Zonvakanties
6, 8, 11 of 15 dagen

Verken Kreta vanuit Stalis tijdens een heerlijke zonvakantie incl. vlucht en huurauto

Maria Lambis Hotel
Stalis, Kreta, Griekenland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
429,-
totaal: 905,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 6 dagen en voor 2 aankomstdagen beschikbaar!
Verliefd op Kreta! Verken het eiland tijdens een 6-, 8-, 11- of 15-daagse zonvakantie incl. Vlucht en Huurauto

Een zonvakantie naar het prachtige Kreta met een huurauto is dé ideale manier om het eiland in al zijn diversiteit te ontdekken! Zonnige dagen aan prachtige stranden, pittoreske dorpjes waar de tijd al jaren lijkt stil te staan, en een adembenemend uitzicht terwijl je door het ruige binnenland rijdt. Met een huurauto heb je de vrijheid om je eigen tempo te bepalen en de verborgen pareltjes van Kreta te verkennen. Van het kristalheldere water van Balos Beach tot de indrukwekkende Samariakloof, alles binnen handbereik. Rijd langs olijfboomgaarden, stop bij een taverna voor een authentieke Griekse lunch, en bezoek historische bezienswaardigheden zoals Knossos. Een roadtrip over zonnig Kreta biedt je de kans om van toeristische hotspots te ontsnappen en de échte cultuur van Kreta op te doen. Of je nu avontuurlijk aangelegd bent of juist wilt ontspannen, Kreta is dé plek voor een heerlijke vakantie!

Zonvakanties
6, 8, 11 of 15 dagen

Verken Kreta vanuit Stalis tijdens een heerlijke zonvakantie incl. vlucht en huurauto

Maria Lambis Hotel
Stalis, Kreta, Griekenland bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen in appartement o.b.v. logies
  • Retouvlucht naar Heraklion vanaf een luchthaven naar keuze
  • 6, 8, 11 of 15 dagen autohuur incl. basisverzekering (categorie A)
  • Gratis parkeren bij het hotel
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hotspots op Kreta!

Elafonissi Beach:
Dit paradijselijke strand staat bekend om zijn roze zand en kristalhelder water. Een perfecte plek om te relaxen en te zwemmen in het turquoise water. Het voelt bijna alsof je op een tropisch eiland bent!

Samariakloof:
Voor natuurliefhebbers is de wandeling door de Samariakloof een onvergetelijke ervaring. Deze 16 km lange tocht leidt je door adembenemende landschappen, steile kliffen en door de smalle "IJzeren Poort". Een ware uitdaging, maar de schoonheid maakt het meer dan de moeite waard.

Knossos:
Eigenlijk kan en mag Knossos niet ontbreken op je bezienswaardigheden-lijstje. Knossos ligt direct ten zuiden van Heraklion en is het beroemdste opgravingsterrein van Kreta. Het wordt beschouwd als de oudste stad van Europa en was eeuwenlang ook de grootste. De eerste bewoners vestigden zich zo rond 7000 v.C. en in ongeveer 1900 v.C. werd het eerste paleis op de heuvel gebouwd. In 1878 werd de ruïne ontdekt en blootgelegd. De vondsten die werden gedaan tijdens de opgravingen, zijn grotendeels tentoongesteld in het archeologisch museum in Heraklion.

Balos Lagoon:
Deze lagune is één van de meest gefotografeerde plekken op Kreta, maar dat is ook erg logisch, dus ik zou het zeker niet overslaan! De combinatie van wit zand, helder blauw water en het dramatische landschap eromheen maakt Balos tot een van de mooiste stranden in Europa.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Maria Lambis Hotel
Maria Lambis Hotel,
Stalis, Griekenland
Kaart
Maria Lambis Hotel, Stalis, Griekenland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Maria Lambis Hotel is een gezellig, klein hotel in het zonnige Stalis op Kreta. Hier heerst een fijne, ontspannen sfeer en de kamers zijn eenvoudig maar van alle gemakken voorzien voor een zorgeloze vakantie. Het strand ligt op een paar minuten lopen, zodat je kunt genieten van de mooie zee en het levendige dorpsleven met leuke tavernes en lokale winkeltjes. Daarnaast heeft het hotel een buitenzwembad met ligbedden, perfect om lekker te relaxen onder de Griekse zon.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Accommodatie faciliteiten

  • Combimagnetron
  • Terras met zitje
  • Televisie
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Toilet
  • Airconditioning
  • Wi-Fi

Kamerfaciliteiten

  • Waterkoker
  • Minikoelkast
  • Balkon of terras met zitje
  • Douche
  • Föhn
  • Wi-Fi
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Wi-Fi
Ja
Lobby
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Buitenzwembad
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Knossós

Bezienswaardigheden, Cultuur, Steden
Iraklion

Knossós is één van de meest geboekte excursies. In Knossós zijn namelijk prachtige opgravingen uit de Minoïsche tijd te bewonderen.

Spinalonga

Eilanden
Spinalonga Fortress

Spinalonga is een eiland aan de kust van Kreta. Op het eiland staat een Venetiaans fort en is gebouwd in 1579 als bescherming tegen de Turken. Spinalonga is met de boot te bereiken vanuit Agios Nikolaos, Elounda en Plaka.

Arkádi-klooster

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Epar.od. Viran Episkopis-Monis Arkadiou

Het Arkadi-klooster ligt centraal op het eiland Kreta. Het museum bij het klooster toont veel iconen en portretten van vrijheidsstrijders van de onafhankelijksstrijd.

Vai beach

Stranden
Epar.od. Monis Toplous

Vai is volgens velen het allermooiste strand van Kreta. Het ligt aan de noordkust van het eiland met wuivende palmbomen en heerlijk zacht zand.

Rethymnon

Bezienswaardigheden, Steden, Shoppen, Eten en drinken
Αντισμηνάρχου Βασιλάκη 4

Rethymnon bestaat uit een wirwar van straten en steegjes, waar gezellige restaurantjes en leuke Griekse winkeltjes te vinden zijn.

Frangokástello

Cultuur, Musea
Fragkokastello

Het Venetiaans fort Frangokastello is een romantische kasteelruïne met daarbij een rustig plaatsje en een breed zandstrand.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Voorwaarden autohuur

De auto verhuurder op het vliegveld is geopend van 08.00 uur tot 20.00 uur, kies dus een vlucht binnen deze tijden anders kunnen er extra kosten aan verbonden zijn.

Autohuur
De auto die gehuurd wordt, is een auto uit de categorie A - Economy en is voorzien van een basisverzekering (Collision Damage Waver). De chauffeur is verzekerd en de passagiers conform contract (welke bij de papieren wordt meegezonden). Diverse kleine schadeposten zijn tot een bepaald bedrag meeverzekerd. Je kunt ter plaatse een upgrade van de auto naar een andere categorie of een upgrade van de verzekering regelen naar all-risk of bijvoorbeeld het eigen risico afkopen, dit kunnen wij niet voor je verzorgen.

Minimale en maximale leeftijd
De minimumleeftijd voor het huren van een auto is 23 jaar en onder de 25 jaar is er een toeslag van toepassing. Je dient minimaal 2 jaar je rijbewijs te hebben en deze moet op het moment van afhalen van de auto nog minimaal 1 jaar geldig zijn.

De maximum leeftijd voor het huren van een auto is 75 jaar. Het is zeker wel mogelijk een auto te huren indien je ouder bent dan 75 jaar (of jonger dan 25 jaar) maar hier zijn dan toeslagen van toepassing. Over de hoogte van deze toeslagen kan ons Service Center je verder informeren, dit is namelijk per verhuurmaatschappij en/of land verschillend.

Creditcard verplicht!
Let op: er is een geldige creditcard nodig om een auto te kunnen huren in het buitenland i.v.m. een eventuele borg van ca. € 300,00 - € 1250,00. De hoogte is afhankelijk van het land en de verhuurmaatschappij. De creditcard die je gebruikt bij de boeking dien je ook mee te nemen op vakantie en deze te gebruiken voor de borg en andere zaken die je bij wil boeken bij de verhuurmaatschappij ter plekke, een andere creditcard wordt niet geaccepteerd. De creditcard moet op naam van de hoofdboeker, die tevens de bestuurder is, staan. Ter plekke kan een 2e bestuurder worden geboekt. De creditcard dient een VISA of Mastercard te zijn. De verhuurbedrijven accepteren geen andere Pre-paid of creditcards (bijv American Express).

Let op! De hoofdboeker en de bestuurder moeten dezelfde persoon zijn!!

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 per accommodatie per nacht. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau