Fietsvakanties
4, 5 of 7 dagen
Incl. ontbijt

Fietsvakantie door regio Twente o.b.v. halfpension incl. bagagevervoer

Hotel Wapen van Delden
Delden, Overijssel, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
299,-
totaal: 626,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 4 dagen en voor 78 aankomstdagen beschikbaar!
4-, 5- of 7-daagse fietsvakantie door Twente o.b.v. halfpension incl. hotels en bagagevervoer

Op een actieve en ontspannen manier de prachtige regio Twente verkennen: dat kan met deze fietsvakantie waarbij je verblijft in verschillende, comfortabele hotels in Delden, Raalte en Markelo (Markelo alleen bij de 4- of 7 daagse variant). Geniet van de prachtige routes langs o.a. de Sallandse Heuvelrug, weilanden, bossen en pittoreske plaatsen. Iedere ochtend staat er in het hotel een vers en uitgebreid ontbijt voor je klaar zodat je genoeg energie hebt, en 's avonds kun je na een hele dag op de fiets op krachten komen met een heerlijk 3-gangendiner! Tijdens deze reis fiets je op je eigen meegebrachte fiets, er is geen fietshuur inbegrepen.

Fietsvakanties
4, 5 of 7 dagen
Incl. ontbijt

Fietsvakantie door regio Twente o.b.v. halfpension incl. bagagevervoer

Hotel Wapen van Delden
Delden, Overijssel, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4 of 6 overnachtingen
  • 1 of 2 overnachtingen bij Hotel Wapen van Delden(***)
  • 1 of 2 overnachtingen bij Hotel de Zwaan in Raalte(***)
  • 1 of 2 overnachtingen bij Landhuishotel Herikerberg(****) (alleen bij de 4- of 7-daagse fietsvakantie)
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks diner
  • Inclusief prachtige fietsroutes van hotel naar hotel
  • Verblijf in verschillende hotels in de regio
  • Fietstas incl. flesje water, fietsroutes, regenponcho en bandenplaksetje
  • Bagagetransport van hotel naar hotel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij de hotels
  • Tip: Bezoek Kasteel Twickel
Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: Delden
Hotel Wapen van Delden in Delden incl. ontbijt en 3-gangendiner

Je arriveert in het mooie en historische Delden, in de regio Twente waar je zult overnachten in het comfortabele Hotel Wapen van Delden. De omgeving van het hotel is ideaal. Direct aan de hoofdweg van het centrum en op steenworp afstand van het prachtige landgoed Twickel met zijn kasteel, landerijen, prachtige parken en bossen! 's Avonds in het hotel kun je aanschuiven voor een heerlijk 3-gangendiner.

Dag 2: Delden - Sallandse Heuvelrug - Raalte
Hotel De Zwaan in Raalte incl. ontbijt en 3-gangendiner

Na een goede nachtrust staat er een vers ontbijt voor je klaar. Hierna pak je de fiets om via een mooie route van ca. 50 km bij het volgende hotel aan te komen. Tip! fiets via Het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Dit park is uniek. Hier vind je één van de grootste aaneengesloten heidegebieden van Europa. Als fietser waan je jezelf soms even in het buitenland dankzij de uitgestrekte heidegebieden, bossen, stilte en een indrukwekkend reliëf. Aangekomen in het hotel kun je nog even nagenieten van de mooie fietstocht. 's Avonds kun je aanschuiven voor een heerlijk 3-gangendiner. Verken ook zeker het gezellige centrum van Raalte nog.

Dag 3: Raalte - Markelo
Landhuishotel de Herikerberg incl. uitgebreid ontbijtbuffet en 3 gangendiner

Na het verse ontbijt staat de volgende fietstocht (50 km) op het programma. Je fietst weer terug naar de regio Twente. Geniet onderweg van het prachtige landschap en de ongerepte natuur. Vergeet ook zeker niet te stoppen bij een lokale boer of bakker. Twente heeft lekkere streekproducten namelijk! De fietstocht komt uit in het plaatse Markelo. Hier overnacht je in het prachtige Landhuishotel de Herikerberg. De chefkok zal hier een heerlijk 3-gangenmenu bereiden!

Dag 4: Markelo - Terug naar huis!
Uitgebreid ontbijtbuffet

Na een vers ontbijt is het tijd voor de terugreis (40 km). Via de 7 kastelenroute rondom Diepenheim fiets je terug naar het startpunt in Delden. De kastelenroute laat je de bosrijke omgeving van Diepenheim zien. Onderweg kom je langs diverse landgoederen, kastelen en bezienswaardigheden.

Let op:
- Bij de 7-daagse variant verblijf je 2 nachten bij Hotel Wapen van Delden in Delden, 2 nachten in Hotel de Zwaan en 2 nachten in Landhuishotel Herikerberg. (Als Het wapen van Delden als begin accommodatie niet meer beschikbaar is, wordt het startpunt van de route ook aangepast naar 1 van de andere hotels.
- Bij de 5-daagse variant verblijf je 2 nachten bij Hotel Wapen van Delden in Delden en 2 nachten in Hotel de Zwaan in Raalte.
- Als een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere, maar gelijkwaardige accommodatie.
- Er zit geen fietshuur bij de deal inbegrepen: het is een reis met eigen fiets.

Hotel Wapen van Delden
Langestraat 242,
Delden, Nederland
Kaart
Langestraat 242, Delden, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Het Wapen van Delden is een modern en sfeervol hotel gelegen aan de rand van Delden. In het hele hotel is er gratis Wi-Fi beschikbaar, gratis parkeergelegenheid (inclusief een elektrisch oplaadstation). Het hotel heeft een verwarmd binnenzwembad. Het hotel beschikt over 47 comfortabele en sfeervolle kamers die van alle gemakken zijn voorzien, zoals een kluis, tv, radio, koffie- en theefaciliteiten, en een eigen badkamer met toilet, douche of bad.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Solarium
Ja
Fietsverhuur
Ja
Fietsenstalling
Ja
Hoogtepunten

Zoutmuseum

Musea
Langestraat 30

Het Zoutmuseum vertelt het complete verhaal over zout. In het museum gaat het niet alleen over de geschiedenis rondom Twickel, Boekelo en Hengelo, maar ook om de periodes veel verder terug in de tijd.

Kasteel Twickel

Bezienswaardigheden, Cultuur
Twickelerlaan 1A

Op het landgoed bevinden zich zo'n honderdvijftig boerderijen, herkenbaar aan zwart-witte luiken, en andere gebouwen zoals twee watermolens, de watertoren en de houtzagerij.

Museumboerderij Wendezoele

Musea
Twickelerlaan 14

Kom het boerenleven van toen ontdekken! Hoe was het leven in de landbouw en veeteelt in dit deel van Twente tussen 1900 en 1960? Bij Twickelboerderij Erve Brinkate uit 1895 is het te beleven.

Polman Stadion

Bezienswaardigheden, Cultuur
Stadionlaan 1

Het Heracles Stadion is opgericht in 1903 en behoort daarmee tot een van de oudste voetbalverenigingen van Nederland. Het thuis stadion van Heracles Almelo is het Polman stadion.

Galerie & skulpturenpark Groeneveld

Musea
Groeneveldseweg 8

Dit is het grootste kunstcentrum van ons land. Inmiddels heeft het een 800 m2 expositieruimte en een beeldentuin van 1,5 ha.

Beeklustpark

Natuur & Parken
Ledeboerslaan

Het Beeklustpark is een een park voor jong en oud en is in het bezit van een Green Flag Award. Het park heeft een bijzondere muziek koepel waar op zondag vaak een optreden staan gepland.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07.00 - 20.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau