Autovakanties
4, 6, 8 of 15 dagen

Ontspannen op een bungalowpark in het Beierse Woud incl. wellness

Feriendorf an der Therme Obernsees
Truppach, Mistelgau-Obernsees, Duitsland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a.
344,95
per bungalow
Excl. Waarborgsom: € 150,- per accommodatie per verblijf
Voor deze vanaf-prijs zijn 16 aankomstdagen beschikbaar!
4, 6, 8 of 15 dagen ontspannen op een bungalowpark in het Beierse Woud incl. wellness en meer

Geniet van vakantie op vakantiepark Feriendorf an der Therme Obernsees. Het vakantiepark ligt in een rustige omgeving in het plaatsje Obernsees, tussen de historische steden Bayreuth en Bamber. Het gebied wordt omgeven door bossen en heuvels en biedt je een prachtig uitzicht. Trek je wandelschoenen aan of ga fietsen. In de omgeving zijn genoeg wandel- en fietspaden. Geniet van de prachtige natuur en de frisse berglucht. Wil je naar het centrum van Obernsees? Direct voor het vakantiepark ligt een fietspad dat naar het centrum van Obernsees leidt. In het centrum zijn leuke winkels, restaurants en barretjes. Heb je zin in om te relaxen en te ontspannen? Ga dan naar het naastgelegen Thermaalbad Obernsees. In slechts een paar stappen ontdek je alle mogelijkheden in dit ontspanningsparadijs. Daarbij heb je dagelijks 2 uur gratis toegang. Dat wordt genieten!

7=5 Special! 7 nachten verblijven, slechts 5 nachten betalen!

Autovakanties
4, 6, 8 of 15 dagen

Ontspannen op een bungalowpark in het Beierse Woud incl. wellness

Feriendorf an der Therme Obernsees
Truppach, Mistelgau-Obernsees, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Inclusief gas, water en elektriciteit
  • Keukenlinnen, keuken en -toiletpapier en vaatwastabletten
  • Dagelijks 2 uur toegang tot het thermaalbad Obernsees (ook op de vertrekdag)
  • Belevingskaart voor kortingen en (gratis) voordelen bij attracties in de omgeving
  • Gelegen naast Thermaalbad Obernsees
  • 7=5 Special! 7 nachten verblijven, slechts 5 nachten betalen!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in de accommodatie
  • Tip: Breng een bezoek aan de steden Bayreuth en Bamber
Tips in de omgeving

Breng een bezoek aan Bayreuth!
Bayreuth is een van de mooiste steden in Beieren, vol met cultuur en bezienswaardigheden! Het stadscentrum heeft een breed voetgangersgebied en een kleurrijk stadsgedeelte met meerdere gezellige bars en restaurantjes. Ook vind je hier een aantal speeltuinen voor de kids! Ben je een geschiedenisliefhebber? Breng dan zeker een bezoek aan het 18e-eeuwse Margravial Opera House dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Neem ook even de tijd om te stoppen bij het Bayreuth Festival Theatre, gebouwd door Richard Wagner. Ook het Kunstmuseum Bayreuth is een bezoek meer dan waard, hier kun je een verzameling moderne en hedendaagse kunst ontdekken.

Breng een bezoek aan Bamberg!
Bamberg heeft een erg historische binnenstad, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Terwijl je door de goed bewaard gebleven middeleeuwse straten wandelt, zie je beroemde bezienswaardigheden zoals de Sint-Pieterskathedraal en St George, het historische oude Hof met zijn pittoreske Rozentuin en de gotische onze-Lieve-Vrouwekerk. Ga vooral mee met een wandeltocht door het centrum, waarbij de gids je leuke verhalen over de geschiedenis van de stad verteld, waaronder de mysterieuze Ruiter van Bamberg en de legende van het stadhuis. Vergeet ook niet een van de speciale bieren te proeven, waar de stad om bekend staat!

Feriendorf an der Therme Obernsees
Truppachtalblick,
Truppach, Duitsland
Kaart
Truppachtalblick, Truppach, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het vakantiepark Feriendorf an der Therme Obernsees ligt in Truppach en biedt mooie moderne bungalows in een rustig gelegen omgeving. Het vakantiepark beschikt over parkeergelegenheid, een speeltuin en je kunt gratis gebruik maken van Wi-Fi op het hele park. De bungalows zijn standaard voorzien van een volledig uitgeruste keuken met koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster, vaatwasser en fornuis. De woonkamer beschikt over een flatscreen-tv en slaapbank. Verder is de bungalow voorzien van eethoek, slaapkamer(s), badkamer en een terras.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 45,00 per week
Wi-Fi
Ja
Hoogtepunten

Bayreuth

Bezienswaardigheden, Steden
Bayreuth

In Bayreuth kunt u het prachtige Neue Schloss bewonderen. Tevens is hier ook de Staatsgalerie te bewonderen.

Bamberg op zeven heuvelen

Bezienswaardigheden, Steden
Bamberg

Deze heuvelachtige stad heeft de grootste historische binnenstad van Duitsland. Bewonder de bekende romaanse dom, waar de laatste Ottoonse keizer van het Roomse Rijk begraven ligt.

De Dom van Bamberg

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Domplatz

De dom van Bamberg (officiële naam "Bamberger Dom St. Peter und St. Georg") is een kerk in de stad Bamberg in de Duitse deelstaat Beieren. De bouw van kerk is voltooid in de 13e eeuw.

Fichtelgebergte

Natuur & Parken
Fichtelgebergte

In het Fichtelgebergte kunt u zowel tijdens de winter als zomerperiode schitterende wandelingen maken. Geniet van de betoverende uitzichten!

Kasteel Coburg

Bezienswaardigheden
Festungsstraße 14

Dit is één van de grootste kastelen van Duitsland en ligt 167 meter boven de Duitse stad Coburg. Het slot was een belangrijke plaats voor verschillende bekende personen uit de Duitse geschiedenis. Maarten Luther zocht er een tijd lang bescherming tegen de keizer. Tegenwoordig fungeert het als museum.

Tiergarten Nürnberg

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken, Dierentuinen en aquaria, Attractieparken
Am Tiergarten

Tiergarten Nürnberg is een dierentuin in de Duitse stad Neurenberg. De dierentuin is 67 hectare groot en is daarmee een van de grootste dierentuinen van Europa. Tiergarten Nürnberg heeft ongeveer 290 diersoorten, waaronder veel bedreigde diersoorten.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

De volgende kosten zijn verplicht en dienen ter plaatse te worden voldaan

  • Eindschoonmaak à € 49,00 voor Panorama bungalow
  • Eindschoonmaak à € 89,00 voor Single house Classic
  • Eindschoonmaak à € 109,00 voor Single house Premium

  • Waarborgsom: € 150,00 per accommodatie per verblijf (borg)

Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel bij te boeken. Indien je hier gebruik van wilt maken kun je contact opnemen met ons service center

  • Kinderpakket à € 30,00 per set (inclusief babybed met beddengoed, 1 kleine en 1 grote handdoek, kinderstoel en babybad)
  • Huisdier à € 45,00 per week
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 45,00 per week

Belangrijke informatie

Let op:
De finnessruimte, sauna en bubbelbad zijn tot nader order gesloten.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07:00 - 19:00

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau