Zonvakanties
6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt

Verken het prachtige Sicilië vanuit een 4* zeezicht hotel in Agrigento met de huurauto! Incl. vlucht, ontbijt en huurauto

Antica Perla Residence
San Leone, Sicilië, Italië bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
719,-
totaal: 1457,95 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 6 dagen en voor 2 aankomstdagen beschikbaar!
6, 8, 11 of 15 dagen heerlijk ontspannen op avontuur in Italië vanuit San Leone! Incl. vlucht, ontbijt en huurauto

Welkom in San Leone, de stralende kustparel van Sicilië! Dit pittoreske dorpje nodigt je uit om te genieten van de ideale combinatie van relaxen en avontuur. Stel je voor: je begint je dag met een heerlijke cappuccino op een terras met uitzicht op de zee, en daarna kun je je handdoek uitrollen op de prachtige stranden of een verfrissende duik nemen in het heldere blauwe water. Maar dat is nog niet alles! San Leone ligt vlakbij de indrukwekkende Vallei van de Tempels, waar je kunt rondwandelen tussen de oude Griekse tempels en de rijke geschiedenis van de regio kunt opsnuiven. Vergeet ook de unieke Scala dei Turchi niet, met zijn adembenemende kalkstenen kliffen die perfect zijn voor een fotoshoot! Voor de natuurliefhebbers is de Riserva Naturale di Torre Salsa een echte aanrader, met zijn schitterende stranden en wandelpaden.

Zonvakanties
6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt

Verken het prachtige Sicilië vanuit een 4* zeezicht hotel in Agrigento met de huurauto! Incl. vlucht, ontbijt en huurauto

Antica Perla Residence
San Leone, Sicilië, Italië bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Catania vanaf een luchthaven naar keuze
  • 6, 8, 11 of 15 dagen huurauto incl. basisverzekering (categorie A)
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis parkeren en gratis gebruik van Wi-Fi bij het hotel
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
De moeite waard om te bezoeken!

Eraclea Minoa
Dit is een verborgen pareltje aan de zuidkust van Sicilië, is echt een aanrader voor iedereen die van geschiedenis en natuur houdt. Deze oude Griekse stad, opgericht in de 5e eeuw voor Christus, heeft een prachtig theater met uitzicht op de Middellandse Zee en indrukwekkende ruïnes die het verleden tot leven brengen. Stel je voor dat je over de kliffen wandelt, met het geluid van de golven op de achtergrond en een adembenemend panoramisch uitzicht. Na het verkennen van de archeologische site kun je lekker ontspannen op het nabijgelegen Spiaggia di Eraclea Minoa, waar je de zon kunt voelen en genieten van de rustige omgeving.

Agrigento
Agrigento is echt een stad die je moet zien als je op Sicilië bent. Het oude centrum heeft smalle straatjes en schattige pleintjes die een bijzondere sfeer uitstralen. Terwijl je door de kronkelige straten slentert, kom je allerlei interessante plekken tegen. Een van de hoogtepunten is de Kathedraal van San Gerlando, een prachtig voorbeeld van Siciliaanse bouwkunst. De kathedraal heeft een mooie façade en een rijk interieur, en je kunt er niet alleen de religieuze geschiedenis van de stad bewonderen, maar ook genieten van een prachtig uitzicht vanaf het plein ervoor. Neem de tijd om op een van de gezellige terrassen een kopje koffie of een gelato te drinken en laat je helemaal onderdompelen in de lokale cultuur.

Scala dei Turchi
Deze indrukwekkende witte klif is een van de meest iconische locaties in de omgeving van Agrigento. De schitterende kalkstenen kliffen die langs de zee liggen, zijn niet alleen perfect voor mooie foto's, maar ook een geweldige plek om te zwemmen. Het heldere blauwe water roept je op voor een verfrissende duik, terwijl de bijzondere vormen van de kliffen een prachtig uitzicht op de omgeving geven. Neem de tijd om langs de kliffen te slenteren en te genieten van het mooie landschap. Dit is een ervaring die je zeker bij blijft!

Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Antica Perla Residence
Via Farag, 98,
San Leone, Italië
Kaart
Via Farag, 98, San Leone, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Antica Perla Residence Hotel bevindt zich direct aan het zandstrand van Lido Cannatello, op slechts 10 meter afstand. Hier kun je heerlijk ontspannen bij het zwembad of op het strand, waardoor je vanuit je kamer kunt genieten van een schitterend uitzicht op de Middellandse Zee. Op ongeveer 7 kilometer afstand ligt de beroemde Vallei van de Tempels, een van de mooiste bezienswaardigheden in de omgeving. De kamers zijn voorzien van een kitchenette en het hotel biedt gratis wifi in het hele hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Wi-Fi
Ja
Snackbar
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Buitenzwembad
Ja
Solarium
Ja
Fietsverhuur
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Vallei van de Tempels (Agrigento)

Bezienswaardigheden
Agrigento

De Vallei van de Tempels ligt net buiten Agrigento. De Vallei ligt onderaan de stad en is een overblijfsel van de bewoning in de 6e eeuw voor Christus.

Poggioreale – Siciliaans spookstadje

Bezienswaardigheden, Steden
Poggioreale

Het lijkt alsof men hier net vertrokken is, hals-over-kop. U vindt de persoonlijke spullen nog in huis of op straat. Dit is met recht een spookstad!

Palermo

Steden
Palermo

Palermo is de hoofdstad en tevens grootste stad van Sicilië. Ervaar hier de authentieke sfeer in het prachtige oude centrum.

Marsala

Steden
Marsala

De stad Marsala ligt aan de kust en is bekend vanwege haar Marsala wijnen. Het historische centrum van Marsala is mooi gerestaureerd en heeft een prachtige uitstraling.

Zoutpannen in Trapani

Bezienswaardigheden
Via Giuseppe Garibaldi 138

De zoutpannen van Trapani zijn de oudste in Europa en zijn de thuisbasis van een aantal windmolens die werden gebruikt om het water af te voeren.

San Vito Lo Capo

Steden, Stranden
San Vito Lo Capo

In de levendige badplaats San Vito Lo Capo zijn de stranden bijzonder mooi en de zee is smaragdgroen. Het wordt vaak genoemd als één van de mooiste stranden van Italië.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Belangrijke informatie

Autohuur:
De auto die gehuurd wordt, is een auto uit de categorie A - Economy en is voorzien van een basisverzekering (Collision Damage Waver). De chauffeur is verzekerd en de passagiers conform contract (welke bij de papieren wordt meegezonden). Diverse kleine schadeposten zijn tot een bepaald bedrag meeverzekerd. Je kunt ter plaatse een upgrade van de auto naar een andere categorie of een upgrade van de verzekering regelen naar all-risk of bijvoorbeeld het eigen risico afkopen, dit kunnen wij niet voor je verzorgen.

Minimale en maximale leeftijd:
De minimumleeftijd voor het huren van een auto is 23 jaar en onder de 25 jaar is er een toeslag van toepassing. Je dient minimaal 2 jaar je rijbewijs te hebben en deze moet op het moment van afhalen van de auto nog minimaal 1 jaar geldig zijn.

De maximum leeftijd voor het huren van een auto is 75 jaar. Het is zeker wel mogelijk een auto te huren indien je ouder bent dan 75 jaar (of jonger dan 25 jaar) maar hier zijn dan toeslagen van toepassing. Over de hoogte van deze toeslagen kan ons Service Center je verder informeren, dit is namelijk per verhuurmaatschappij en/of land verschillend.

Creditcard verplicht!
Let op: er is een geldige creditcard nodig om een auto te kunnen huren in het buitenland i.v.m. een eventuele borg van ca. € 300,00 - € 1250,00. De hoogte is afhankelijk van het land en de verhuurmaatschappij. De creditcard die je gebruikt bij de boeking dien je ook mee te nemen op vakantie en deze te gebruiken voor de borg en andere zaken die je bij wil boeken bij de verhuurmaatschappij ter plekke, een andere creditcard wordt niet geaccepteerd. De creditcard moet op naam van de hoofdboeker, die tevens de bestuurder is, staan. Ter plekke kan een 2e bestuurder worden geboekt. De creditcard dient een VISA of Mastercard te zijn. De verhuurbedrijven accepteren geen andere Pre-paid of creditcards (bijv. American Express).

Let op! De hoofdboeker en de bestuurder moeten dezelfde persoon zijn!!

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau