Stedentrips
Steden dichtbij
2, 3, 4 of 5 dagen

Top 4*-hotel in Den Haag bij Scheveningen

Babylon Hotel Den Haag
Den Haag, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
46,-
totaal: 123,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 2 aankomstdagen beschikbaar!
2, 3, 4 of 5 dagen in een top beoordeeld hotel bij het centrum van Den Haag

Den Haag is een stad met een goede combinatie tussen natuur en stad! Ze heeft maar liefst 11 km aan strand, weidse duinpartijen en grote parken. De stad kent ook genoeg cultuur en geschiedenis en is een ideale plek om je tijd aan te besteden. Struin door de winkelstraten in het centrum, langs de Hofvijver, het binnenhof en Paleis Noordeinde. Genoeg van de stad? Dan sta je binnen no-time op het strand. Maak een stevige wandeling over de boulevard en waai even uit op de bekende pier. Geniet daarna van een goede cocktail of verfrissende gin-tonic bij een van de vele gezellige strandpaviljoens. Ook fietsend is een leuke optie om Den Haag en omgeving te ontdekken!

Stedentrips
Steden dichtbij
2, 3, 4 of 5 dagen

Top 4*-hotel in Den Haag bij Scheveningen

Babylon Hotel Den Haag
Den Haag, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Optioneel: dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Verblijf in een 4*-hotel
  • Verblijf in het sfeervolle centrum van Den Haag
  • Op loopafstand van station Den Haag Centraal
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: ga met de hotelfiets naar Scheveningen
Tips in Den Haag!

Madurodam
Madurodam is leuk voor jong en oud! Ontdek alle hoogtepunten van Nederland in het klein. Je komt ogen en handen tekort. Zo beleef je samen hoe Nederland is ontstaan, word je de toekomstige voetbalkampioen van Nederland en zorg je dat het land niet onder water komt te staan. Dat moet je meemaken!

Haagsche Markt
Met meer dan 500 vaste kramen met elk een eigen karakter is de Haagse Markt of 'Haagse Markt' een van de grootste onoverdekte markten van Europa. Vanaf het Centrale station of HS kun je verschillende tram- en buslijnen nemen naar de markt.

Paleis Noordeinde
Paleis Noordeinde is het werkpaleis van de Nederlandse koning en ligt in het centrum van Den Haag. Vanaf het station, het Malieveld, de winkelstraten en Het Binnenhof wandel je er in een paar minuutjes naartoe. Hier hebben verschillende Koninklijke huwelijken plaatsgevonden. Paleis Noordeinde is helaas niet vanbinnen te bezichtigen, maar de buitenkant is zeker ook al de moeite waard! Wandel hier dus zeker even langs en stop eens in de Paleistuin om te genieten van de rust.

Babylon Hotel Den Haag
Bezuidenshoutseweg 53,
Den Haag, Nederland
Kaart
Bezuidenshoutseweg 53, Den Haag, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Direct aan het prachtige Haagsche park, tegenover het centraal station bevindt zich het 4*-Babylon Hotel Den Haag. Dit hotel is de plek bij uitstek in deze majestueuze stad. Slaap als een roos op de heerlijke bedden in de trendy en warme kamers met gratis Wi-Fi en de Nespresso koffie machine. Babylon Hotel Den Haag heeft samen met restaurants in de buurt een initiatief opgestart, zodat jij jou lunch of diner kunt bestellen en laten bezorgen in het restaurant. Ga op ontdekkingsreis in Den Haag, op een paar minuten loopafstand van het hotel of geniet binnen 10 minuten van het strand en de boulevard in Scheveningen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, in de omgeving
Parkeerkosten
Meer informatie bij belangrijke informatie
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad
  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
Mindervalidekamers
Op aanvraag
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Hoogtepunten

Museum Meermanno

Musea
Prinsessegracht 30

Dit museum is vooral interessant voor de boekliefhebbers onder ons. Het museum organiseert circa vier maal per jaar tijdelijke tentoonstellingen over zowel het oude als het moderne boek.

Escher in het Paleis

Musea
Lange Voorhout 74

Dit is een permanente tentoonstelling van M.C. Escher, circa 150 van zijn kunstwerken worden hier tentoongesteld.

Haags Historisch Museum

Musea
Korte Vijverberg 7

Waar ooit de schutters van het Sint-Sebastiaansgilde samen kwamen, is nu het Haags Historisch Museum. Het museum aan de Hofvijver toont de geschiedenis en ontwikkeling van Den Haag.

Mauritshuis (Het Koninklijk Kabinet van Schilderijen)

Musea
Plein 29

Het Mauritshuis toont het bekendste van de Nederlandse schilderkunst uit de Gouden Eeuw. In het hart van Den Haag bevindt zich de bescheiden, maar wereldberoemde collectie.

Museum Bredius

Musea
Lange Vijverberg 14

Dit museum, gelegen aan de Hofvijver in een herenhuis uit de 18e eeuw, laat u de privé collectie van Abraham Bredius zien met o.a. Rembrandt, Jan Steen, van Neer, ‘d Hoendecoeter en Hobbema.

Binnenhof & Ridderzaal

Bezienswaardigheden, Cultuur
Hofweg 1

Het Binnenhof & de Ridderzaal behoren tot de meest herkenbare plaatsen van Nederland. Via het toegangspoortje op het Binnenhof stapt u midden in het hart van onze democratie.

Belangrijke informatie

Boek je parkeerplek via deze link.

Mindervalidekamers

Op aanvraag

Parkeren

Ja, in de omgeving

Parkeerkosten

Meer informatie bij belangrijke informatie

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 6.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau