Fletcher Specials
Herfst Specials
3 dagen
Incl. ontbijt

HERFSTDEAL! 🍂 Uniek overnachten in een voormalig klooster in de Middeleeuwse vestingstad Sluis incl. ontbijt en diner

Fletcher Hotel-Restaurant de Dikke van Dale
Sluis, Zeeland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
79,-
totaal: 189,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 31 aankomstdagen beschikbaar!
HERFSTDEAL! 🍂 3 dagen uniek overnachten in een voormalig klooster in de Middeleeuwse vestingstad Sluis incl. ontbijt en diner

Laat je deze herfst betoveren door een verblijf in het charmante Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke van Dale in Sluis! Dit unieke hotel, gevestigd in een voormalig klooster, biedt je een perfecte mix van historie en modern comfort. Geniet van de warme, karakteristieke sfeer terwijl de herfstbladeren buiten dwarrelen. Vanuit je comfortabele kamer kijk je uit over de middeleeuwse vestingstad Sluis, waar je heerlijk kunt struinen door pittoreske straatjes. Na een dag vol ontdekkingen in de omgeving, zoals het prachtige natuurgebied Het Zwin of een uitstapje naar het nabijgelegen Brugge, wacht je een culinaire verwennerij in Restaurant Johan Hendrik. Laat je meevoeren door de gezellige herfstsfeer en maak onvergetelijke herinneringen in dit bijzondere stukje Nederland, op de grens met België. Een herfstvakantie in De Dikke van Dale is er een om nooit te vergeten!

Fletcher Specials
Herfst Specials
3 dagen
Incl. ontbijt

HERFSTDEAL! 🍂 Uniek overnachten in een voormalig klooster in de Middeleeuwse vestingstad Sluis incl. ontbijt en diner

Fletcher Hotel-Restaurant de Dikke van Dale
Sluis, Zeeland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet t.w.v. €18,50 p.p.p.d.
  • 1 x hoofdgerecht op de dag van aankomst t.w.v. €16,00 p.p.
  • Uniek overnachten! Hotel is gevestigd in een voormalig klooster
  • Op 15 minuten rijden van de kust van Knokke
  • Gelegen op de grens van Nederland en België
  • Tip: ga ook een dag naar Brugge of Gent
Leuke uitstapjes in de omgeving!

Het historische centrum van Sluis
Het historische centrum van Sluis is een sfeervolle plek waar geschiedenis tot leven komt. Wandelend door de charmante straatjes, ontdek je de rijke middeleeuwse geschiedenis van deze vestingstad. De imposante stadspoorten en de unieke Belforttoren, de enige in Nederland, zijn iconische bezienswaardigheden die je niet mag missen. Slenter langs de grachten en geniet van de gezellige sfeer met tal van winkels en restaurants. Proef lokale lekkernijen zoals Zeeuwse mosselen en geniet van een drankje op een van de terrassen. De stad ademt een unieke mix van Nederlandse en Vlaamse invloeden, wat het een bijzondere bestemming maakt. Sluis biedt een perfecte combinatie van cultuur, gastronomie en gastvrijheid, ideaal voor een dagje uit.

Bezoek aan Brugge
Een bezoek aan Brugge is als een stap terug in de tijd naar een sprookjesachtige wereld. Begin je dag met een wandeling langs de pittoreske grachten, omringd door middeleeuwse gebouwen en charmante bruggetjes. Bezoek het Belfort van Brugge voor een panoramisch uitzicht over de stad. Struin door de geplaveide straatjes naar de Grote Markt, waar kleurrijke gevels en gezellige terrassen je verwelkomen. Vergeet niet het beroemde Brugse kant en de heerlijke Belgische chocolade te proeven. In de middag kun je het Groeningemuseum bezoeken, met zijn indrukwekkende collectie Vlaamse meesters. Sluit je dag af met een boottocht op de grachten, terwijl de zon langzaam ondergaat en de stad in een gouden gloed hult. Brugge betovert elke bezoeker met zijn tijdloze charme.

Fietsen door Zeeuws-Vlaanderen
Fietsen door Zeeuws-Vlaanderen is een avontuur door een schilderachtig landschap vol contrasten. Begin je tocht langs de kronkelende dijken, met weidse uitzichten over groene polders en grazende schapen. De frisse zeelucht begeleidt je terwijl je richting de kust fietst, waar je de uitgestrekte stranden en duinen van Cadzand-Bad ontdekt. Onderweg passeer je charmante dorpjes zoals Groede en Retranchement, met hun historische gevels en gezellige pleinen. Stop voor een pauze bij een lokale boerderijwinkel voor verse streekproducten, zoals Zeeuwse bolussen of mosselen. De goed onderhouden fietspaden maken het een ontspannen rit, terwijl de vriendelijke locals je graag de weg wijzen. Zeeuws-Vlaanderen biedt een perfecte mix van natuur, cultuur en gastvrijheid, ideaal voor elke fietsliefhebber.

Fletcher Hotel-Restaurant de Dikke van Dale
Sint Annastraat 46,
Sluis, Nederland
Kaart
Sint Annastraat 46, Sluis, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Fletcher Hotel-Restaurant de Dikke van Dale is gevestigd in een voormalig klooster uit de 20ste eeuw. Alle kamers van het hotel zijn standaard voorzien van een televisie, telefoon, kluisje en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Iedere ochtend kun je aanschuiven voor een goed ontbijtbuffet. Daarnaast heb je de mogelijkheid om in het sfeervolle restaurant à la carte te dineren en te lunchen. Het hotel beschikt tevens over een oergezellige Bar-Brasserie met leuke zitjes bij de open haard.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fietsverhuur
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Sluis

Steden
Sluis

Vlakbij de Belgische grens vind je het stadje Sluis. Deze oude vestingstad heeft een rijke historie en een Bourgondische sfeer.

Struisvogelboerderij Monnikenwerve

Dierentuinen en aquaria
Hogeweg 1

Sinds 1997 is de Struisvogelboerderij Monnikenwerve een begrip in de streek. Op deze bijzondere boerderij is heel wat te zien en te beleven! Tijdens een leuke rondleiding komt u alles te weten over deze grote vogel.

’t Zwin in Knokke

Natuur & Parken
Graaf Léon Lippensdreef 8

Het Zwin Natuur Park is een interactief natuurbelevingspark voor het hele gezin. Ontdek en geniet van de prachtige Zwinnatuur en maak kennis met de bijzondere vogel- en plantenrijkdom van het gebied.

Knokke-Heist

Steden, Stranden
Knokke

Knokke-Heist is in België een drukbezochte badplaats. Je vindt hier mooie stranden, winkels en casino's. Probeer ook zeker het boemeltreintje dat langs de promenade rijdt.

Zeebrugge

Steden, Stranden
Zeebrugge

Zeebrugge is een internationale haven, familievriendelijk kuuroord en de 'vis hoofdstad' van België. De badplaats is verbonden met Brugge door middel van het Boudewijnkanaal. Geniet hier van het strand het gehele jaar door!

The Chocolate Museum

Musea
Wijnzakstraat 2

The Chocolate Museum, ook wel Choco-Story genoemd, is een museum dat geheel gewijd is aan chocolade en de geschiedenis ervan. Zelfs een gesprek met een echte chocolade-expert is mogelijk.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uursreceptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau