Natuur
Herfst Specials
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

99 EURO DEAL! ⚡ Droom weg in een luxe 4*-hotel in Noord-Holland nabij kaasstad Alkmaar incl. ontbijt en 4-gangendiner + welkomstdrankje en late check-out!

Hotel Marktstad
Schagen, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
99,-
totaal: 224,35 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 104 aankomstdagen beschikbaar!
99 EURO DEAL! ⚡ Vier een heerlijke vakantie in Noord-Holland nabij kaasstad Alkmaar vanuit een luxe 4*-hotel incl. ontbijt en 4-gangendiner + welkomstdrankje en late check-out!

Ontsnap naar het charmante Schagen in Noord-Holland voor een onvergetelijke vakantie! Deze pittoreske stad biedt een perfecte mix van cultuur, natuur en gezelligheid. Bezoek de beroemde Westfriese Markt en ervaar de lokale tradities. In de wintermaanden kun je genieten van sfeervolle kerstmarkten en schaatsen op de nabijgelegen ijsbanen. Verken het prachtige duinlandschap van Schoorl, ideaal voor een winterwandeling of fietstocht. Voor kunstliefhebbers is het Stedelijk Museum Alkmaar een must, met boeiende tentoonstellingen die je inspireren. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van deze regio en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. Schagen wacht op je!

Natuur
Herfst Specials
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

99 EURO DEAL! ⚡ Droom weg in een luxe 4*-hotel in Noord-Holland nabij kaasstad Alkmaar incl. ontbijt en 4-gangendiner + welkomstdrankje en late check-out!

Hotel Marktstad
Schagen, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Incl. welkomstdrankje
  • Incl. uitgebreid ontbijtbuffet t.w.v. €16,00 p.p.
  • Inclusief 4-gangendiner t.w.v. €55,00 p.p.
  • Late check-out tot 12:00 uur
  • Het hotel beschikt over een fitnessruimte
  • Het strand van Callantsoog ligt op ca. 20 minuten rijden van het hotel
  • Het hotel ligt direct aan het gezellige marktplein van Schagen
  • Alkmaar ligt op ca. 20 minuten rijden van het hotel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: boek een spa-dagje bij een van de vele wellnesscentra in de omgeving
Tips voor tijdens je verblijf

Verken de Schoorlse Duinen
De Schoorlse Duinen vormen een van de breedste en meest gevarieerde duingebieden van Nederland, en liggen op slechts een korte afstand van Schagen. Dit prachtige natuurgebied biedt een scala aan activiteiten voor natuurliefhebbers en avonturiers. Met meer dan 60 kilometer aan wandel- en fietspaden kun je hier eindeloos dwalen door bossen, heidevelden en duinen. Een van de hoogtepunten is de Klimduin in Schoorl, een steile zandduin die een uitdaging biedt voor jong en oud. Klim naar de top voor een prachtig uitzicht over de omgeving.

Dagtrip naar Alkmaar
Alkmaar is een stad vol charme en geschiedenis, beroemd om zijn traditionele kaasmarkt die van april tot september plaatsvindt. Bezoek het Kaasmuseum om alles te leren over de Nederlandse kaastradities. Wandel door de pittoreske straatjes, geniet van de grachten en ontdek de vele boetiekjes en gezellige terrasjes. Alkmaar is ook de perfecte plek voor een culinaire ontdekkingstocht met tal van restaurants die lokale specialiteiten serveren.

Bezoek het Kasteel van Schagen
Dit historische kasteel is een echte blikvanger in het centrum van Schagen. Het biedt een kijkje in de rijke geschiedenis van de regio met regelmatig wisselende tentoonstellingen en evenementen. Het kasteel is omgeven door prachtige tuinen waar je heerlijk kunt wandelen. Vergeet niet om even te stoppen bij het gezellige kasteelcafé voor een kop koffie of een lunch.

Hotel Marktstad
Hofstraat 8,
Schagen, Nederland
Kaart
Hofstraat 8, Schagen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-Hotel Marktstad is gelegen in de plaats Schagen in Noord-Holland. Vanuit het terras van het hotel heb je direct uitzicht over het marktplein met de Grote Kerk op het midden van het plein. Bij het hotel vind je het gloednieuwe Grand Café Restaurant De Ooievaar, waar je heerlijk kunt uiteten of een drankje kunt doen. Verder vind je in het hotel nog een bar, fitnessruimte en beschikt het over fietsverhuur. Er is gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid beschikbaar bij het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 30,00 per hond per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Speelkamer
Ja
Hoogtepunten

Alkmaar

Steden
Almaar

Met zijn prachtige centrum vol monumenten, grachten, winkels, musea, terrassen en natuurlijk de kaasmarkt, heeft Alkmaar alles in zich om voor altijd in je herinnering te blijven.

Stedelijk Museum Alkmaar

Musea
Canadaplein 1

Het stedelijk museum in Alkmaar presenteert de geschiedenis van Alkmaar eveneens als het culturele erfgoed.

Het Hollandse Kaasmuseum

Musea
Waagplein 2

Het Hollandse Kaasmuseum toont de ontwikkeling en bereiding van zuivelproducten door de jaren heen. Eveneens als de handel en het leven op het platteland.

Fort Kijkduin

Bezienswaardigheden
Admiraal Verhuellplein 1

Het fort is in zijn oorspronkelijke vorm gebouwd tussen 1811-1813 in opdracht van Napoleon.

Den Helder

Steden
Den Helder

Den Helder heeft een prachtig breed strand waar ook trots de Blauwe Vlag wappert. Tevens heeft de binnenstad een groot assortiment winkels en een overdekt winkelcentrum.

Marinemuseum

Musea
Hoofdgracht 3

Het Marinemuseum is een maritiem museum in Den Helder. Het museum ligt op de voormalige marinewerf Willemsoord en is ondergebracht in de Koninklijke Stichting Defensiemusea.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 30,00 per hond per nacht

Belangrijke informatie

Let op!
- Toeristenbelasting €2.95 per persoon per nacht
- Behandelingskosten €1,20 per persoon per nacht
- Vanaf 17 november is het restaurant op zondagen gesloten.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.20 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau