Vakantieparken in Nederland
dagen

FLASHDEAL! ⚡ 4-persoons chalet aan het water op Vakantiepark Giethoorn incl. sloep

Vakantiepark Giethoorn
Giethoorn, Overijssel, Nederland bekijk op kaart
FLASHDEAL! ⚡ Weekend, midweek of week in een 4-persoons chalet aan het water op Vakantiepark Giethoorn

In hartje centrum van het beroemde waterdorp Giethoorn, vind je Vakantiepark Giethoorn aan de oever van het meer het Bovenwijde. Met de karakteristieke boogbruggen en grachten, vormt het vakantiepark een klein waterdorp op zich. Giethoorn wordt ook niet voor niks het 'Venetië van het Noorden' genoemd! Het chalet waar je in verblijft is voorzien van alle luxe, ruimte en rust die je je maar kunt wensen tijdens je vakantie. Tevens is het chalet gelegen aan het water. Giethoorn is onderdeel van Nationaal Park Weerribben-Wieden en bestaat uit authentieke boerderijen, kilometerslange grachten en tientallen bruggetjes. Doordat er geen auto's rijden kun je op een ontspannen en gezellige manier de omgeving te ontdekken door bijvoorbeeld te wandelen of fietstochten te maken! In het centrum van Giethoorn vind je leuke winkeltjes, diverse musea en verschillende restaurants en brasserieën. Liever naar een grote stad? Bezoek dan de gezellige stad Zwolle of Meppel waar je naar hartenlust kunt shoppen!

Let op: Deze deal is boekbaar t/m 6 juli!

Vakantieparken in Nederland
dagen

FLASHDEAL! ⚡ 4-persoons chalet aan het water op Vakantiepark Giethoorn incl. sloep

Vakantiepark Giethoorn
Giethoorn, Overijssel, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4 of 7 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een 4-persoons chalet aan het water
  • Gelegen aan natuurgebied de Weerribben-Wieben
  • Incl. gebruik elektrische sloep tijdens verblijf in de periode van 1 maart t/m 1 november
  • TIJDELIJK BOEKBAAR!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren
  • Tip: neem de fiets mee en verken de omgeving!
Tips voor tijdens je verblijf

Maak een boottocht
Verken de betoverende waterwegen en charmante bruggen van Giethoorn op een boottocht en ontdek de unieke schoonheid van de omgeving. Geniet van de mogelijkheden om het water op te gaan, of je nu kiest voor een ontspannende rondvaart of ervoor kiest om zelf een fluisterboot te huren. Terwijl je door de rustige grachten vaart, omringd door schilderachtige huizen en weelderige natuur, word je volledig ondergedompeld in de vredige ambiance van deze betoverende omgeving. Bewonder de prachtige waterlelies, kleurrijke bloemen en rietgedekte boerderijen langs de oevers. Naast het varen zijn er ook andere watersportmogelijkheden om van te genieten in Giethoorn. Kanoën, kajakken en stand-up paddleboarden behoren tot de activiteiten die je kunt ondernemen om nog meer avontuur op het water te ervaren.

Bezoek de nabijgelegen steden
Breng een bezoek aan de nabijgelegen steden Steenwijk, Meppel en Zwolle om te genieten van hun unieke charme. Steenwijk, doordrenkt van geschiedenis, biedt prachtige historische architectuur en een ontspannen sfeer. Meppel verrast met zijn pittoreske grachten, gezellige winkels en levendige markten. Zwolle, een levendige Hanzestad, biedt een mix van oude en moderne invloeden met zijn indrukwekkende historische gebouwen, bruisende winkelstraten, diverse restaurants en levendige culturele scène. Maak een wandeling door de straten, proef lokale specialiteiten en ontdek de culturele attracties van deze charmante steden in de buurt van Giethoorn.

Musea in Giethoorn
Ontdek twee fascinerende musea in Giethoorn die je meenemen op een reis door de tijd en de wonderen van de natuur. In Museum De Oude Aarde kun je je verwonderen over de prachtige wereld van edelstenen en mineralen. Bewonder zeldzame en schitterend gevormde edelstenen terwijl je meer leert over geologie en de geschiedenis van onze aarde. Stap daarna binnen bij Museum Giethoorn 't Olde Maat Uus en laat je meevoeren naar het verleden van dit betoverende dorp. Ontdek oude ambachten, bewonder traditionele klederdracht en aanschouw historische artefacten die het verhaal van Giethoorn vertellen. Maak kennis met het vakmanschap van ambachtslieden, bewonder de prachtige kledingstukken en ervaar hoe het leven er vroeger uitzag in dit pittoreske waterdorp.

Vakantiepark Giethoorn
Binnenpad 49,
Giethoorn, Nederland
Kaart
Binnenpad 49, Giethoorn, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Vakantiepark Giethoorn ligt in het centrum van Giethoorn, bij een meer in het natuurgebied Weerribben-Wieben. In Giethoorn vind je vrijwel alleen maar waterwegen; de ideale plek voor waterliefhebbers dus! Liefhebbers van natuur, rust en ruimte zijn op Vakantiepark Giethoorn aan het juiste adres. Alle chalets beschikken standaard over een televisie, zithoek, koffiezetapparaat en 2 badkamers met bad en/of douche en toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja. Het park is autovrij, je parkeert op een centrale parkeerplaats
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag € 5,00 per huisdier per nacht . (max. 1 huisdier)
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Broodjesservice
  • Eetcafé / bar
  • Fietsverhuur
  • Wasserette
  • Kidsclub / animatie
  • Snackbar
  • Speeltuin
Hoogtepunten

't Olde Maat Uus

Musea
Binnenpad 52

't Olde Maat Uus is een 100 jaar oude Gieterse boerderij en vandaag de dag een museum. Je kan zelf bezichtigen of onder begeleiding van een vrijwilliger.

Giethoorn

Steden
Giethoorn

Giethoorn staat bekend als 'het Venetië van het noorden'. Je vindt in dit dorp vele waterwegen, bruggetjes en punters. Verken het dorp per boot en geniet van de prachtige rietgedekte boerderijen op de vele veeneilandjes.

N.P. de Weerribben-Wieden

Natuur & Parken
Nationaal Park Weerribben-Wieden

Geniet van een prachtige vaartocht door Nationaal Park de Weerribben-Wieden of ontdek het gebied wandelend of per fiets.

De Oude Aarde

Musea
Binnenpad 43

Dit museum verzameld sinds 1969 de mooiste, unieke items als edelstenen en fossielen. De oprichter van het museum, René Boissevain, heeft deze tijdens vele reizen verzameld.

Steenwijk

Steden
Steenwijk

Steenwijk was vroeger een vestingstadje. Het heeft een gezellig centrum waar je een dagje lekker kunt gaan winkelen of een mooie wandeling kunt maken langs de stadsgrachten.

Klimbos Avontuurlijk Paasloo

Recreatie en spellen
Paasloërweg 14A

Beleef een avontuur in de natuur bij Klimbos Avontuurlijk Paasloo! Het klimbos beschikt over 4 verschillende parcoursen met totaal 51 verschillende hindernissen, 697 meter aan parcoursen tot maar liefst 9 meter hoog. Van april t/m november zijn de deuren geopend.

Verplichte kosten
  • Waarborgsom: € 65,00 per accommodatie per verblijf (borg)
  • Servicekosten: € 39,95 per accommodatie per verblijf
  • Eindschoonmaak: € 63,00 per accommodatie per verblijf
  • Bedlinnen: € 39,00 per accommodatie per verblijf
  • Lokale heffingen: € 5,20 per accommodatie per nacht
  • Waarborgsom sloep: € 35,00 per accommodatie per verblijf (borg)
Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel wanneer je van deze producten gebruik wilt maken dien je contact op te nemen met ons service center. De kosten dienen voor aankomst te worden betaald:

  • Handdoeken € 5,95 per set
  • Keukendoeken € 4,95 per set
Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag € 5,00 per huisdier per nacht . (max. 1 huisdier)

Belangrijke informatie

Let op:

  • Wij willen je erop attenderen dat Vakantiepark Giethoorn alleen te bereiken is via een voetgangersbrug. Voor mindervaliden is het park daardoor slecht/niet te bereiken. De receptie kan je daarover meer informatie geven. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met de receptie via telefoonnummer: 0521 361 332.
  • Op de dag van aankomst kun je inchecken tussen 16.00 uur en 17.00 uur. Mocht je op een later tijdstip arriveren, dan verzoeken wij je om contact op te nemen met de receptie.
  • Sluiting van faciliteiten wegens het coronavirus is geen geldige reden voor compensatie of om te annuleren.
  • De hoofdboeker van de reservering dient 21 jaar of ouder te zijn.
  • Het interieur en exterieur per accommodatie kunnen verschillen

Openingstijden receptie
De receptie heeft wisselende openingstijden. Klik voor meer informatie over de openingstijden op deze link.

Voor verschillende parken wordt een groepenborg gerekend. De hoogte van de waarborg kan verschillen per park en per groepssamenstelling. De waarborgsom zal een bedrag tussen de €50 en €500 per persoon bedragen. Houd hier rekening mee bij het maken van de reservering. De receptie van het park beslist of de waarborgsom noodzakelijk is. Indien de accommodatie netjes is achtergelaten wordt de waarborgsom binnen 5 tot 10 werkdagen retour gestort.

Het park is een familiepark en is daarom niet geschikt voor groepen jongeren en studentenverenigingen. Als bij aankomst blijkt dat het reisgezelschap geen gezin of familie vormt, kan er ter plaatse een extra groepenborg van € 50,- per persoon in rekening brengen.

Parkeren

Ja. Het park is autovrij, je parkeert op een centrale parkeerplaats

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

Voor de actuele openingstijden verwijzen wij je naar de website van Roompot

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.30 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau