Wellness
Fletcher Specials
Flashdeals
3 dagen
Incl. ontbijt

3 dagen in een 4*-wellnesshotel in Brabant incl. ontbijt, diner en toegang tot BLUE Wellness resort

Fletcher Wellness-Hotel Stadspark
Bergen op Zoom, Noord-Brabant, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
135,-
totaal: 302,75 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 19 aankomstdagen beschikbaar!
3 dagen ontspannen in een 4*-wellnesshotel in Brabant incl. ontbijt, diner en toegang tot BLUE Wellness Stadspark

Bergen op Zoom, een historische stad in Noord-Brabant, is de perfecte bestemming voor een ontspannen weekendje weg. Hier vind je het prachtige Fletcher Wellness-Hotel Stadspark, gelegen aan de rand van het stadscentrum. De omgeving biedt een unieke mix van natuur en cultuur. Je kunt heerlijk wandelen of fietsen in het nabijgelegen natuurgebied De Brabantse Wal, of een dagje uitwaaien aan de Zeeuwse kust. Voor cultuurliefhebbers is er genoeg te zien in de historische binnenstad, met zijn monumentale panden en gezellige marktplein. Het Fletcher Wellness-Hotel Stadspark is de ideale uitvalsbasis voor je verblijf. Het hotel beschikt over luxe wellnessfaciliteiten, waaronder het BLUE Spa Stadspark. Hier kun je volledig tot rust komen in het thermaal bad, de bubbelbaden en de verschillende sauna's. Voor de sportievelingen is er een moderne fitnessruimte beschikbaar. Of je nu komt voor ontspanning, cultuur of natuur, in Fletcher Wellness-Hotel Stadspark vind je alles voor een onvergetelijk verblijf in Bergen op Zoom.

Wellness
Fletcher Specials
Flashdeals
3 dagen
Incl. ontbijt

3 dagen in een 4*-wellnesshotel in Brabant incl. ontbijt, diner en toegang tot BLUE Wellness resort

Fletcher Wellness-Hotel Stadspark
Bergen op Zoom, Noord-Brabant, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x hoofdgerecht op dag van aankomst
  • Inclusief 1 dag entree tot het BLUE Wellnessresort
  • Hotel gelegen op 35 min. van Antwerpen
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: ontspan aan een van de Zeeuwse stranden
Wat is er te doen in de omgeving?

Grote Markt
De Grote Markt in Bergen op Zoom is het bruisende hart van de stad en een plek vol historie en gezelligheid. Dit centrale plein wordt omringd door prachtige historische gebouwen, waaronder het imposante stadhuis en diverse karakteristieke panden met gevels die de rijke geschiedenis van de stad weerspiegelen. De Grote Markt is een levendige ontmoetingsplek waar je kunt genieten van een drankje op een van de vele terrassen, omringd door de sfeervolle ambiance van de oude stad. Regelmatig worden er markten, evenementen en festivals georganiseerd, waardoor er altijd iets te beleven valt. In de zomermaanden is het plein extra levendig met muziekoptredens en culturele activiteiten. Of je nu komt voor de historie, de gezelligheid of de evenementen, de Grote Markt biedt voor ieder wat wils.

Stadspark Kijk in de Pot
Stadspark Kijk in de Pot in Bergen op Zoom is een groene oase van rust en recreatie, ideaal voor een ontspannen dagje uit. Dit uitgestrekte park biedt een prachtige mix van natuur en ontspanningsmogelijkheden. Bij binnenkomst word je verwelkomd door weelderige grasvelden, kleurrijke bloemenperken en schaduwrijke bomen die uitnodigen tot een rustige wandeling of een gezellige picknick. Kijk in de Pot is ook een populaire plek voor evenementen en festivals, waardoor er altijd iets te beleven valt. Of je nu komt om te ontspannen, te sporten of te genieten van de natuur, Stadspark Kijk in de Pot biedt voor ieder wat wils.

BLUE Wellness Stadspark
BLUE Wellness Stadspark in Bergen op Zoom is een luxe wellnesscentrum gelegen in een prachtig stadspark. Dit ontspanningsparadijs biedt een breed scala aan faciliteiten om lichaam en geest volledig tot rust te brengen. Gasten kunnen genieten van diverse sauna's, zoals een Finse sauna, een infraroodsauna en een panoramasauna met adembenemend uitzicht. Daarnaast zijn er zowel binnen- als buitenzwembaden, waar je heerlijk kunt zwemmen en ontspannen. Voor de ultieme verwennerij zijn er ook bubbelbaden, stoomcabines en rustruimtes beschikbaar. Na een dag vol ontspanning kun je genieten van een gezonde maaltijd in het restaurant, dat een prachtig uitzicht biedt over het park. BLUE Wellness Stadspark is de perfecte plek om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en jezelf te verwennen met een dag vol luxe en rust.

Fletcher Wellness-Hotel Stadspark
Gertrudisboulevard 200,
Bergen op Zoom, Nederland
Kaart
Gertrudisboulevard 200, Bergen op Zoom, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

De kamers van Fletcher Wellness-Hotel Stadspark zijn voorzien zijn van een zitgedeelte, TV, telefoon, airconditioning en koffie- en theefaciliteiten. De badkamer is voorzien van een douche en/of bad, toilet en haardroger. ’s Ochtends staat er in de ontbijtruimte een smakelijk ontbijtbuffet voor je klaar en ’s avonds worden in het restaurant heerlijke seizoensgerechten en verse vis geserveerd.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Fietsverhuur
Ja
Mindervalidekamers
Ja, op aanvraag
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Gevangenpoort

Bezienswaardigheden
Westersingel 45

Bezoek het oudste monument van Bergen op Zoom! Een gids neemt u mee en vertelt u alle ins en outs over deze gevangenpoort. Open van mei t/m oktober.

Monumentaal stadhuis Bergen op Zoom

Bezienswaardigheden
Grote Markt 1

Het monumentale stadhuis van Bergen op Zoom is een prachtig pand met een schitterend bordes en heeft rood met witte luiken. Zeker een bezoekje waard! Open van mei t/m oktober.

Het Markiezenhof

Musea
Steenbergsestraat 8

Ontdek in dit bijzondere stadspaleis de geschiedenis van de Markiezenhof en die van heel Bergen op Zoom.

Oesterij in Yerseke, Zeeland

Cultuur, Eten en drinken, Tours & activiteiten
Havendijk 12

Voor een onvergetelijke ervaring plan je een bezoek aan de Oesterij in Yerseke van de familie Dhooge. Een familiebedrijf dat al sinds 1906 gespecialiseerd is in de kweek van schaal- en schelpdieren. Geniet van een rondleiding langs de oesterputten, leer het verschil tussen de oestersoorten Zeeuwse creuse en de schaarse Zeeuwse platte, neem deel aan een oesterworkshop en smul natuurlijk van al het zilte lekkers tijdens een proeverij.

Basiliek Oudenbosch

Kerken en kathedralen
Markt 57

De Basiliek van Oudenbosch is een bijzondere basiliek in het centrum van Oudenbosch. Het is een geschaalde kopie van de Sint Pieter in Rome. De Basiliek is nog steeds in gebruik als gebedshuis, maar is gewoon te bezoeken.

Streek- en landbouwmuseum Goemanszorg

Musea
Molenweg 3

Dit museum gaat over de streek en de cultuur die hier nu heerst en heeft geheerst in de geschiedenis.

Mindervalidekamers

Ja, op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uursreceptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.20 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau