Zonvakanties
6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt

Vier vakantie op Kreta vanaf Rethymnon! Incl. vlucht, huurauto en halfpension

Thalassi Hotel
Rethymnon, Kreta, Griekenland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
589,-
totaal: 1225,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 6 dagen en voor 2 aankomstdagen beschikbaar!
6, 8, 11 of 15 dagen heerlijk ontspannen op het zonnige Kreta in het betoverende Rethymnon!

Ontsnap naar een rustige oase aan de noordkust van Kreta in het Thalassi Hotel. Dichtbij het schilderachtige Rethymnon, biedt dit gezellige hotel een perfecte combinatie van Griekse gastvrijheid, ontspanning en strandplezier. Rethymnon is een stad aan de noordkust van Kreta en heeft een rijke geschiedenis met een doolhof van straatjes en steegjes. In Rethymnon vind je talloze gezellige eetgelegenheden en leuke winkels. Je zult je hier zeker niet vervelen, want er zijn genoeg interessante plekken die je echt een keer moet zien. Enkele hoogtepunten van Rethymnon zijn de Venetiaanse haven, het archeologisch museum, het Fortetza, de Rimondi fontein en de Agios Frankiskos kerk. Wist je dat Rethymnon zijn oorsprong heeft in de antieke tijd? Terwijl je door de stad wandelt, voel je die geschiedenis om je heen.

Zonvakanties
6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt

Vier vakantie op Kreta vanaf Rethymnon! Incl. vlucht, huurauto en halfpension

Thalassi Hotel
Rethymnon, Kreta, Griekenland bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Heraklion vanaf een luchthaven naar keuze
  • 6, 8, 11, of 15 dagen huurauto incl. basisverzekering (categorie A)
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks diner(buffet)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en gratis parkeren bij het hotel
  • Nabij het strand!
  • Verken andere steden!
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
De leukste plekken om te bezoeken!

Sofokli Venizelou
Sofokli Venizelou is de hoofdstraat van Rethymnon. De weg loopt parallel aan het strand. Aan de ene kant heb je het hoofdstrand van Rethymnon en aan de andere kant vind je vooral veel restaurants en bars met al hun terrassen. Tijdens de zomerse avonduren is het hier over het algemeen gezellig druk. Overdag is het veel rustiger.

Almyrida
Almyrida ligt zo'n 50 kilometer ten oosten van Rethymnon, wat ongeveer een uurtje rijden is. Dit rustige kustplaatsje is ideaal voor een relaxte dag. Op het zandstrand met het heldere, kalme water kun je heerlijk zwemmen of gewoon genieten van een chill middagje in de zon. Wil je wat meer avontuur? Huur een kajak en verken de kustlijn op je eigen tempo, of probeer windsurfen. Heb je trek? De lokale tavernes bieden verse vis en authentieke Kretenzische gerechten, met een prachtig uitzicht op zee. Voor wandelliefhebbers zijn er schilderachtige paden die je door de groene heuvels rondom de baai leiden.

Amari vallei
De Amari Vallei is een prachtige plek die echt laat zien wat Kreta te bieden heeft. Tussen de bergen ligt deze rustige vallei, perfect om even weg te zijn van de drukte van toeristen. Je vindt er schattige dorpjes, smalle straatjes en gezellige tavernes. In de vallei staan mooie kerken en kapelletjes die de rijke geschiedenis van het eiland laten zien. Een bezoek aan deze religieuze plekken kan je zowel spirituele momenten als rust geven. Met zijn schitterende uitzichten en ongerepte natuur is de Amari Vallei een geweldige plek voor wandelaars en natuurliefhebbers. De groene heuvels, vol met olijfbomen en wijngaarden, vormen een prachtig landschap dat verandert met de seizoenen.

Anogia
Dit historische bergdorp ligt ten zuidoosten van Rethymnon en ligt aan de rand van het Ida plateau op 750 meter hoogte. Het dorp werd al sinds de Byzantijnse periode bewoond, die op Kreta begon in de 4e eeuw na Christus. De inwoners van dit dorp staan sinds de geschiedenis bekend om hun moed en heldhaftigheid. Het dorp bestaat uit meerdere gehuchten en bij ieder gehucht zijn diverse tavernes en cafés waar je terecht kunt voor heerlijke lokale gerechten.

Slenteren langs de Venetiaanse haven
Het belangrijkste kenmerk van Rethymnon is ongetwijfeld de Venetiaanse haven. Hier sieren charmante, kleurrijke huisjes het straatbeeld. Je kunt er genieten van talrijke levendige terrassen waar je een heerlijk glaasje raki kunt bestellen. Maak daarna een wandeling langs de winkels om een leuk souvenir te vinden. Bij de haven heerst een gezellige sfeer en ervaar je de Griekse gastvrijheid! Wil je meer cultuur opsnuiven? Bezoek dan de oude Hassan Pasja moskee, waar regelmatig markten en tentoonstellingen plaatsvinden. En als je last hebt van vermoeide voeten, stap dan in een paardenkoets voor een rit langs het water!

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Thalassi Hotel
Main Street, Sfakaki,
Rethymnon, Griekenland
Kaart
Main Street, Sfakaki, Rethymnon, Griekenland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Thalassi Hotel is een prachtig hotel in Sfakaki, gelegen aan de mooie noordkust van Rethymnon op Kreta. Het hotel bevindt zich op slechts 10 km van het bruisende Rethymnon en op 200 meter van de schitterende zee. Je kunt hier genieten van een warme en gastvrije sfeer met verschillende faciliteiten. Er is een receptie, een gezellig restaurant, een mini-markt en comfortabele lounges, waaronder een bibliotheek en een internethoek en gratis Wi-Fi is beschikbaar.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Waterkoker
  • Airconditioning
  • Minikoelkast
  • Föhn
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Bar
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Rethymnon

Bezienswaardigheden, Shoppen, Eten en drinken, Steden
Αντισμηνάρχου Βασιλάκη 4

Rethymnon bestaat uit een wirwar van straten en steegjes, waar gezellige restaurantjes en leuke Griekse winkeltjes te vinden zijn.

Arkádi-klooster

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Epar.od. Viran Episkopis-Monis Arkadiou

Het Arkadi-klooster ligt centraal op het eiland Kreta. Het museum bij het klooster toont veel iconen en portretten van vrijheidsstrijders van de onafhankelijksstrijd.

Frangokástello

Cultuur, Musea
Fragkokastello

Het Venetiaans fort Frangokastello is een romantische kasteelruïne met daarbij een rustig plaatsje en een breed zandstrand.

Samaría Kloof

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken, Tours & activiteiten
Epar.od. Chanion-Omalou

De Samaría Kloof is de smalste kloof ter wereld. U dient 1200 meter af te dalen, om te beginnen aan een prachtige wandeling. In 1962 is de Samariakloof tot nationaal park bestempeld.

Knossós

Bezienswaardigheden, Steden, Cultuur
Iraklion

Knossós is één van de meest geboekte excursies. In Knossós zijn namelijk prachtige opgravingen uit de Minoïsche tijd te bewonderen.

Spinalonga

Eilanden
Spinalonga Fortress

Spinalonga is een eiland aan de kust van Kreta. Op het eiland staat een Venetiaans fort en is gebouwd in 1579 als bescherming tegen de Turken. Spinalonga is met de boot te bereiken vanuit Agios Nikolaos, Elounda en Plaka.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Autohuur:
De auto die gehuurd wordt, is een auto uit de categorie A - Economy en is voorzien van een basisverzekering (Collision Damage Waver). De chauffeur is verzekerd en de passagiers conform contract (welke bij de papieren wordt meegezonden). Diverse kleine schadeposten zijn tot een bepaald bedrag meeverzekerd. Je kunt ter plaatse een upgrade van de auto naar een andere categorie of een upgrade van de verzekering regelen naar all-risk of bijvoorbeeld het eigen risico afkopen, dit kunnen wij niet voor je verzorgen.

Minimale en maximale leeftijd:
De minimumleeftijd voor het huren van een auto is 23 jaar en onder de 25 jaar is er een toeslag van toepassing. Je dient minimaal 2 jaar je rijbewijs te hebben en deze moet op het moment van afhalen van de auto nog minimaal 1 jaar geldig zijn.

De maximum leeftijd voor het huren van een auto is 75 jaar. Het is zeker wel mogelijk een auto te huren indien je ouder bent dan 75 jaar (of jonger dan 25 jaar) maar hier zijn dan toeslagen van toepassing. Over de hoogte van deze toeslagen kan ons Service Center je verder informeren, dit is namelijk per verhuurmaatschappij en/of land verschillend.

Creditcard verplicht!
Let op: er is een geldige creditcard nodig om een auto te kunnen huren in het buitenland i.v.m. een eventuele borg van ca. € 300,00 - € 1250,00. De hoogte is afhankelijk van het land en de verhuurmaatschappij. De creditcard die je gebruikt bij de boeking dien je ook mee te nemen op vakantie en deze te gebruiken voor de borg en andere zaken die je bij wil boeken bij de verhuurmaatschappij ter plekke, een andere creditcard wordt niet geaccepteerd. De creditcard moet op naam van de hoofdboeker, die tevens de bestuurder is, staan. Ter plekke kan een 2e bestuurder worden geboekt. De creditcard dient een VISA of Mastercard te zijn. De verhuurbedrijven accepteren geen andere Pre-paid of creditcards (bijv. American Express).

Let op! De hoofdboeker en de bestuurder moeten dezelfde persoon zijn!!

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08:00 uur - 0:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 per accommodatie per nacht. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau