Fletcher Specials
3 dagen
Incl. ontbijt

Ontdek de bruisende havenstad Rotterdam met verblijf in een 4*-hotel op de Airport incl. ontbijt en hoofdgerecht

Fletcher Hotel Restaurant Wings Rotterdam
Rotterdam, Zuid Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
89,-
totaal: 209,52 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 45 aankomstdagen beschikbaar!
3 dagen in de bruisende havenstad Rotterdam met verblijf in een 4*-hotel op de Airport incl. ontbijt en hoofdgerecht

Ben je op zoek naar een heerlijk verblijf in de bruisende havenstad Rotterdam? Dan is Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam de perfecte keuze voor jou! Vanuit het hotel ben je in no-time in het hart van Rotterdam, waar je kunt genieten van iconische bezienswaardigheden zoals de Euromast en de Markthal. Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de vele musea, terwijl shoppers zich kunnen uitleven in de trendy winkelstraten. En wat dacht je van een boottocht door de imposante haven? Na een dag vol indrukken keer je terug naar de rust van het hotel, waar je kunt nagenieten van al het moois dat Rotterdam te bieden heeft. Laat je verrassen door deze dynamische stad!

Fletcher Specials
3 dagen
Incl. ontbijt

Ontdek de bruisende havenstad Rotterdam met verblijf in een 4*-hotel op de Airport incl. ontbijt en hoofdgerecht

Fletcher Hotel Restaurant Wings Rotterdam
Rotterdam, Zuid Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet t.w.v. €18,50 p.p.
  • 1 x hoofdgerecht op dag van aankomst t.w.v. €16,- p.p.
  • Verblijf in een 4*-hotel op de Airport van Rotterdam
  • Het centrum van Rotterdam ligt op ca. 20 min lopen van het hotel
  • Het hotel beschikt over een fitnessruimte
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: maak een fietstocht langs de Maas en geniet van het uitzicht op de skyline van Rotterdam
Tips voor tijdens je verblijf

Beklim de Euromast en geniet van het uitzicht
De Euromast beklimmen is een unieke ervaring die je naar grote hoogten voert. Je begint je avontuur met een snelle lift naar het uitkijkplatform op 100 meter hoogte, waar je een adembenemend uitzicht hebt over Rotterdam en de uitgestrekte havens. Voor de waaghalzen is er de Euroscoop, een ronddraaiende glazen lift die je naar 185 meter hoogte brengt. Terwijl je langzaam omhoog draait, geniet je van een ongeëvenaard panoramisch uitzicht. Na de beklimming kun je ontspannen in het restaurant en genieten van een hapje en een drankje met een spectaculair uitzicht. Een bezoek aan de Euromast is een onvergetelijke ervaring die je niet mag missen

Shoppen in Rotterdam
Shoppen in Rotterdam is een dynamische ervaring vol variatie en stijl. Begin je dag in de Koopgoot, een ondergrondse winkelstraat vol met populaire merken en boetieks. Vervolgens wandel je naar de Lijnbaan, de eerste autovrije winkelstraat van Europa, waar je een mix van grote ketens en unieke winkels vindt. Voor een meer alternatieve sfeer ga je naar de Witte de Withstraat, bekend om zijn hippe boetieks en kunstgalerijen. Vergeet niet de Markthal te bezoeken, waar je naast verse producten ook culinaire verrassingen kunt ontdekken. Sluit je dag af in de Pannekoekstraat, een trendy gebied met onafhankelijke winkels en gezellige cafés. Rotterdam biedt voor elke shopper wat wils, van luxe tot vintage en alles daartussenin.

Bezoek de iconische Kubuswoningen
Een bezoek aan de iconische Kubuswoningen in Rotterdam is een architectonisch avontuur. Ontworpen door Piet Blom, lijken deze unieke woningen op gekantelde kubussen op palen. Begin je verkenningstocht in de Kijk-Kubus, een museumwoning die je een kijkje geeft in het leven binnen deze bijzondere structuren. Terwijl je door de compacte ruimtes loopt, bewonder je het slimme gebruik van ruimte en licht. Buiten kun je door het Blaakse Bos wandelen, waar de kubuswoningen als bomen lijken te staan. De levendige omgeving biedt ook cafés en winkels om te ontdekken. Deze architectonische parel laat je zien hoe creatief en vernieuwend stedelijk wonen kan zijn, en is een must-see voor elke bezoeker van Rotterdam.

Fletcher Hotel Restaurant Wings Rotterdam
Rotteram Airportplein 55,
Rotterdam, Nederland
Kaart
Rotteram Airportplein 55, Rotterdam, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Ben je op zoek naar een heerlijk verblijf in de bruisende havenstad Rotterdam? Dan is Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam de perfecte keuze voor jou! Dit fantastische hotel biedt alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke stedentrip. Het hotel beschikt over geweldige faciliteiten die je verblijf extra aangenaam maken. Geniet van een heerlijke maaltijd in het sfeervolle restaurant, ontspan in de gezellige hotelbar of werk aan je conditie in de moderne fitnessruimte. De comfortabele kamers zorgen ervoor dat je na een dag vol avonturen in de stad heerlijk tot rust komt. Met zijn uitstekende ligging en vriendelijke personeel is Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam de ideale uitvalsbasis om Rotterdam te verkennen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 25,00 per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Oplaadpunt e-bike
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Diergaarde Blijdorp

Dierentuinen en aquaria
Blijdorplaan 8

Diergaarde Blijdorp is één van de grotere dierentuinen van Nederland. Bizons in Noord-Amerika, wolven in Europa en de kamelen op de Mongoolse steppe: ze zijn er allemaal.

Rotterdam

Steden
Stationsplein 1, Rotterdam

In de grote havenstad Rotterdam kan er eindeloos geshopt worden. Voor jong en oud is dierentuin Diergaarde Blijdorp 7 dagen per week open.

Koopgoot

Shoppen
Koopgoot

Deze winkelstraat (goot) ligt deels onder de grond van de hoger gelegen Coolsingel. Hierdoor wordt het verkeer in de binnenstad minder opgehouden door het winkelend publiek.

Boijmans van Beuningen Depot

Musea
Museumpark 18

Stap binnen in het eerste publiek toegankelijk kunstdepot ter wereld. Hier zijn meer dan 150.000 kunstwerken verzameld en tentoongesteld. Scan via de app QR-codes van kunstwerken, sla ze op en maak je eigen kunstverzameling.

Maritiem Museum Rotterdam

Musea
Leuvehaven 1

Wandel door zes eeuwen Nederlandse Maritieme geschiedenis. Met een gigantische collectie en vele activiteiten is er voor zowel grote als kleine avonturiers veel te beleven.

Markthal Rotterdam

Bezienswaardigheden, Eten en drinken
Dominee Jan Scharpstraat 298

De Markthal Rotterdam is de eerste overdekte marktvloer van Nederland. Het is een bruisende markthal die uit zijn voegen barst van de mooiste en lekkerste producten.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 25,00 per nacht

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uurs receptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 6.5% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau