Zonvakanties
6, 8, 11 of 15 dagen

Geniet van 6, 8, 11 of 15 dagen Sardinië, direct aan het strand Incl. vlucht en huurauto!

Porto Ottiolu Resort
Porto Ottiolu, Sardinië, Italië bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
559,-
totaal: 1150,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 6 dagen en voor 2 aankomstdagen beschikbaar!
Bezoek de parels van Sardinië: Geniet van 6, 8, 11 of 15 dagen in het leuke stadje Porto Ottiolu, met je accommodatie direct aan het strand! Incl. vlucht en huurauto

Heb je zin in een heerlijk rustige vakantie, waar alles kan, maar niets hoeft? Ga dan naar Porto Ottiolu op het Italiaanse eiland Sardinië. Het is een prachtige, rustige locatie om je vakantie te vieren. Maar ook als je opzoek bent naar avontuur is er genoeg te doen. Je hebt namelijk een huurauto tot je beschikking. Hoe lekker klink dat! Met een accommodatie een steen worp afstand van het strand, en dicht bij het centrum van Porto Ottiolu, is alles dichtbij. Dus of je nou zin hebt om op je terras een boekje te lezen in de zon, in de zee wil gaan zwemmen, of juist graag de prachtige natuur en leuke stadjes van Sardinië wil ontdekken, hier het kan allemaal!

Zonvakanties
6, 8, 11 of 15 dagen

Geniet van 6, 8, 11 of 15 dagen Sardinië, direct aan het strand Incl. vlucht en huurauto!

Porto Ottiolu Resort
Porto Ottiolu, Sardinië, Italië bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Retourvlucht naar Olbia vanaf een luchthaven naar keuze
  • 6, 8, 11 of 15 dagen huurauto incl. basisverzekering (categorie A)
  • Gratis parkeren en gratis gebruik van Wi-Fi bij het hotel
  • Ontdek het hele eiland!
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Wat mag ik niet missen?

Costa Smeralda (65 km)
De Costa Smeralda is een van de beroemdste en meest luxueuze gebieden in Sardinië. Het staat bekend om zijn exclusieve resorts, luxe jachthavens, en het adembenemende smaragdgroene water. Populaire plekken aan de Costa Smeralda zijn Porto Cervo en Baia Sardinia, waar je kunt genieten van luxe winkels, eersteklas restaurants en een bruisend nachtleven. Het is ook een geweldige bestemming voor zeilliefhebbers en beroemdheden die hier vaak te zien zijn.

Bezoek het nabijgelegen San Teodoro
San Teodoro ligt op ongeveer 10-15 minuten rijden en is een populaire toeristische bestemming. Het is beroemd om zijn spectaculaire stranden zoals La Cinta Beach, een lang stuk wit zandstrand met turquoise water. Daarnaast kun je in San Teodoro deelnemen aan het levendige nachtleven, markten bezoeken en genieten van lokale restaurants en bars.

Snorkelen of duiken bij Tavolara-eiland
Voor de kust van Porto Ottiolu ligt het beschermde marinepark van Tavolara-eiland. Dit eiland is een paradijs voor liefhebbers van snorkelen en duiken, dankzij het rijke onderwaterleven en de prachtige rotsformaties. Je kunt een boottocht maken naar het eiland, waar je niet alleen kunt duiken, maar ook van de ongerepte natuur en rustige stranden kunt genieten.

Verken de natuur in Monte Nieddu
Als je van wandelen en natuur houdt, is een trip naar Monte Nieddu een geweldige optie. Dit bergachtige gebied ligt niet ver van Porto Ottiolu en biedt prachtige wandelroutes, spectaculaire uitzichten over de kust en zelfs watervallen. Het is een ideale plek voor avontuurlijke reizigers die graag de natuur in willen.

Dagtocht naar de Maddalena-archipel
Voor een iets langere dagtrip kun je de Maddalena-archipel bezoeken, een groep eilanden ten noorden van Sardinië. Deze archipel staat bekend om zijn betoverende stranden en ongerepte natuur. Je kunt een boot huren of deelnemen aan georganiseerde boottochten die je langs de mooiste plekken van de eilanden voeren.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Porto Ottiolu Resort
Porto Ottiolu Resort,
Porto Ottiolu, Italië
Kaart
Porto Ottiolu Resort, Porto Ottiolu, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Geniet van de rust bij dit knusse appartementje! Het strand en stadcentrum zijn op loopafstand. Je kan gratis parkeren en er is gratis WiFi. Als je nog op zoek bent naar mooie plekken of leuke activiteiten om te doen kan je terecht bij de excursiebalie. Er is genoeg buitenruimte om te genieten van de heerlijke Italiaanse zon! Dit is de perfecte uitvalsbasis om het eiland te ontdekken.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Op straat bij de accommodatie
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Terras met zitje
  • Televisie
  • Toilet
  • Wi-Fi

Kamerfaciliteiten

  • Balkon of terras met zitje
  • Bad en/of douche
  • Wi-Fi
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Wi-Fi
Ja
Bagage-opslag
Ja
Hoogtepunten

San Simplicio

Bezienswaardigheden
Via Salvatore Fera, Olbia

De basiliek van Olbia behoort tot een van de meest best bewaarde Romaanse kerk op Sardinië. Hoewel de kerk er van buiten wat ingetogen uit ziet, zul je je verbazen over haar inhoud.

Arzachena

Bezienswaardigheden, Cultuur
Via Alcide De Gasperi, 4-10, 07021 Arzachena Ot, Italië

Hier vind je de monumentale Tomba dei Giganti Coddu Vecchju. Deze grafkamer dateert uit de bronstijd dit was tussen 1800-1600 voor Christus.

Nuraghe Majori

Bezienswaardigheden, Cultuur
Tempio Pausania

Overblijfsels van huizen en gebouwen met gebruiksvoorwerpen die zelfs ouder dan 2000 jaar zijn.

Kathedraal di San Pietro

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Della Cattedrale, Tempio Pausania

In deze prachtige kathedraal uit het jaartal 1832 worden de stijlen gotiek en barok vermengd en versmolten.

Nautilus Diving Center

Boottochten en watersporten, Outdooractiviteiten, Tours & activiteiten
Piazza G. Fresi 8, Palau

Ga scubaduiken of snorkelen in de het mooie water rondom Sardinië. Beoefen verschillende watersporten of maak bijzondere boottochten.

Nationaal park La Maddalena-archipel

Eilanden, Natuur & Parken
La Maddalena Olbia-Tempio

Een prachtige groep eilanden, net voor de kust van Sardinië. Door het geweldige landschap behoort het tot een nationaal park.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Parkeren

Op straat bij de accommodatie

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 17:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00-14.00

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau