Sauerland
dagen

Halfpension nabij Winterberg incl. extra's

Hotel Altastenberg
Altastenberg, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
Geniet 3, 4 of 5 dagen in Altastenberg nabij Winterberg o.b.v. halfpension en leuke extra's

Het Sauerland staat vooral bekend als gebied waar het in de winter goed toeven is en dat is zeker waar, maar ook in andere seizoenen is het Sauerland prachtig. Hotel Altastenberg in Winterberg opende al in 1878 haar deuren. Direct voor de deur van het hotel stap je op de fiets en geniet je van de talloze weidse uitzichten. Ook wandelaars kunnen hun hart ophalen in het Sauerland. Diverse uitgezette wandelroutes leiden je door de prachtige omgeving. Maak jij een wandeling naar de top van de Kahler Asten? Ben je een cultuurliefhebber, bezoek dan Slot Arolsen. Een barok residentieslot wat geldt als symbool van Bad Arolsen. Het barokke slot van Bad Arolsen is geopend voor publiek. Bewonder de prachtige zalen van het kasteel waar prinses Emma van Waldeck-Pyrmont geboren is. Zij werd later koningin der Nederlanden. ’s Avonds kom je na een inspannende dag tot rust in het gastvrije hotel. Je geniet van een drankje in de gezellige Bierstube of je laat je verrassen door de heerlijkste gerechten van de chef in het restaurant. Maak kennis met het Sauerland. Je bent het hele jaar welkom!

Sauerland
dagen

Halfpension nabij Winterberg incl. extra's

Hotel Altastenberg
Altastenberg, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks 3-gangendiner of dinerbufet
  • Inclusief Sauerlandcard voor leuke extra's en kortingen in de regio
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in de openbare ruimtes
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Hotel op 10 min. rijden van Winterberg gelegen
  • Kinderen t/m 2 jaar verblijven GRATIS!
Hotel Altastenberg
Astenstraße 8,
Altastenberg, Duitsland
Kaart
Astenstraße 8, Altastenberg, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

De geschiedenis van dit traditionele familiehotel gaat terug tot in de late 19e eeuw. In 1878 opende het hotel haar deuren, vroeger ook bekent onder de naam Hotel Gasthof Mörchen. Hotel Altastenberg bevindt zich in het hoogst gelegen dorp van het Sauerland. De kamers zijn landelijk ingericht met warme kleuren en vloerbedekking. De kamers hebben een zithoek, een flatscreen-tv en een eigen badkamer voorzien van douche en toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Telefoon
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Bagage-opslag
Ja
Golfbaan
Ja
Hoogtepunten

Zomerrodelbaan Winterberg

Outdooractiviteiten
Kapperundweg

Bij deze activiteit word je in een slee op wieltjes omhoog getrokken, waarna je aan een avontuurlijke afdaling begint. Je kunt de snelheid bepalen met het gashendel op de slee.

Kletterwald

Outdooractiviteiten
Am Waltenberg

In het Kletterwald Winterberg kan je op een hoogte van één tot maar liefst elf meter een prachtig klim en klauterparcours afleggen.

Wintersportmuseum

Musea
Neuastenberger Strasse

In het Westdeutches Wintersport Museum kan je de geschiedenis en ontwikkeling van de skisport in de regio Hochsauerland bekijken.

Winterberg

Steden
Winterberg

Winterberg is een kleine stad in het hoge Sauerland in het Rothaargebergte en wordt omgeven door bergen met een hoogte tot 842 meter.

Panoramabrug Winterberg

Outdooractiviteiten
Kappe - An Der Bobbahn

De Panorama Erlebnis Brücke biedt een combinatie van activiteiten (klimmen en wandelen) gecombineerd met een fraai panoramisch uitzicht over Winterberg.

St. Georg Skischans

Bezienswaardigheden, Tours & activiteiten
St. Georg Sprungschanze

De St. Georg Skischans is het icoon van Winterberg. De springschans bevindt zich in de skiliftcarrousel. Er zijn geregeld wedstrijden en er wordt veelvuldig op getraind ‘Skiclub Winterberg’. De schans wordt niet alleen ’s winters gebruikt maar ook in de zomer. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van skimatten.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:30 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

09.00 - 18.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.20 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau