Aan of nabij de kust
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Top beoordeeld 4*-hotel aan de kust van Zeeland incl. ontbijt

Strandhotel Westduin Vlissingen
Koudekerke, Zeeland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
44,50
totaal: 115,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 6 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet 2, 3 of 4 dagen in top beoordeeld hotel direct aan de kust in Zeeland incl. ontbijt (en optioneel 3-gangendiner)

Je verblijft in het top beoordeelde 4-sterren Strandhotel Westduin dat is gelegen op slechts 50 meter van de kust. Geniet van het prachtige Zeeuwse land en de gastvrijheid die de Zeeuwen je bieden. Maak een stevige strandwandeling of wandel over de kronkelige paden door de duinen naar Domburg. Met de boulevard van Vlissingen op korte afstand vind je genoeg vertier in de directe omgeving. Aanraders zijn het Zeeuws Maritiem MuZeeum, piratenpark en zeeaquarium Het Arsenaal en Waterland Neeltje Jans. Activiteiten als paardrijden en golfen vind je ook in de buurt. Breng een bezoek aan de stad Middelburg en bezichtig één van de vele monumenten.

Aan of nabij de kust
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Top beoordeeld 4*-hotel aan de kust van Zeeland incl. ontbijt

Strandhotel Westduin Vlissingen
Koudekerke, Zeeland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x 3-gangendiner t.w.v. € 38,50 p.p. (indien geboekt incl. diner)
  • Gratis gebruik van de fitnessfaciliteiten
  • Hotel gelegen op slechts 50 meter van het strand
  • Nabij Middelburg (8 km) en Vlissingen (4km)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi bij het hotel
  • Beoordeeld op Zoover met een 8,4
  • Tip: wandel door de duinen naar Domburg
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 5 dagen voor aankomst

Koudekerke

Koudekerke ligt zoals bijna alle dorpen op Walcheren op een kreekrug. Koudekerke is een typisch kerkringdorp, met bebouwing in een ring rond de kerk en hieromheen een regelmatige ring van straten. De vorm van het dorpsplein van Koudekerke herinnert nog aan de oude gotische kerk die hier vroeger heeft gestaan. Aan de oostzijde van Koudekerke staat de koren- en pelmolen De Lelie. Koudekerke ligt tussen Dishoek en Vlissingen in. Door haar ligging aan de voet van de duinen is Dishoek een oase van rust. Er zijn geen doorgaande wegen. Het is bereikbaar voor auto's, fietsen, skeelers, paarden, honden en wandelaars.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 5 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Strandhotel Westduin Vlissingen
Galgeweg 1,
Koudekerke, Nederland
Kaart
Galgeweg 1, Koudekerke, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Strandhotel Westduin heeft 116 kamers, variërend van landzijde kamers tot suites. Alle kamers beschikken over een badkamer met bad en/of (regen)douche, haardroger, televisie, Wi-Fi, telefoon met radio en weksysteem, kluisje en terras of (Frans) balkon. Er zijn geen kamers met zeezicht. Strandhotel Westduin heeft vele faciliteiten, zoals een gezellige bar en een fitnessruimte. Als gast kun je hier gratis gebruik van maken. In het restaurant kunt je ’s ochtends genieten van het uitgebreide ontbijtbuffet. ’s Middags wordt hier de lunch geserveerd en ’s avonds kun je een gerecht kiezen van de kaart. In de lounge kun je terecht voor een drankje en eventueel een snack. Voor de late uurtjes staat het terras en de ‘Bar Paal 15’ tot je beschikking.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 10,00 per nacht
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Lounge
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
Hoogtepunten

Vlissingen

Steden
Marktstraat 16

Aan de oevers van de Westerschelde ligt Vlissingen, een stad met een maritiem heden en verleden. Waai lekker uit aan de langste zeeboulevard van Nederland!

Zeeuws maritiem muZeeum

Musea
Nieuwendijk 11

Het museum is voorgekomen uit het Stedelijk museum van Vlissingen. Het museum is gevestigd in een aantal oude panden die met elkaar verbonden worden door een nieuwbouwcomplex. Een deel van het museum is gevestigd in het Lampsinshuis een voormalig stadspaleis in Vlissingen. In het museum is een leuke afwisselende collectie over het maritieme verleden van Vlissingen te vinden.

Landingsmonument Vlissingen

Bezienswaardigheden
Commandoweg, Vlissingen

Het landingsmonument herinnert aan de landing van Britse, Nederlandse en Franse commando's. Het is een beeld van een aanvallende commando.

Strand Domburg

Steden, Natuur & Parken
Zoutelande

De oudste badplaats van Zeeland is Domburg. Het historische stadje combineert een mooi strand met de prachtige natuur.

Town Hall Middelburg

Bezienswaardigheden
Lange Noordstraat 1

Het stadhuis van Middelburg is gelegen aan de markt in Middelburg. De bouw van het stadhuis begon in 1542 en is geleid door meerdere architecten.

Deltapark Neeltje Jans

Attractieparken
Faelweg 5

Naast het attractieve karakter van het park vervult Deltapark Neeltje Jans ook een educatieve functie met betrekking tot de Deltawerken.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 10,00 per nacht

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:30 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau