balkon, televisie, en een badkamer met aparte douche en toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Accommodatie faciliteiten

  • Douche

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Wi-Fi
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op!

  • De exacte datum van de race in Spielberg is nog niet officieel bevestigd, dus kan nog wijzigen
  • De reis is o.b.v. eigen vervoer
  • Geboekte tickets kunnen niet meer geannuleerd worden
  • Je ontbijt is in Hotel Gell zelf (ca. 500 meter van Hotel Gell Alpenresidenz)
  • Bij aankomst na 18:00 uur hotel informeren
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau