Wellness
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

MEGA DEAL! Onbeperkt wellness in Thermaalbad Arcen incl. ontbijt en GRATIS Hammamdoeken

Parkhotel Bad Arcen
Arcen, Limburg, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
64,50
totaal: 155,45 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 193 aankomstdagen beschikbaar!
Kom 2, 3 of 4 dagen heerlijk ontspannen in Thermaalbad Arcen incl. overnachting in aangelegen hotel, ontbijt en 2 Hammamdoeken

Geniet nu van een heerlijk ontspannen verblijf in Noord-Limburg vlak bij de Duitse grens in Parkhotel Bad Arcen. Het hotel is direct verbonden aan wellnesscentrum Thermaalbad Arcen. Daarnaast ligt het hotel vlak bij de prachtige natuur van Nationaal Park De Maasduinen. Maak heerlijke wandelingen of fietstochten door de prachtige heidevelden, bossen en glooiende heuvels van Limburg. Ook in het pittoreske Arcen valt genoeg te ondernemen. Bezoek hier de Kasteeltuinen van Arcen en breng een bezoek aan de beroemde Hertog Jan brouwerij. Bij Thermaalbad Arcen kun je heerlijk genieten in de thermaalbaden en de verschillende sauna's. Verwen je lichaam met massages in de whirlpools, op de bubbelbanken, door de onderwaterstraalmassages en een waterval. Heerlijk even ontspannen en tot rust komen. Dat kan met dit arrangement, want je hebt toegang tot dit wellnesscentrum. Wil je een dagje naar de stad? Op 20 minuten rijden van het hotel vind je Venlo, waar genoeg te zien en te doen is! En overheerlijk stuk Limburgse vlaai kan natuurlijk niet ontbreken!

Wellness
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

MEGA DEAL! Onbeperkt wellness in Thermaalbad Arcen incl. ontbijt en GRATIS Hammamdoeken

Parkhotel Bad Arcen
Arcen, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijt
  • Dagelijks toegang Thermaalbad Arcen t.w.v. € 34,00 per persoon per dag (Op dag van aankomst vanaf 14:00uur en op de dag van vertrek tot 12:30uur)
  • 2 Hammamdoeken t.w.v. € 19,50
  • Hotels.nl awards 2023 beoordeeld tot: Beste Hotelarrangement 2023!
  • Verblijf in een Deluxe of Comfort hotelkamer
  • Inclusief bad- en bedlinnen
  • Inclusief gebruik van badjas, badslippers en saunahanddoek (alleen bij Deluxe kamers)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek Venlo of de Kasteeltuinen van Arcen
Thermaalbad Arcen

Thermaalbad Arcen dankt zijn naam aan de baden met thermaalmineraalwater van 35-36 ºC, dat opwelt vanuit een 892 meter diepe bron. Het thermaalwater bevat een unieke samenstelling van mineralen waardoor het een sterk ontspannende en heilzame werking heeft. Thermaalbad Arcen beschikt over diverse thermaalbaden, zowel binnen als buiten. Geniet van de weldaad van bruisend thermaalmineraalwater op de bubbelbanken. Of ga eens onder de waterval staan om te voelen hoe ontspannend het stromende water is voor je nek en schouders. Ook de whirlpools en de onderwaterstraalmassages zijn een echte verwennerij voor je belaste spieren.

Een entreebewijs van het Thermaalbad biedt je ook toegang tot de diverse sauna’s, Kneippbaden en rustruimtes. De stoomcabines, kruidenbaden, infraroodsauna en zonnestudio hebben een kleine toeslag.

Vergeet bij je bezoek aan Thermaalbad Arcen vooral niet het volgende mee te nemen:

  • Badkleding
  • Badhanddoeken

Mocht je toch iets vergeten, dan heeft de badshop een ruim assortiment te koop. Je kunt ook een badjas, badhanddoek en slippers huren.

Bezoek hier de pagina met informatie behandelingen en huisregels.

Thermaalbad Arcen is elke dag open van 8.30 uur tot 23.00 uur behalve op 31 december (8.30 uur - 20.00 uur).

Let op:
Het dragen van badkleding is verplicht in de thermaalbaden. Badkleding is niet toegestaan in de sauna m.u.v. de badkledingdag iedere woensdag en ieder eerste weekend van de maand (zaterdag en zondag). Dit geldt voor zowel de Thermaalbaden en de sauna's.

Parkhotel Bad Arcen
Klein Vink 11,
Arcen, Nederland
Kaart
Klein Vink 11, Arcen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Vlakbij de Duitse grens en vlak bij de prachtige natuur van Nationaal Park De Maasduinen ligt Parkhotel Bad Arcen. Ver weg van alle drukte kun je hier heerlijk ontspannen en tot rust komen. Het hotel heeft een directe verbinding met het kuuroord Thermaalbad Arcen. Hierdoor kun je dagelijks genieten van de diverse thermaalbaden, Kneippbaden en sauna's. In het hotel bevindt zich ook een restaurant waar je terecht kunt voor een lekkere maaltijd. De kamers beschikken over een flatscreen smart-tv, koffie- en theefaciliteiten, gratis Wi-Fi en een badkamer met toilet en douche. Wegens een besloten feest zijn alle faciliteiten 15 december vanaf 20.00 uur gesloten.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Tennisbaan
Ja
Fietsverhuur
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Hoogtepunten

Fietsen door het Limburgse landschap

Natuur & Parken
Beekdaelen, Limburg

Het Limburgse landschap biedt de perfecte gelegenheid om op ontdekking te gaan op de fiets. Doe dit bijvoorbeeld op de Beekdaelnroute, de populairste fietsroute van Nederland van 2021!

Stadswandeling met gids

Cultuur
Limburg

Time flies when you're having fun! Haal alles uit je weekend door de Limburgse steden te ontdekken tijdens een stadswandeling met een gids. Zo krijg je véél meer mee van de eigenheid van een stad en kom je op plekken waar je anders nooit gekomen was.

Limburgse grotten bezoeken

Bezienswaardigheden
Limburg

De enige grotten van Nederland vind je in Limburg. Daarom kan deze highlight niet ontbreken tijdens je bezoek. In deze ondergrondse mijnengangen werd vroeger steenkool en kalksteen (waaronder ook mergel) gewonnen.

Hertog Jan Brouwerij

Wijngaard / bierbrouwerij
Kruisweg 44

Het bekendste bier uit Limburg is het Hertog Jan bier. Gebrouwen in het Limburgse heuvelland en nu te bezoeken! Breng een bezoekje aan deze prachtige brouwerij.

Graanbranderij de IJsvogel

Eten en drinken
Schans 20A

De IJsvogel is gevestigd in een gerestaureerde werkende watermolen gelegen in het natuurgebied Barbara’s Weerd; De Wijmarsche Watermolen. Een bezoek aan de watermolen is een boeiende en leerzame ervaring.

Kasteeltuinen Arcen

Bezienswaardigheden
Lingsforterweg 26

Breng een bezoek aan één van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. 32 ha vol geur en kleur met unieke tuinen en een historische buitenplaats van het kasteel.

Belangrijke informatie

Let op:

  • De Thermaalbaden zijn open voor gasten van parkhotel Bad Arcen. Ook kun je (gezichts-)behandelingen boeken.
  • Op de check-in dag heb je vanaf 14.00 uur toegang tot Thermaalbad Arcen.
  • Na check-out heb je nog tot 12.30 uur toegang tot Thermaalbad Arcen.
  • Thermaalbad Arcen is elke dag open van 8.30 uur tot 23.00 uur behalve op 31 december (8.30 uur - 20.00 uur).
  • Het dragen van badkleding is verplicht in de thermaalbaden. Badkleding is niet toegestaan in de sauna m.u.v. de badkledingdag iedere woensdag en ieder eerste weekend van de maand (zaterdag en zondag). Dit geldt voor zowel de Thermaalbaden en de sauna's.
  • Er kunnen geen extra personen bijgeboekt worden.
  • Alle sauna-, beauty- en horecafaciliteiten zijn dagelijks geopend van 08.30 - 21.00 uur en met uitzondering van vrijdag en zaterdag tot 22.00 uur.
  • De hoofdboeker dient minimaal 21 jaar of ouder te zijn.
  • De lokale heffingen bedragen € 3,25 p.p.p.n. en moeten vooraf aan Roompot worden voldaan. Roompot stuurt je hiervoor een rekening per email met de betalingsinstructies.
  • Het hotel beschikt enkel over airco's in de kamers op de derde etage. Mocht je dit wensen kun je contact opnemen met het hotel om dit vooraf te boeken. De kosten hiervan bedragen €29,95.
  • Vanaf juli 2023 worden er alleen nog maar volwassenen (vanaf 18 jaar) toegestaan in Thermaalbad Arcen (dit geldt alleen voor het Thermaalbad. In het hotel zelf zijn kinderen wel toegestaan).

Openingstijden receptie
De receptie heeft wisselende openingstijden. Klik voor meer informatie over de openingstijden op deze link.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

Voor de actuele openingstijden verwijzen wij je naar de website van Roompot

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.25 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau