Vakantieparken in Nederland
4, 5 of 8 dagen

Cottage in de Drentse natuur op Center Parcs De Huttenheugte

Center Parcs De Huttenheugte
Dalen, Drenthe, Nederland bekijk op kaart
Weekend, midweek of week in een cottage in Coevorden op Center Parcs De Huttenheugte

Center Parcs De Huttenheugte is zwemmen, fietsen, klimmen, tennissen en wandelen in het landelijke Drenthe. De Huttenheugte biedt volop sport en actie, maar ook ontspanning voor jong en oud! De kinderen kunnen o.a. lekker racen in mini-cars bij de Action Factory, op avontuur in Adventure Island of raadsels oplossen van de Mystery Mission. Daarnaast zijn er leuke shows en attracties voor een heerlijk dagje vermaak. Verder vind je in de omgeving van De Huttenheugte, de bekende WILDLANDS Adventure Zoo met de allergrootste haaien van Europa en een prachtige vlindertuin, de bekende hunebedden en een schaapskooi en is Plopsa Indoor Coevorden direct naast het park gelegen.

Let op! Wanneer je deze actie boekt met kinderen, geef dan bij het opmerkingenveld in het boekingsproces de leeftijden door.

Vakantieparken in Nederland
4, 5 of 8 dagen

Cottage in de Drentse natuur op Center Parcs De Huttenheugte

Center Parcs De Huttenheugte
Dalen, Drenthe, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4, 5 of 7 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een vernieuwde cottage
  • Inclusief bedlinnen, toeristenbelasting en eindschoonmaak
  • Toegang tot zwemparadijs Aqua Mundo met glijbanen, wildwaterbaan en golfslagbad
  • Vernieuwde Action Factory met trampolines en een interactieve midgetgolfbaan
  • Park is gelegen naast Plopsa Indoor Coevorden
  • Tip: maak prachtige fietstochten door natuurpark Bargerveen
Extra informatie

Reservering inclusief kinderen:
Het maximum aantal personen per accommodatie is inclusief baby's/kinderen. Indien jouw gezelschap bestaat uit volwassenen en kinderen, dan verzoeken wij je om tijdens het reserveringsproces in het opmerkingenveld de leeftijd van de kinderen aan te geven. Dit om eventuele verwarringen en teleurstellingen ter plaatse te voorkomen. Er zijn een beperkt aantal baby’s/kinderen t/m 2 jaar toegestaan de cottages in verband met de ruimte en veiligheid. Let op: Overschrijding van het maximum aangegeven aantal personen en/of het aantal baby’s t/m 2 jaar in een accommodatie is dan ook echt niet toegestaan. Je boeking zal dan worden geannuleerd.

Let op! Niet in alle cottages zijn kinderen t/m 2 jaar toegestaan!

Center Parcs De Huttenheugte
Reindersdijk 55,
Dalen, Nederland
Kaart
Reindersdijk 55, Dalen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Center Parcs De Huttenheugte in Drenthe is een groot avontuur. Begin je dag actief met één van de verschillende workouts. In het zwemparadijs Aqua Mundo gaat de pret gewoon door. Trek een baantje in het zwembad, bedwing de golven in het golfslagbad of sjees van de wildwaterbaan. Neem tevens deel aan verschillende watergames in het zwembad. Voor de allerkleinsten is er een kinder-doe-bad waar ze zich de hele dag vermaken. In de Market Dome kun je terecht voor een hapje en drankje bij Fuego Adventure Grill of Evergreenz. Neem ’s avonds plaats op het terras en geniet van een spectaculaire show met muziek en dans.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Per accommodatie kan het verschillen of er huisdieren zijn toegestaan en hoeveel huisdieren er zijn toegestaan. Er zijn geen huisdieren toegestaan in hotelkamers.
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Bowlingbaan
  • Kano
  • Binnenzwembad
  • Buitenzwembad
  • Fietsverhuur
  • Restaurant
  • Kinderboerderij
  • Kidsclub / animatie
  • Midgetgolf
  • Terras
  • Tennisbaan
  • Minimarkt
  • Speeltuin
  • Zwemparadijs
Hoogtepunten

Plopsa Indoor Coevorden

Attractieparken
Reindersdijk 57

Ontmoet Wickie de Vicking, Maya de Bij, Bumba en natuurlijk Kabouter Plop! Ga in zinderende attracties en bekijk mooie shows!

Wildlands Adventure Zoo Emmen

Dierentuinen en aquaria
Raadhuisplein 99

Dit park is voor zowel jong en oud geschikt! Bewonder alle dieren in hun pracht en praal. Wildlands Adventure Zoo Emmen heette voorheen Dierenpark Emmen.

Emmen

Steden
Emmen

Het gezellige Emmen heeft veel te bieden. Van een rijke geschiedenis tot een groots overdekt winkelgebied. In de zomer vind je er leuke terrasjes en gezellige marktjes.

Attractiepark Slagharen

Attractieparken
Zwarte Dijk 37

In Attractiepark Slagharen is er voor iedereen wat te doen, talloze attracties om je in uit te leven, meerdere theatershows per dag, een waterpark en vele eettentjes verspreid over het hele park.

Natuurgebied Bargerveen

Natuur & Parken
Zuidersloot 194

Het 2.100 hectare grote natuurgebied Bargerveen is het laatste restant van het vroegere Bourtagermoeras. Diverse fietsroutes nemen u mee door de prachtige omgeving.

Monumentendorp Orvelte

Steden, Musea
Dorpsstraat 7

Orvelte is één van de mooiste dorpen in Drenthe. De monumentale boerderijen, de woningen, statige bomen en mooie tuinen en straten geven het dorp een unieke sfeer.

Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel. Wanneer je van deze producten gebruik wilt maken, neem dan contact op met ons service center. Deze kosten dienen vooraf bij ons gereserveerd en betaald te worden.

  • Handdoekenpakket à € 9,50 per pakket
  • Keukenpakket à € 7,50 per pakket
  • Babydekbedpakket à € 11,25 per pakket
  • Extra kindermeubilair (babybed/kinderstoel) à € 4,95 per stuk per week (max. 2).

Honden zijn enkel toegestaan bij accommodaties/cottages vanaf 2 personen.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Per accommodatie kan het verschillen of er huisdieren zijn toegestaan en hoeveel huisdieren er zijn toegestaan. Er zijn geen huisdieren toegestaan in hotelkamers.

Belangrijke informatie
  • De hoofdboeker dient minimaal 21 jaar of ouder te zijn

Let op! Wanneer je deze actie boekt met kinderen, geef dan bij het opmerkingenveld in het boekingsproces de leeftijden door.

Huisdierenbeleid:
- Aan het meebrengen van huisdieren zijn regels verbonden (ook geldig voor de pak faciliteiten): Honden dienen buiten de huisjes aangelijnd te zijn. Huisdieren dienen bij reservering en bij aankomst op het park te worden gemeld. Gasten dienen ervoor te zorgen dat de huisdieren vrij zijn van ongedierte. Honden en katten moeten altijd een chip hebben. Op verzoek dienen gasten het vaccinatieboekje van het huisdier te tonen.
- Hulphonden zijn altijd welkom. In alle huisjes zijn hulphonden toegestaan. Assistentiehonden zijn ook toegestaan in themahuisjes, appartementen en hotel kamers. Hulphonden zijn ook welkom in al de Centrale Voorzieningen. Indien geval van een hulphond neem contact op met het callcenter van Center Parcs.
-Er is 1 huisdier toegestaan in een 2-persoons cottage.
-Er zijn 2 huisdieren toegestaan in een 4-persoons of grotere cottage.
-En er zijn geen huisdieren toegestaan in gethematiseerde cottages, appartementen en hotelkamers.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

10.00 t/m 18.00 uur* *kan per aankomst verschillen

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau