Autovakanties
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Halfpension nabij het magische Rijndal en Koblenz

Hotel Zur Post
Waldbreitbach, Rheinland Pfalz, Duitsland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
163,-
totaal: 348,35 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 69 aankomstdagen beschikbaar!
3, 4 of 5 dagen o.b.v. halfpension nabij het magische Rijndal en Koblenz

Verblijf 3, 4 of 5 dagen in het traditionele Hotel Zur Post. De omgeving van het hotel is ideaal voor het maken van prachtige wandel- en fietstochten en het personeel staat voor je klaar om te helpen bij het organiseren hiervan. Geniet van de prachtige natuur of maak een uitstapje naar steden als Koblenz en Bonn. 's Avonds bij terugkomst in het hotel kun je aanschuiven voor een heerlijk diner en nog even lekker relaxen in de sauna of stoomcabine.

Autovakanties
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Halfpension nabij het magische Rijndal en Koblenz

Hotel Zur Post
Waldbreitbach, Rheinland Pfalz, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Ontvangst met een welkomstdrankje na het diner op de dag van aankomst
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks 3-gangenmenu
  • Informatie en wandelkaarten uit de omgeving
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek ook Koblenz of Bonn
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 8 dagen voor aankomst

Tips voor tijdens je verblijf

Maak een uitstapje naar Koblenz
Koblenz is een heerlijke plek om te vertoeven. De stad is gelegen tussen de rivieren de Moezel en de Rijn. Ook ligt de stad tussen drie bergketens: de Hunsrück, de Eifel en het Westerwald. Geniet van een wandeling, fietstocht of ga lekkere streekwijnen proeven. Daarnaast heeft Koblenz een prachtige historische binnenstad, de Altstadt. In de Altstadt vind je vele pleinen met middeleeuwse gebouwen, sfeervolle restaurants en gezellige terrassen. Struin over de boulevard en geniet van een prachtig uitzicht over de Moezel en de Rijn.

Ontdek Bonn
Struin door de gezellige binnenstad van Bonn en ontdek de vele winkelstraten en sfeervolle pleinen. De binnenstad is niet groot, hierdoor is alles lopend te bereiken. Wanneer je door de stad wandelt ontdek je de charme en de unieke geschiedenis van de stad. Struin over het marktplein en bewonder het voormalige raadhuis, Het Altes Rathaus. Breng een bezoek aan het geboortehuis van Ludwig van Beethoven, hij werd in 1770 geboren in Bonn! Het traditionele roze huisje is tegenwoordig een museum met veel muziek. Daarnaast mag een bezoek aan De Münsterkerk van Bonn ook niet ontbreken.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 8 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Hotel Zur Post
Neuwieder Str. 44,
Waldbreitbach, Duitsland
Kaart
Neuwieder Str. 44, Waldbreitbach, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het gemoedelijke 3-sterren Hotel Zur Post is gelegen in Waldbreitbach. Het hotel beschikt over gratis parkeergelegenheid en je kunt gratis gebruik maken van Wi-Fi. Alle kamers van het hotel hebben een traditionele inrichting en zijn standaard voorzien van een minibar, kluisje en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Iedere ochtend kun je aanschuiven voor een heerlijk ontbijtbuffet. Tegen een kleine vergoeding kun je gebruik maken van de sauna.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Sauna
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Schloss Drachenburg

Bezienswaardigheden, Cultuur
Drachenfelsstraße 118

Slot Drakenburg, gebouwd in 1882-1884, is één van de jongste kastelen op de Midden-Rijn. Het interieur is bijzonder prachtig.

Alte Burg Koblenz

Bezienswaardigheden
Burgstrasse 1

De Alte Burg is in de 13e eeuw gebouwd ter bescherming tegen opstanden van de burgerij. Je vind hier nu de stadsbibliotheek en het stadsarchief. Het gebouw hoort nu bij UNESCO.

Liebfrauenkirche Koblenz

Bezienswaardigheden
An Der Liebfrauenkirche 16

De Liebfrauenkirche is sinds de middeleeuwen de hoofdkerk van de stad. De kerk bepaalt het silhouet van het oude stadscentrum.

Koblenz

Steden
Koblenz

De historische stad Koblenz heeft naast de beroemde wijn vele historische monumenten die een bezoek meer dan waard zijn.

Festung Ehrenbreitstein Koblenz

Bezienswaardigheden
Festung Ehrenbreitstein Koblenz

De Festung Ehrenbreitstein was één van de sterkste en machtigste vestingen van Europa uit de tijd na 1815. Nu biedt het onderdak aan musea, een filmarchief en aan een jeugdherberg.

Deutsches Eck

Bezienswaardigheden, Cultuur
Konrad-Adenauer-Ufer

Op dit punt komen de Rijn en Moezel samen en heb je een schitterend uitzicht over het water, de heuvels en de stad. Op de Deutsches Eck staat ook het monument voor Keizer Wilhelm I.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:30 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07.00 - 22.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 0.60 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau