Autovakanties
6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Genieten in Tirol o.b.v. halfpension incl. extra's!

Alpenhotel Ramsauerhof
Ramsau im Zillertal, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
365,-
totaal: 771,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 6 dagen en voor 29 aankomstdagen beschikbaar!
6, 8, 11 of 15 dagen in Oostenrijk in het Zillertal o.b.v. halfpension

Het dorp Ramsau ligt op 604 meter hoogte centraal in het Zillertal (Tirol), niet ver van Mayrhofen en Zell am Ziller. De prachtige natuur is ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers. Ramsau biedt een rustige ligging en een uitstekende verbinding met zowel Mayrhofen als de Zillertal Arena. Ramsau richt zich vooral op toeristen en heeft dan ook een groot aantal hotels, pensions en vakantiehuizen.

Wat vermaak betreft ligt Mayrhofen op een steenworp afstand, hier vind je cafés, terrasjes en winkels. Lekker genieten van de zomer in de bergen? Je kunt hier heerlijk wandelen, op tal van mooie wandelroutes, mountainbiken en klimmen en natuurlijk van de watersport genieten.

Je kamer in hotel Ramsauerhof is ruim en licht en heeft een balkon met prachtig uitzicht op de Zillertaler Alpen. Na een dag vol indrukken kom je weer helemaal bij in de sauna, kun je een paar baantjes trekken in het binnenbad of ontspan je in de infraroodcabine. Iedere avond geniet je in het hotel van een heerlijk 4-gangendiner!

Kamers met hoge kinderkortingen!

Autovakanties
6, 8, 11 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Genieten in Tirol o.b.v. halfpension incl. extra's!

Alpenhotel Ramsauerhof
Ramsau im Zillertal, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks 4-gangen keuzediner
  • Gratis gebruik van het binnenzwembad en sauna (sauna alleen op aanvraag)
  • Gratis meedoen met wandelingen op vooraanmelding (ma-vr)
  • Kinderen t/m 9 jaar verblijven GRATIS!
  • Gratis Wi-Fi en parkeren op basis van beschikbaarheid
  • Tip: bezoek Mayrhofen
Een dagje naar:

Mayrhofen
De natuur rondom Mayrhofen is ongerept en veelzijdig! Je kunt hier fantastisch wandelen, fietsen, raften en zelfs paragliden. In het dorp zelf vind je onder andere een toeristisch treintje en een openluchtzwembad. Ook met kinderen kun je hier een mooie wandeling maken met weinig hoogteverschil. Onderweg kom je langs diverse bergrestaurantjes met vaak een leuke speeltuin! Mocht je de winter toch een beetje missen, dan kun je de Hinterhuxer gletsjer bezoeken waar je 365 dagen per jaar kunt skiën! De kinderen kunnen dus zelfs in de zomer een sneeuwballengevecht houden of naar beneden suizen op de tubingbaan.

Innsbruck
Traditie en moderniteit, kunst en cultuur, de imposante bergwereld en het bruisende stadsleven: Innsbruck biedt volop afwisseling en diversiteit. De mooie oude binnenstad omvat het ‘Goldenes Dachl’ (Gouden Dak), de sierlijke Hofburg, boetieks, talrijke cafés en restaurants, goed onderhouden parken, de unieke architectuur van de Bergisel skispringschans en de futuristische Nordkettenbahn. Laatstgenoemde lift verbindt het oude stadscentrum met de Nordkette en brengt je in slechts 20 minuten naar het hart van het hoog alpine landschap op 2.256 m. De prachtige natuur van de Nordkette kun je heel het jaar door te voet, per fiets of op ski’s verkennen, inclusief het adembenemende uitzicht op Innsbruck. Avonturenberg Muttereralmpark is een echte duizendpoot. Of het nu zomer of winter is, bijna alles lijkt hier mogelijk voor actieve vakantiegangers en gezinnen. Gelegen op een hoogte van 1.600 meter biedt het park het beste uitzicht op Innsbruck en het Karwendelgebergte. In het warme seizoen wordt er veel gezwommen en geraft, kinderen zoeken goud in de avonturenspeeltuin, spelen met het 'magisch water' bij vijvers en waterwielen of lopen over de blotevoetenpaden. Diverse gezinsvriendelijke wandelroutes laten het hart van de natuurliefhebber opengaan, sportieve tweewielerliefhebbers krijgen de actie die ze zoeken op de singletrail 'Family Crazy Mutters' en, er worden zelfs yogalessen aangeboden!

Alpenhotel Ramsauerhof
Talstraße 95,
Ramsau im Zillertal, Oostenrijk
Kaart
Talstraße 95, Ramsau im Zillertal, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Ramsauerhof beschikt over warmte, vriendelijkheid en een familiale sfeer. Kom heerlijk tot rust in Hotel Ramsauerhof. Het hotel ligt net buiten het centrum van het alpendorp Ramsau. Je staat dus binnen korte tijd op één van de vele wandelpaden in de buurt, maar loop je naar het centrum dan sta je zo bij de winkeltjes. Na een dag door de omgeving trekken, kun je weer heerlijk bijkomen in het zwembad, in de sauna of lekker op je eigen balkon. Het hotel beschikt over modern ingerichte kamers met een kluisje, eigen föhn en bad of douche. Alle kamers beschikken ook over een balkon.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Mindervalidekamers
Ja, op aanvraag
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Freizeitpark Zell

Outdooractiviteiten
Schwimmbadweg 1

Het terrein is maar liefst 45.000 m2 groot en heeft o.a. een groot zwembad, sportzwembad en kinderbad, een reuze glijbaan, een belevingsspeeltuin, volleybalvelden, tennisbanen en midgetgolf.

Zillertaler Höhenstraße

Bezienswaardigheden
Zillertaler Höhenstraße

Deze weg behoort tot de mooiste Alpenwegen van Oostenrijk. De weg reikt tot een hoogte van 2020 meter en biedt een prachtig uitzicht over de Zillertaler Alpen.

Krimmler Watervallen

Bezienswaardigheden
Reedseehütte

De Krimmler Wasserfälle is met een totale hoogte van 380 meter de hoogste gefaseerde waterval van Europa. De waterval ligt vlak bij het dorp Krimml in N.P. Hohe Tauern.

Swarovski Kristallwelten

Bezienswaardigheden, Musea
Kristallweltenstraße 1

Bling, bling! Bezoek het Swarovski-museum Kristallwelten in Wattens, vlakbij Innsbruck. Deze magisch flonkerende wereld (ook met je Innsbruck Card gratis) opende in 1995 haar deuren. Precies 100 jaar na de revolutionaire uitvindingen van Innsbrucker Daniel Swarovski, die machinaal geslepen glas omtoverde tot helder schitterende kristallen. Vanuit de stad brengt de shuttlebus je er direct naar toe. Laat je betoveren door de combinatie van kristal, licht en glas.

Tiroler Holzmuseum

Musea
Dorf Auffach 148/1

In dit Houtmuseum staat de oeroude relatie tussen mens en hout centraal. Houtsnijder en beeldhouwer Hubert Salcher heeft in zijn geboortehuis een museum ingericht rond het thema hout.

Achensee

Outdooractiviteiten, Boottochten en watersporten
Achensee

De Achensee staat heeft ideale windcondities voor allerlei watersporten. Hierdoor is dit eldorado voor surfers en zeilers zeer populair. Ook is de Achensee een paradijs voor duikers.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Belangrijke informatie

Ter plaatse te betalen:
- Badjas € 5,00 1x per verblijf + borg € 20,00

Mindervalidekamers

Ja, op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

09:00 - 22:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.20 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau