Autovakanties
dagen

Verblijf in stijlvol 4*-hotel aan het Lago Maggiore

Hotel Milan Speranza
Stresa, Lago Maggiore, Italië bekijk op kaart
Geniet van een 4-, 6-, 8- of 15-daags verblijf in stijlvol 4*-hotel aan het Lago Maggiore incl. ontbijt

Grandeur en luxe: dat straalt hotel Milan Speranza uit. Het hotel is gelegen aan de oevers van het Lago Maggiore in Stresa. Stresa staat bekend om de weelderige tuinen, schitterende oude paleizen en klassieke gebouwen. Het centrum is kleinschalig en gezellig: je vindt hier vele eettentjes en winkeltjes. Rondom het Lago Maggiore heb je verschillende prachtige steden, dorpjes, eilandjes, strandjes. Of bezoek één van de botanische tuinen in de buurt en geniet van de volop aanwezige flora en fauna. Stresa is een goed vertrekpunt voor boottochten over het Lago Maggiore en een bezoek aan de Borromeo-eilanden. Villa Pallavicino is zeker een aanrader: je vindt hier prachtig aangelegde tuinen met fonteinen, beelden en bloemen. Ook bevindt zich hier een dierentuin met exotische diersoorten. Naast de steden die veel natuur bieden, biedt de natuur zelf ook erg veel! Ga bijvoorbeeld met de Lago Maggiore Express en reis per trein door de mooiste gebieden!

Autovakanties
dagen

Verblijf in stijlvol 4*-hotel aan het Lago Maggiore

Hotel Milan Speranza
Stresa, Lago Maggiore, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7 of 14 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Vrij gebruik van het zwembad van nabijgelegen Grand Hotel Regina
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Parkeren o.b.v. beschikbaarheid in naastgelegen hotel Regina (150m)
  • Tips: Bezoek Isola Bella en Locarno
Een dag er op uit: bezoek Milaan!

Milaan is hét financiële centrum van Italië en na Rome de grootste stad van het land. Iedereen kent Milaan natuurlijk als dé modestad met zijn vele winkels, maar de stad heeft veel meer te bieden. Zo vindt u er vele musea met werk van Italiaanse kunstenaars, fraaie bouwwerken, en vele gezellige restaurants waar u kunt genieten van de heerlijke Italiaanse keuken!

Hotel Milan Speranza
Piazza Marconi 6,
Stresa, Italië
Kaart
Piazza Marconi 6, Stresa, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Milan Speranza Au Lac is gelegen op 150 meter van de oevers van het Lago Maggiore in Stresa. De kamers bieden dan ook een prachtig uitzicht op de bergen om het Lago Maggiore of op Stresa. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, een tv, gratis Wi-Fi en een eigen badkamer met toilet, douche en/of bad. Je kunt gebruik maken van het zwembad van het nabijgelegen Grand Hotel Regina Palace. Het hotel beschikt daarnaast over een uitstekend restaurant. Het hotel bestaat uit twee gebouwen die aan elkaar grenzen. Het centrum is dichtbij en het Lago Maggiore ligt op zo'n 3 minuten lopen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja (o.b.v. beschikbaarheid)
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 20,00 per verblijf
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Buitenzwembad
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Parco Villa Pallavicino

Natuur & Parken
Via Sempione Sud 8

In Stresa ligt het Parco della Villa Pallavicino, een Engels park met eeuwenoude bomen en bloemen (rozen, azalea's, rododendrons en magnolia's).

Isola Bella

Bezienswaardigheden
Isola Bella

Isola Bella is het beroemdste van de 3 Borromeïsche eilanden in het Lago Maggiore. Debarokke Italiaanse tuinen zijn aangelegd op 10 terrassen die samen een stompe piramide vormen.

Pallanza

Steden
Via Crocetta 8

Pallanza is een gemoedelijk stadje met een mooie boulevard en op de Piazza Garibaldi een grote keus aan cafe's, restaurants en winkeltjes.

Kabelbaan Mottarone

Natuur & Parken, Bezienswaardigheden
Mottarone

De kabelbaan brengt u in 20 min. naar de top van de Mottarone. De berg wordt beschouwd als een natuurlijk balkon door het 360° panoramisch uitzicht over de Povlakte naar de Alpen.

Varese

Steden
Via Carlo Giuseppe Veratti 11

Varese heeft een heel eigen stedenbouwkundig plan doordat het is ontstaan uit een reeks van kastelen die geleidelijk om de stad heen werden gebouwd.

Grotte di Rescia

Natuur & Parken, Outdooractiviteiten
Via Porlezza 63

Grotte di Rescia is een grot ontstaan door de natuurlijke slijtage van het water. Het is een goed onderhouden grot die u naar de waterval st. Gulia leidt.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 20,00 per verblijf

Parkeren

Ja (o.b.v. beschikbaarheid)

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau