Culinair overnachten
2 dagen
Incl. ontbijt

99 EURO DEAL! ⚡️ Geniet van een verblijf in een Comfort Plus kamer in een modern hotel in Raalte tussen Zwolle en Deventer incl. ontbijt, 4-gangendiner en GRATIS parkeren!

Hotel De Zwaan
Raalte, Overijssel, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
99,-
totaal: 221,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 126 aankomstdagen beschikbaar!
99 EURO DEAL! ⚡️ 2 dagen genieten in het hart van de Sallandse regio in het charmante dorp Raalte nabij Zwolle en Deventer incl. ontbijt, 4-gangendiner en GRATIS parkeren!

Droom je van een heerlijk verblijf in het hart van het prachtige Salland? Dan is Hotel de Zwaan in Raalte de perfecte keuze voor jou! Dit gezellige hotel biedt niet alleen comfortabele kamers, maar ook een culinaire ervaring om je vingers bij af te likken. Gelegen tussen de historische Hanzesteden Deventer en Zwolle, is dit de ideale uitvalsbasis voor je avonturen. Stap binnen en laat je verwennen door de Sallandse gastvrijheid. Na een dag vol ontdekkingen kun je heerlijk bijkomen in het verwarmde binnenzwembad of genieten van een verrukkelijke maaltijd in het stijlvolle restaurant. De chef-kok verrast je graag met lokale specialiteiten en een verrassende twist op klassieke gerechten.

Klaar om de omgeving te verkennen? Huur een fiets bij de receptie en ontdek de adembenemende natuur van Salland. Of maak een uitstapje naar de bruisende steden in de buurt. Shoppen, cultuur snuiven of gezellig een drankje doen in een café - het kan allemaal op loopafstand. En na een dag vol indrukken kom je weer thuis in je knusse kamer bij Hotel de Zwaan. Kom en geniet van deze onvergetelijke ervaring!

Let op! Deze deal is boekbaar t/m 11 november!

Culinair overnachten
2 dagen
Incl. ontbijt

99 EURO DEAL! ⚡️ Geniet van een verblijf in een Comfort Plus kamer in een modern hotel in Raalte tussen Zwolle en Deventer incl. ontbijt, 4-gangendiner en GRATIS parkeren!

Hotel De Zwaan
Raalte, Overijssel, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 overnachting
  • Inclusief uitgebreid ontbijtbuffet t.w.v. €17,50 p.p.
  • Inclusief 4-gangendiner
  • TIJDELIJK BOEKBAAR!
  • Het hotel bevindt zich tussen de hanzesteden Deventer en Zwolle
  • Op loopafstand van het trein- en busstation
  • Het hotel beschikt over een binnenzwembad
  • Ideale omgeving voor wandel- en fietsliefhebbers
  • Winkels en horeca liggen op loopafstand van het hotel!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: maak een fietstocht langs de IJssel
Wat is er te doen in de omgeving?

Verken de Sallandse Heuvelrug
De Sallandse Heuvelrug is een betoverend natuurgebied dat uitnodigt tot verkenning. Begin je avontuur met een wandeling over de glooiende heuvels, waar je wordt omringd door uitgestrekte heidevelden en dichte bossen. De frisse lucht en het adembenemende uitzicht maken elke stap de moeite waard. Fietsliefhebbers kunnen genieten van goed onderhouden paden die door het gevarieerde landschap slingeren. Onderweg kom je misschien wel een schaapskudde tegen, een typisch beeld van deze regio. Vergeet niet te stoppen bij het bezoekerscentrum voor meer informatie over de flora en fauna. Of je nu kiest voor een rustige wandeling of een uitdagende fietstocht, de Sallandse Heuvelrug biedt een perfecte ontsnapping aan de drukte van alledag, midden in de natuur.

Ontspan in Thermen Bussloo
Bij Thermen Bussloo stap je binnen in een wereld van rust en luxe. Begin je dag met een verkwikkende saunasessie, waarbij de warmte je spieren ontspant en je geest tot rust komt. Neem daarna een duik in een van de vele zwembaden, zowel binnen als buiten, en laat het water je omarmen. Trakteer jezelf op een massage of schoonheidsbehandeling door ervaren therapeuten die je volledig in de watten leggen. Tussen de sessies door geniet je van een heerlijke, gezonde maaltijd in het restaurant met uitzicht op het serene meer. Sluit je dag af in de rustruimte, waar je in stilte kunt nagenieten van de ultieme ontspanning. Thermen Bussloo biedt een perfecte ontsnapping aan de dagelijkse hectiek.

Geniet van lokale gastronomie
In de regio rond Raalte is genieten van lokale gastronomie een ware ontdekkingsreis. Begin je culinaire avontuur met een bezoek aan een gezellige boerderijwinkel, waar je de smaak van vers geplukte groenten en ambachtelijke kazen kunt proeven. In de dorpsrestaurants word je verwelkomd met hartelijke gastvrijheid en gerechten bereid met streekproducten. Probeer eens een traditionele Sallandse stoofpot, rijk aan smaak en liefdevol bereid. Vergeet niet om een lokaal gebrouwen biertje te proeven, perfect om de maaltijd mee af te sluiten. Tijdens de zomermaanden kun je genieten van culinaire festivals waar lokale chefs hun creaties delen. De smaken van Salland bieden een authentieke ervaring die je smaakpapillen prikkelt en je hart verwarmt.

Hotel De Zwaan
Kerkstraat 2,
Raalte, Nederland
Kaart
Kerkstraat 2, Raalte, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel De Zwaan ligt in het centrum van Raalte, in het oostelijk deel van Nederland. Je kunt er gratis gebruikmaken van een verwarmd zwembad. Wi-Fi en parkeergelegenheid zijn tevens gratis beschikbaar. De comfortabele kamers zijn voorzien van televisie, een kluisje, koffie- en theefaciliteiten, comfortabele bedden en een eigen badkamer met een toilet en een douche. De Zwaan serveert een grote verscheidenheid aan regionale en internationale gerechten.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Stoombad
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Avonturenpark Hellendoorn

Attractieparken
Luttenbergerweg 22

Het Avonturenpark Hellendoorn heeft veel te bieden. Meer dan dertig attracties en shows, waaronder twee wildwaterbanen, drie achtbanen en een lasergame.

Bijenmuseum Diepenveen

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken, Outdooractiviteiten
Boxbergerweg 46

Altijd al bang geweest voor bijen? Leer ze echt kennen maar vooral leer hoe belangrijk ze zijn voor onze natuur en omgeving bij het Bijenmuseum in Diepenveen. Op een veilige manier kan jong en oud kennis maken met de bijen.

Sport- en Belevingscentrum De Scheg

Recreatie en spellen

Beleef een onvergetelijke dag bij Sport- en Belevingscentrum De Scheg met een zwemparadijs, speelparadijs, overdekte kunstijsbaan inclusief winterspeeltuin diverse sporthallen, squashbanen en nog veel meer.

Deventer Schouwburg

Theater & concerten
Leeuwenbrug 2

De Deventer Schouwburg heeft een centrale ligging, tegenover het station en direct naast het centrum van Deventer. Kom genieten van een voorstelling in deze mooie Schouwburg.

Poppodium Burgerweeshuis Deventer

Theater & concerten, Cultuur
Bagijnenstraat 9

Voetjes van de vloer! Midden in het historische centrum zit poppodium Burgerweeshuis. Met live muziek in verschillende genres, zoals pop, rock, indie en elektronische muziek, zit er altijd wel een optreden voor je tussen.

Bergkerk

Bezienswaardigheden, Cultuur
Bergkerk 1

Deze imposante kerk in het Bergkwartier kent vele verhalen. Zoek bijvoorbeeld de kogel die net niet door de kerk ging. Of vogel uit waarom de torens verschillen in hoogte. Tegenwoordig wordt de Bergkerk gebruikt voor exposities, bijeenkomsten en concerten.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau