Direct aan het Veerse Meer nabij Middelburg en Zoutelande v.a € 95,00 p.p.
Verblijf in een 15e eeuwse verdedigingstoren in Veere direct aan het Veerse Meer nabij Middelburg en Zoutelande

Op een prachtige locatie aan het Veerse Meer is Auberge de Campveerse Toren gelegen. Deze 15e-eeuwse monumentale verdedigingstoren is één van de oudste herbergen van Nederland. De kamers zijn allen uniek ingericht en verdeeld over een hoofdgebouw en 3 bijgebouwen. Het gezellige stadje Veere ligt pal aan het Veerse Meer. Vanuit het restaurant en de meeste kamers heb je uitzicht op het water. De omgeving is ideaal voor liefhebbers van zee en strand. Maak heerlijke wandelingen door de duinen en bezoek leuke kustplaatsjes als Zoutelande en Domburg. Ook Middelburg is nabij gelegen. Deze stad staat bol van historische panden, winkels, sfeervolle cafés en restaurants. Bezoek de vele galerieën en ateliers, bewonder de zeldzame schatten in het Zeeuws Museum of ervaar de geschiedenis van het VOC-verleden tijdens een rondvaart langs historische panden en pakhuizen.

Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Hotel op Zoover beoordeeld met een 8,5!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek Zoutelande of Middelburg
Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 31 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Auberge de Campveerse Toren
Kaai 2,
Veere, Nederland
Kaart
Kaai 2, Veere, Nederland

Aan het Veerse meer vind je Auberge de Campveerse Toren. Overnacht in dezelfde herberg waar Willem van Oranje en Charlotte de Bourbon in 1575 hun bruiloft vierden. De kamers zijn mooi ingericht en verdeeld over verschillende gebouwen. Er is een hoofdgebouw en diverse bijgebouwen. De kamers zijn alleen uniek ingericht en de meeste bieden uitzicht op het water. Er is gratis WiFi beschikbaar. In het klassiek ingerichte restaurant met prachtig uitzicht over het water, geniet je iedere ochtend van een uitgebreid ontbijtbuffet. Ook voor lunch en diner kun je hier terecht.

Diensten

Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag
Op aanvraag
Parkeerkosten
€ 20,00 per dag bij het hotel of ca. € 15,00 in de omgeving
Parkeren
Ja, vooraf via hotel reserveren middels kenteken of in de omgeving
Wi-Fi
Ja

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Nee
Bagage-opslag
Ja
Terras
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Bad en/of douche
  • Televisie
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro PayPal