Cruises
8 dagen
Incl. ontbijt

🚢 8-daagse cruise vanaf Spanje naar Sardinië, Italië, Frankrijk en Mallorca o.b.v. volpension of all-inclusive en incl. vlucht

MSC Lirica - afvaart Valencia
Valencia - Cruise Terminal, Valencia, Spanje bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
649,-
totaal: 1330,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 8 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Geniet van een heerlijke 8-daagse cruise naar Spanje langs Sardinië, Italië, Frankrijk en Mallorca o.b.v. volpension of all-inclusive en incl. vlucht

Maak je klaar voor een geweldige reis met de MSC Lirica! Zodra je in Valencia aan boord gaat, begint het avontuur. Het schip biedt een overvloed aan ontspanning, van de Aurea Spa tot gezellige lounges en restaurants die je smaakpapillen verwennen. Terwijl de schitterende zee om je heen glinstert, ontdek je charmante steden zoals het historische Cagliari, het schilderachtige Livorno en het bruisende Marseille. Heb je zin om te verdwalen in smalle straatjes, cultuur op te snuiven of gewoon lekker aan het strand te relaxen? Jij bepaalt je eigen avontuur! Terug op het schip wacht altijd een nieuwe verrassing, of het nu gaat om een sprankelende show, een verfrissend drankje op het dek, of een ontspannen moment in de zon. Met een mix van geschiedenis, cultuur en culinaire hoogstandjes op elke bestemming, wordt deze cruise een onvergetelijke ervaring.

Cruises
8 dagen
Incl. ontbijt

🚢 8-daagse cruise vanaf Spanje naar Sardinië, Italië, Frankrijk en Mallorca o.b.v. volpension of all-inclusive en incl. vlucht

MSC Lirica - afvaart Valencia
Valencia - Cruise Terminal, Valencia, Spanje bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 7 overnachtingen in geboekte hut naar keuze
  • Retourvlucht naar Valencia vanaf Schiphol Amsterdam Airport
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet of à la carte ontbijt
  • Dagelijks lunch in buffetvorm of à la carte lunch
  • Dagelijks diner in buffetvorm of à la carte diner (incl. aantal keer een galadiner)
  • Dagelijks livemuziek en avondprogramma met optredens
  • Gratis gebruik van fitness en zwembad
  • Inclusief havengelden en tax
  • Inclusief hotel service charge
  • Ook te boeken inclusief 'Easy' Drankenpakket; onbeperkt wijn, koffie, thee, cappuccino, frisdrank, sappen en selecteerde likeuren en cocktails
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Zo ziet je cruise er uit:

Dag 1: aankomst in Valencia, Spanje
Het schip vertrekt om 17.00 uur

Het is eindelijk zover, de dag van je cruise is aangebroken! Je avontuur gaat beginnen. Zodra je in het levendige Valencia bent aangekomen, ga je op eigen gelegenheid naar het schip en kun je op je gemak je koffer in je hut uitpakken. Tijd om te relaxen is nu echt aangebroken!

Dag 2: op zee
Het is je eerste dag op zee, en wat is er leuker dan het schip te verkennen? Terwijl de MSC Lirica soepel over het glinsterende water vaart, heb jij de kans om elk hoekje van het schip te ontdekken. Begin bijvoorbeeld met een bezoek aan de Aurea Spa, de ideale plek om meteen in de vakantiestemming te komen. Of misschien wil je eerst even rondkijken en de verschillende bars, restaurants en lounges ontdekken, zodat je precies weet waar je vanavond wilt gaan zitten. Voel je de nieuwsgierigheid al opkomen? Het schip zit vol verrassingen, en jij bepaalt waar je avontuur begint!

Dag 3: Cagliari (Sardinië), Italië
Het schip komt aan om 08.00 uur en vertrekt weer om 17.00 uur

Buongiorno Cagliari! Na een relaxte ochtend ben je helemaal klaar om de bruisende hoofdstad van Sardinië te verkennen. Waar ga je vandaag beginnen? Wil je de culturele hoogtepunten zien? Zorg er dan voor dat je de Bastione di Saint Remy bezoekt, waar je een schitterend uitzicht over de stad hebt. Of slenter door de charmante smalle straatjes van het oude Castello-district, waar je de geschiedenis bijna kunt aanraken. Heb je meer zin om onder de locals te zijn? Dan zijn pleinen zoals Piazza Yenne of Piazza del Carmine perfect. Hier zie je de inwoners van Cagliari genieten van een cappuccino of aperitivo in een van de vele gezellige cafés. Of laat je verleiden door de heerlijke geur van versgebakken pizza's en andere lokale lekkernijen die je overal om je heen ruikt.

Dag 4: Civitavecchia (Rome), Italië
Het schip komt aan om 08.00 uur en vertrekt weer om 19.00 uur

Vandaag heb je de kans om Civitavecchia te verkennen! Je komt aan in de grote haven en staat meteen bij de ingang van de stad. Er zijn een paar historische gebouwen en een klein archeologisch museum te zien. Zin in een dagje strand? Het kiezelstrand ligt langs de boulevard en het water is heerlijk helder. Er zijn ook wat strandtenten in de buurt. Civitavecchia ligt ongeveer 70 kilometer van Rome, dus als je een dagje naar de hoofdstad wilt, is dit een geweldige gelegenheid! Je kunt door de oude straten dwalen en beroemde plekken zoals het Colosseum en de Sint-Pietersbasiliek verkennen. Proef de heerlijke Italiaanse keuken met authentieke pasta en gelato, terwijl je de levendige sfeer van deze eeuwige stad in je opneemt!

Dag 5: Livorno (Firenze), Italië
Het schip komt aan om 07.00 uur en vertrekt weer om 19.00 uur

Vandaag is het tijd om Livorno te verkennen! Je komt aan in de haven van deze levendige stad, en vanaf daar ben je zo in het centrum. Livorno heeft een paar leuke bezienswaardigheden, zoals het oude Fortezza Vecchia en de mooie wijk Venezia Nuova, met zijn grachten en bruggen. Heb je zin in een dagje aan het strand? Het kiezelstrand langs de Lungomare heeft helder water voor een verfrissende duik. Hoewel het strand een beetje eenvoudig is, zorgen de strandtentjes en het uitzicht op zee voor een relaxte sfeer. Wil je iets verder weg? Pisa ligt op ongeveer 20 kilometer afstand, ideaal om de beroemde scheve toren van dichtbij te zien! Of ga naar Florence voor een dag vol kunst en cultuur in het hart van Toscane.

Dag 6: Marseille, Frankrijk
Het schip komt aan om 10.00 uur en vertrekt weer om 18.00 uur

Vandaag komt het schip aan in het prachtige Marseille, waar je de hele dag de tijd hebt om deze Zuid-Franse stad te ontdekken. Zorg ervoor dat je de oude haven niet mist. Hier staan twee eeuwenoude forten, gebouwd rond 1660 onder Lodewijk XIV, die de haven moesten beschermen tegen aanvallers. De vuurtoren is ook een must-see! Geniet zeker van een verfrissend Frans rosétje terwijl je hier bent. In de oude haven vind je talloze gezellige restaurantjes en terrasjes met een prachtig uitzicht op de jachten en plezierbootjes. Ook de foodhallen zijn een aanrader, waar je allerlei lokale gerechten kunt proeven. Als je aan Marseille denkt, denk je natuurlijk aan de beroemde zeepjes uit de stad. Er is zelfs een museum aan gewijd! Aan de kade van de oude haven staat een indrukwekkend militair arsenaal uit de 17e eeuw. Dit gebouw heeft verschillende functies gehad, maar tegenwoordig vind je er het Musée du Savon de Marseille. Hier leer je alles over de unieke zeep uit de Provençaalse cultuur. Vergeet niet om een heerlijk geurend zeepje mee te nemen uit de winkel!

Dag 7: Palma de Mallorca, Spanje
Het schip komt aan om 12.00 uur en vertrekt weer om 21.00 uur

Palma de Mallorca, de hoofdstad van het eiland, is beroemd om zijn indrukwekkende gotische kathedraal La Seu, de charmante oude stad en de levendige haven. Je vindt er schitterende stranden, toprestaurants en culturele hotspots zoals het Es Baluard Museum voor Moderne Kunst. Door de mix van geschiedenis, cultuur en prachtige natuur is Palma de Mallorca een populaire plek voor toeristen.

Dag 8: Valencia, Spanje
Aankomst om 08:00 uur

Vandaag kom je rond 08.00 uur aan in Valencia, helaas alweer de laatste dag van je reis. Maar als je nog tijd over hebt, is er genoeg te ontdekken in deze prachtige stad. Valencia is een levendige mix van modern en historisch, waar je zowel kunt shoppen als ontspannen aan het strand. Een absolute must-see is de futuristische Ciudad de las Artes y las Ciencias, een architectonisch wonder dat de skyline van Valencia domineert. Of bezoek de sfeervolle oude binnenstad, waar je de indrukwekkende kathedraal en de kleurrijke Mercado Central vindt.

Let op! Het vaarschema is te allen tijde onder voorbehoud van wijzigingen.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
MSC Lirica - afvaart Valencia
.,
Valencia - Cruise Terminal, Spanje
Kaart
., Valencia - Cruise Terminal, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

De MSC Lirica is een van de sfeervolle schepen van MSC Cruises en biedt een unieke cruise-ervaring. Dit schip, dat bekend staat om zijn stijl en comfort, is ideaal voor reizigers die zowel willen relaxen als avontuur willen beleven. Met zijn chique ontwerp en moderne faciliteiten voel je je er meteen op je gemak. Aan boord zijn er verschillende restaurants waar je kunt genieten van heerlijke gerechten uit diverse keukens, en gezellige bars en lounges waar je kunt ontspannen met een verfrissend drankje. Voor wie behoefte heeft aan ontspanning zijn er volop mogelijkheden, zoals een spa, zwembaden en een zonneterras. De MSC Lirica heeft ook een breed scala aan activiteiten voor alle leeftijden. Van spectaculaire shows tot sportfaciliteiten, er is altijd wel iets te beleven. Bovendien kun je deelnemen aan excursies in de havens die het schip aandoet, zodat je de prachtige bestemmingen kunt ontdekken. Of je nu een romantisch uitje plant, een gezinsvakantie of een avontuur met vrienden, de MSC Lirica belooft een onvergetelijke tijd op zee. Maak je klaar om te genieten van adembenemende uitzichten, uitstekende service en talloze mogelijkheden voor plezier en ontspanning!

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Cruise faciliteiten

  • Buitenzwembad
  • Speelkamer
  • Minigolf
  • Game kamer
  • Lounge
  • Wellnessfaciliteiten
  • Disco / Nightclub
  • Casino
  • Live entertainment
  • A la carte restaurant
  • Bubbelbad
  • Kidsclub
  • Specialiteiten restaurant
  • Bar
  • Solarium
  • Theater
  • Sauna
  • Lift
  • Winkels aan boord
  • Buffetrestaurant
  • Fitnessruimte
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

LET OP: na het boeken van je cruise is een (volledige) terugbetaling niet meer mogelijk

Let op:

  • Hutten zijn alleen voor 2-persoonsbezetting! Het is helaas niet mogelijk een hut met 1 persoon te bezetten.
  • 1-persoons- of meerpersoonshutten zijn op aanvraag. Neem hiervoor contact op met ons service center.
  • Toegewezen inchecktijden staan vermeld op reispapieren.
  • Uitchecken is aansluitend na aankomst schip in ontschepingshaven.
  • Je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de juiste documenten.
  • Transfers, ruimbagage en stoelreservering in het vliegtuig is niet inbegrepen.

Gezondheid & veiligheid MSC:
Dankzij de versoepeling van de reisbeperkingen wereldwijd, kunnen alle gasten weer aan boord van de schepen worden verwelkomd zonder testvereisten of zorgen over vaccinatiestatus. Vergeet niet dat het de verantwoordelijkheid van elke gast is om ervoor te zorgen dat zij voor, tijdens en na de cruise voldoen aan de vereisten van elk land waar zij doorheen reizen.

Je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de juiste informatie, documenten en andere verplichtingen naar de rederij toe.

Inchecken

Vanaf uur.

Uitchecken

Tot uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau