Autovakanties
8 dagen

Ervaar de ultieme winterbeleving vanuit een knus appartement in de Italiaanse Alpen nabij het Bormio ski-gebied o.b.v. logies

Chalet Alberti Apartments
Bormio, Sondrio, Italië bekijk op kaart
specialdeal
  v.a.
377,95
per appartement
Excl. toeristenbelasting € 1,50 p.p.p.n.
Voor deze vanaf-prijs zijn 2 aankomstdagen beschikbaar!
Ontsnap naar de sneeuw en verblijf 8 dagen in een centraal gelegen appartement in het Italiaanse Bormio nabij het Bormio ski-gebied o.b.v. logies

Geniet in het betoverende winterlandschap van Bormio, Tirol, waar de bergen bedekt zijn met een dikke laag poedersneeuw en de lucht fris en helder is. Dit is dé plek voor een onvergetelijke wintersportvakantie! Begin je avontuur op de beroemde Stelvio-pistes, waar zowel beginners als gevorderden hun hart kunnen ophalen. Na een dag vol actie kun je ontspannen in de thermale baden van Bormio, waar het warme water je spieren weer tot leven brengt. Maar dat is nog niet alles! Probeer eens een ritje op een hondenslee of ga sneeuwschoenwandelen door de stille, besneeuwde bossen. En vergeet niet om de lokale keuken te proeven; een bord dampende pizzoccheri of een glas warme bombardino is precies wat je nodig hebt na een dag in de kou!

Autovakanties
8 dagen

Ervaar de ultieme winterbeleving vanuit een knus appartement in de Italiaanse Alpen nabij het Bormio ski-gebied o.b.v. logies

Chalet Alberti Apartments
Bormio, Sondrio, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7 overnachtingen o.b.v. logies
  • Inclusief korting bij entree van QC Terme & Bormio Terme
  • Inclusief water, gas en elektriciteit
  • De bushalte ligt op loopafstand van de accommodatie en is gratis!
  • Het Bormio ski-gebied ligt op ca. 10 minuten lopen van de accommodatie!
  • QC Terme & Bormio Terme ligt op ca. 3 km afstand van de accommodatie
  • Het historische centrum van Bormio ligt op ca. 5 minuten lopen van de accommodatie
  • Het hotel beschikt over een ski-ruimte met skischoenverwarmers en een fietsenstalling
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij de accommodatie
  • Tip: maak een dagtocht naar Livigno
Skigebied Bormio - Alta Valtellina & QC Terme & Bormio Terme

Skigebied Bormio - Alta Valtellina

Bormio Ski-gebied is een paradijs voor wintersportliefhebbers, gelegen in het hart van de Italiaanse Alpen. Het biedt een indrukwekkende verticale afdaling van 1.800 meter, een van de grootste in Italië, wat het ideaal maakt voor avontuurlijke skiërs. Met meer dan 50 km aan gevarieerde pistes, van beginnershellingen tot uitdagende afdalingen zoals de Stelvio, is er voor elk wat wils. Moderne liften zorgen voor snelle toegang tot de toppen, terwijl de prachtige uitzichten en uitstekende sneeuwcondities het tot een onvergetelijke bestemming maken.

Aantal en soorten liften

Gondelliften: 5
Stoeltjesliften: 10
Sleepliften: 11
Lopende banden: 15

Aantal en soorten pistes

Blauwe pist (16km)
Rode piste (58km)
Zwarte piste (6km)
Hoogste punt: 3012 meter
Laagste punt 1225 meter

Richtlijnen skipasprijzen (onder voorbehoud van prijswijzigingen voor komend seizoen)

3 dagen Volwassenen € 199,00 | Jeugd (vanaf 1999) € 169,00 | Kind (vanaf 2008) € 199,00
4 dagen Volwassenen € 261,00 | Jeugd (vanaf 1999) € 222,00 | Kind (vanaf 2008) € 147,00
5 dagen Volwassenen € 321,00 | Jeugd (vanaf 1999) € 273,00 | Kind (vanaf 2008) € 174,00
6 dagen Volwassenen € 351,00 | Jeugd (vanaf 1999) € 298,00 | Kind (vanaf 2008) € 178,00
7 dagen Volwassenen € 381,00 | Jeugd (vanaf 1999) € 323,00 | Kind (vanaf 2008) € 201,00

Let op: Bovenstaande prijzen gelden voor het hoogseizoen 2023/2024!

QC Terme & Bormio Terme
Bij QC Terme en Bormio Terme in Bormio kun je jezelf heerlijk onderdompelen in luxe en ontspanning na een actieve dag op de skipistes. QC Terme biedt je een unieke ervaring met thermale baden die een adembenemend uitzicht bieden op de bergen, diverse sauna's en een rustgevende zoutkamer. Hier kun je volledig tot rust komen en je lichaam en geest verfrissen. Bormio Terme richt zich op jouw gezondheid en welzijn met een scala aan faciliteiten, waaronder thermale zwembaden, een moderne fitnessruimte en diverse therapeutische behandelingen. Ontdek het "Kneipp-pad" bij QC Terme voor een stimulerende voetmassage en de "Grotta Sudatoria" bij Bormio Terme, een natuurlijke stoomgrot die je helpt om volledig te ontspannen en te revitaliseren.

Voor meer informatie over activiteiten, behandelingen en huisregels kun je de website van QC Terme & Bormio Terme bezoeken. Je kunt deze link gebruiken.

Chalet Alberti Apartments
Via Leghe Grigie 9C,
Bormio, Italië
Kaart
Via Leghe Grigie 9C, Bormio, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het charmante Chalet Alberti Apartments bevindt zich in het pittoreske Bormio, in de regio Lombardije. Hier geniet je van een authentieke Alpenervaring met moderne gemakken. De unieke locatie biedt adembenemende uitzichten op de omliggende bergen. Faciliteiten zoals gratis Wi-Fi, een volledig uitgeruste keuken en parkeergelegenheid zorgen voor een comfortabel verblijf. Ontdek nabijgelegen bezienswaardigheden zoals de Bormio Thermen en het Stelvio Nationaal Park. Of je nu wilt skiën in de winter of wandelen in de zomer, Chalet Alberti is de ideale uitvalsbasis voor avontuurlijke en ontspannende activiteiten.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Garage €8,00 per dag
Wi-Fi
Ja

Faciliteiten

Bagage-opslag
Ja
Hoogtepunten

Mount Adamello

Natuur & Parken, Outdooractiviteiten
Saviore Dell'adamello

Mount Adamello is een berg met een hoogte van 3.539 meter. De Mount Adamello is het de tweede hoogste piek van de Adamello-Presanella Alpen.

Kathedraal van San Vigilio

Bezienswaardigheden, Cultuur
Pinzolo Tn

De Kathedraal van San Vigilio is de belangrijkste kerk van de stad en werd gebouwd op de plaats waar oorspronkelijk een oude tempel gevestigd was.

Cima Tosa

Natuur & Parken, Outdooractiviteiten
San Lorenzo

Cima Tosa is een berg met een hoogte van 3173 meter. De eerste beklimming vond plaats op 20 juli 1865.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Garage €8,00 per dag

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 09:30 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau