Autovakanties
3, 4, 5 of 6 dagen
Incl. ontbijt

4*-hotel in Straatsburg incl. ontbijt en wijnproeverij

Le Jean Sébastien Bach
Straatsburg, Elzas, Frankrijk bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
105,-
totaal: 239,75 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 221 aankomstdagen beschikbaar!
3, 4, 5 of 6 dagen 4*-hotel in Straatsburg in de Elzas incl. ontbijt en een wijnproeverij

De hoofdstad van de Elzas heeft veel bijzondere pareltjes in petto. Het oude, traditionele Straatsburg staat namelijk op de Werelderfgoedlijst van Unesco vanwege de kanalen, de prachtige vakwerkhuisjes uit de 16e eeuw, de molens en de treurwilgen, die tezamen een typisch Elzasser landschap opleveren. Het is dan ook onmogelijk om een bezoek aan Straatsburg te brengen zonder door de oude leerlooierswijk te wandelen, die tegenwoordig ‘la Petite France’ genoemd wordt. Voor een prachtig uitzicht over de oude stad wandel je over de Barrage Vauban. Straatsburg is een van meest fietsvriendelijke steden van Europa, hoe leuk is het om hier een fiets te huren en alle hotspots van de stad te bekijken! Vergeet ook zeker de Elzasser gastronomie niet: breng een bezoek aan één van de bierbrouwerijen, kaasmakerij, ga culinair uit eten en laat je verrassen met een heerlijke 'Kougelhopf' een traditionele in tulbandvorm gebakken cake. Had je ooit gedacht dat Straatsburg zo leuk zou zijn!

Autovakanties
3, 4, 5 of 6 dagen
Incl. ontbijt

4*-hotel in Straatsburg incl. ontbijt en wijnproeverij

Le Jean Sébastien Bach
Straatsburg, Elzas, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Inclusief 1 x wijnproeverij
  • Gratis gebruik van Wi-Fi
  • Tip: ontdek de bierbrouwerijen van de Elzas
Tip voor jouw verblijf

Notre Dame van Straatsburg
De kathedraal van Straatsburg, voluit Cathédrale Notre Dame de Strasbourg, is een icoon van de stad en een van de hoogtepunten van gotische architectuur in Europa. Het bouwwerk dateert uit de 12e eeuw en is vooral bekend om zijn indrukwekkende façade en de astronomische klok binnenin. Bezoekers kunnen de 332 treden naar het platform beklimmen voor een panoramisch uitzicht over Straatsburg en de omliggende regio van de Elzas. Het interieur is net zo indrukwekkend, met prachtige glas-in-loodramen en sculpturen. De kathedraal staat ook bekend om zijn gigantische orgel en de dagelijkse lichtshow die de geschiedenis van het bouwwerk uitbeeldt.

La Petite France
Dit is het meest pittoreske deel van de historische stadskern van Straatsburg. La Petite France was ooit het domein van vissers, molenaars en leerlooiers. Nu is het een rustige wijk met geplaveide straten, kanalen en goed bewaarde vakwerkhuizen die dateren uit de 16e en 17e eeuw. Het is een heerlijke plek om doorheen te wandelen, te genieten van de traditionele Elzasser architectuur en te ontspannen in een van de vele cafés en restaurants. De wijk is ook populair bij kunstenaars en herbergt verschillende galerieën en ateliers.

Maison Kammerzell
Het Maison Kammerzell is een van de meest opvallende gebouwen in Straatsburg, gelegen aan het Place de la Cathédrale, recht tegenover de kathedraal. Het huis dateert uit de 15e eeuw en staat bekend om zijn uitgebreide houtsnijwerk en Renaissance fresco's. Tegenwoordig is het een restaurant waar je kunt genieten van traditionele Elzasser gerechten in een historische setting. Het gebouw zelf is een kunstwerk, met een façade die rijk is versierd met sculpturen en houtsnijwerk, wat het een van de meest gefotografeerde plekken in de stad maakt.

Le Jean Sébastien Bach
6 Boulevard Jean-Sébastien Bach,
Straatsburg, Frankrijk
Kaart
6 Boulevard Jean-Sébastien Bach, Straatsburg, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Le Jean Sébastien Bach ligt tegenover het Parc de l'Orangerie en het Parlement. Het hotel heeft een warme uitstraling en biedt ruime, elegante hotelkamers met een eigen balkon, airconditioning en gratis Wi-Fi. Het ontbijtbuffet wordt dagelijks geserveerd in de stijlvolle eetzaal en voor een drankje kun je 24 uur per dag terecht in de bar Le Concerto. De beroemde St. Paul's Church ligt op ruim 1 kilometer afstand en het gezellige centrum van Straatsburg op slechts 3 kilometer, welke via een heerlijke wandeling langs het water te bereiken is.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 10,00 p.d.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Hoogtepunten

Notre Dame Straatsburg

Bezienswaardigheden
Place De La Cathédrale

De prachtige kathedraal staat midden in Straatsburg en is gebouwd tussen de 11e en de 15e eeuw. Bekijk op het plein Place de la Cathédrale ook zeker Maison Kammerzell.

Europees Parlement

Bezienswaardigheden
1 Avenue Du Président Robert Schuman

Het Europees Parlement is gevestigd in twee steden: Brussel en Straatsburg. Iedere maand worden er plenaire sessies gehouden in Straatsburg.

Kasteel van Haut-Koenigsbourg

Kastelen
---

De ultieme beloning na een goede hellingproef. Het kasteel van Haut-Koenigsbourg ligt op 750 meter hoogte en trakteert je op een prachtig uitzicht over de hele Elzas. Voor een paar euro kun je er binnenkijken, kinderen mogen tegen een gereduceerd tarief mee.

Straatsburg

Steden
Rue Du Vieux Marché Aux Poissons

Wandel door het sfeervolle oude centrum van Straatsburg met veel oude bruggetjes over de rivier de Ill, nauwe straatjes, terrassen en bekijk natuurlijk de typische Elzasser vakwerkhuizen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 10,00 p.d.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.45 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau