Fletcher Specials
dagen

Top beoordeeld hotel bij Utrecht incl. 2-gangendiner

Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht
Nieuwegein, Utrecht, Nederland bekijk op kaart
3 dagen top beoordeeld hotel in Nieuwegein nabij Utrecht incl. ontbijt en diner

Verblijf 3 dagen in een top beoordeeld hotel nabij Utrecht! Je verblijft hier in het 4-sterren Fletcher Hotel Nieuwegein - Utrecht. Dit hotel is op Zoover met maar liefst een 8,5 beoordeeld. In de omgeving is genoeg vertier te vinden. Binnen 5 minuten met de auto ben je in het pas gerenoveerde stadscentrum van Nieuwegein, City Plaza. Hier vind je veel winkels. Ook de gezellige stad Utrecht ligt om de hoek. Hier kun je ook naar hartenlust winkelen en cultuur snuiven.

Fletcher Specials
dagen

Top beoordeeld hotel bij Utrecht incl. 2-gangendiner

Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht
Nieuwegein, Utrecht, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen
  • 2 x uitgebreid ontbijt t.w.v. € 33,00 p.p.
  • 1 x 2-gangendiner t.w.v. € 25,50 p.p.
  • Hotel op Zoover beoordeeld met een 8,5!
  • City Plaza Shopping Center Nieuwegein op loopafstand
  • Vrij gebruik van het zwembad, sauna en fitness
  • Gratis gebruik Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: ga ook een dagje naar Utrecht
Wat te doen in Nieuwegein

Winkelen in Nieuwegein
Wie denkt dat om te winkelen moet worden uitgeweken naar Utrecht heeft het mis! In het centrum van de stad vind je namelijk het gedeeltelijk overdekte winkelcentrum City Plaza. City Plaza is kortgeleden volledig gerenoveerd en heeft meer dan 150 verschillende winkels. Naast de bekende winkelketens vind je hier ook verschillende kleinere boetieks. Even uitrusten tijdens het winkelen kan op het plein in het midden van het winkelcentrum, waar verschillende terrasjes te vinden zijn. Ga jij in het weekend naar Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht? Dan is er genoeg mogelijkheid om te winkelen! City Plaza heeft namelijk iedere vrijdag koopavond en elke zondag koopzondag. Daarnaast is er op zaterdag een grote markt op het parkeerterrein naast het winkelcentrum. City Plaza bevindt zich op 15 minuten loopafstand van het hotel. Heb jij geen zin om te lopen of ben je moe geworden van het winkelen? Buslijn 74 stopt zowel in het centrum als rechtstreeks voor de deur van het hotel.

Avondje uit
Voor diegene die een cultureel avondje uit willen in de omgeving is er genoeg te doen. In het centrum van Nieuwegein kunnen verschillende voorstellingen bezocht worden in theater DE KOM of pak een filmpje bij bioscoop Wolf. Daarnaast kun je in Utrecht natuurlijk terecht voor een musical in het Beatrix theater of voor een van de voorstellingen in de Stadsschouwburg Utrecht. Waag jij je liever aan een gokje? Bezoek dan het Holland Casino of doe een drankje aan de grachten.

Natuurkwartier
Op zo'n 20 minuten lopen van het hotel en gelegen in een groot park bevindt zich Natuurkwartier Nieuwegein. Hier is van alles te beleven voor zowel jong als oud en kun je volop genieten van de prachtige omgeving. Voor de dierenliefhebber is er onder andere de Kinderboerderij IJsselstee en een bijenstal waar je je kunt verwonderen over het leven in een bijenkast. Voor iedereen die iets educatievers wilt is er het Museum Warsenhoeck en het Milieu Educatie Centrum. Wil jij liever wat rond kijken en genieten van de natuur? Dat kan uiteraard ook! Er zijn verschillende soorten tuinen, een boomgaard, Poldermolen Oudegein, een levende zonnewijzer, het blote voeten pad en een grote natuurspeeltuin. Kortom er is hier van alles te beleven.

Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht
Buizerdlaan 10,
Nieuwegein, Nederland
Kaart
Buizerdlaan 10, Nieuwegein, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht biedt alles wat je van een 4-sterren hotel verwacht: sfeer, rust, culinaire verwennerij en luxe faciliteiten. Alle kamers van het hotel beschikken standaard over een televisie, kluisje, minibar, airconditioning en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. In hotel-restaurant Zilver kan je genieten van een lekkere lunch en culinair diner. Laat je zeker eens adviseren voor een bijpassend wijntje bij jouw gerecht. Heb je een drukke dag gehad? Kom daarna helemaal tot rust in de sauna. Trek een baantje in het zwembad, werk aan je conditie in de fitnessruimte of huur tegen betaling een fiets en ga de omgeving verkennen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Gratis voor hotelgasten (anders eerste 1,5 uur gratis, daarna € 1,- per uur met een maximum van € 5 per dag)
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Minibar
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Mindervalidekamers
Nee
Rolstoeltoegankelijkheid
Nee
Hoogtepunten

Grachtengebied

Boottochten en watersporten
Oudegracht 175W

De stad Utrecht biedt u verschillende mogelijkheden om de stad te bewonderen vanaf het water, ga mee met een rondvaart en bekijk in alle rust Utrecht's pracht en praal.

Centraal Museum Utrecht

Bezienswaardigheden, Musea, Cultuur
Nieuwegracht Agnietenstraat 1

Het Centraal Museum Utrecht biedt een collectie aan van oude en moderne kunst.

Utrecht

Steden
Utrecht

De gezellige en sfeervolle binnenstad kent leuke pleintjes en grachten waaraan het heerlijk vertoeven is op één van de vele terrassen die de stad rijk is.

Domtoren Utrecht

Domplein 21

Hoogste kerktoren van Nederland met een hoogte van 112 meter met een uitzicht over stad en regio en binnenin 465 treden

Nederlands Spoorwegmuseum

Musea
Maliebaanstation 16

Het Nederlands Spoorwegmuseum is geweldig voor jong en oud! Je kunt een rondleiding volgen vanaf de grote ontdekking waar het allemaal begonnen is, tot het heden.

Beatrix Theater

Theater & concerten
Jaarbeursplein 6A

Het Beatrix Theater is gelegen nabij de jaarbeurs in Utrecht en bied verschillende musicals , concerten en voorstellingen

Mindervalidekamers

Nee

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Gratis voor hotelgasten (anders eerste 1,5 uur gratis, daarna € 1,- per uur met een maximum van € 5 per dag)

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau