Autorondreis
7, 9 of 11 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Wellnessrondreis door Veneto en Toscane Italië o.b.v. halfpension en vele extra's!

Wellnesstour door Italië
Abano Terme, Veneto, Italië bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
415,-
totaal: 873,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 7 dagen en voor 24 aankomstdagen beschikbaar!
7-, 9- of 11-daagse wellnessrondreis door Veneto en Toscane o.b.v. halfpension en vele extra's!

Genieten van ultieme wellnessbelevingen in een warm en prachtig land: klinkt dat niet perfect? Tijdens deze 7, 9 of 11-daagse rondreis kun je jezelf volledig ontspannen in de wellnesscentra van de hotels waar je gaat verblijven. Ook al staat deze reis in het teken van ontspannen, toch is er volop tijd en ruimte om cultuur en historie te ontdekken in de prachtige omgelegen steden. Breng bijvoorbeeld een dag door in Pisa, Venetië, Padua of Lucca, en duik in de Italiaanse sfeer. Ben je een natuurliefhebber? Vergeet dan niet om een mooie wandeling te maken door de afwisselende landschappen die Italië te bieden heeft. Bij een onbezorgde vakantie hoort natuurlijk iedere dag een vers, uitgebreid ontbijtbuffet en 's avonds een heerlijk 3- of 5-gangendiner! Eén ding is zeker: je zult ontspannen en genieten tijdens deze vakantie!

Autorondreis
7, 9 of 11 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Wellnessrondreis door Veneto en Toscane Italië o.b.v. halfpension en vele extra's!

Wellnesstour door Italië
Abano Terme, Veneto, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 6, 8 of 10 overnachtingen
  • 3, 4 of 5 overnachtingen in Hotel Terme Roma (of gelijkwaardig)
  • 3, 4 of 5 overnachtingen in Hotel Manzoni (of gelijkwaardig)
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks diner (5-gangendiner in Hotel Terme Roma en 3-gangendiner in Hotel Manzoni)
  • Gratis gebruik van de wellness inclusief handdoek en badjas in Hotel Terme Roma
  • 1 muziekavond en 1 dansavond in de week in Hotel Terme Roma
  • Gratis fietshuur bij Hotel Hotel Terme Roma (indien beschikbaar)
  • 1 x massage van 25 minuten in Hotel Manzoni
  • Dagelijks 2,5 uur toegang tot de wellness in Hotel Manzoni
  • Gratis gebruik van het buitenzwembad bij Hotel Manzoni (01/05 – 30/09)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in de hotels
  • Tips: Breng een bezoek aan Venetië en Pisa
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: Abano Terme Veneto
Hotel Terme Roma (of gelijkwaardig) incl. 5-gangendiner

Vandaag begint je reis naar Italië! Dit is de eerste dag van je vakantie waarbij alles in het thema van rust en ontspanning staat. De reis begint in Abano Terme, waar je 3, 4 of 5 nachten verblijft in Hotel Terme Roma, een modern 4*-sterren hotel in het centrum. De plaatsen die je in deze reis bezoekt staan bekend om de geneeskrachtige warmwaterbronnen waar je heerlijk tot rust kunt komen. Uiteraard is er nog veel meer te zien in de omgeving, maar het ondergaan van kuuroord behandelingen staat hier vooral centraal. Dit is voornamelijk zo, omdat Abano Terme tot de bekendste kuuroorden van Italië behoort. Aan het einde van de dag kun je aanschuiven voor een heerlijk 5-gangen diner, om daarna te kunnen uitrusten op de ruime hotelkamer.

Dag 2: Abano Terme Veneto
Hotel Terme Roma (of gelijkwaardig) incl. uitgebreid ontbijtbuffet en 5-gangendiner

Waar begin je mee vandaag? Met een uitgebreid ontbijtbuffet natuurlijk! Na een goede start kun je vol energie op pad. Bezoek je een van de thermaal baden of ga je liever eerst de omgeving verkennen? De omgeving van Abano Terme Veneto is prachtig, en er zijn veel omliggende steden te vinden. De steden die ook zeker een bezoekje waard zijn, zijn onder anderen: Venetië, Padua en Vicenza. Maak een uitstapje en ontdek de historie en cultuur van deze steden, je hebt meer dan genoeg tijd om aan het einde van de dag nog een bezoek te brengen aan de wellness. De baden zijn tot laat in de avond geopend, dus geniet eerst van een 5-gangendiner om daarna te kiezen voor een avond vol ontspanning.

Dag 3: Abano Terme Veneto
Hotel Terme Roma (of gelijkwaardig) incl. uitgebreid ontbijtbuffet en 5-gangendiner

Na het uitgebreide ontbijt deze ochtend kun je misschien de omgeving al fietsend verkennen! Bij de receptie van hotel kun je fietsen (naar beschikbaarheid) aanvragen. Lekker op eigen tempo de omgeving verkennen en na de lunch het wellness center in. Klinkt dit niet als muziek in de oren? Je maakt hier ook gratis gebruik van een handdoek en een badjas. Aan het einde van de dag kun je genieten van een welverdiend 5-gangen diner, om daarna nog even te genieten van de muziekavond of de dansavond.

Dag 4: Abano Terme-Montecatini Terme Toscane (236 km)
Hotel Manzoni (of gelijkwaardig) incl. 3-gangendiner

Vandaag rijd je door naar de volgende locatie met het volgende hotel. Je rijdt naar Hotel Manzoni in Montecatini Terme in Toscane, waar je 3, 4 of 5 nachten zult overnachten. Onderweg zou je kunnen stoppen in Bologna om een glimp van deze stad mee te pakken. Omdat de stad niet al te groot is, is deze prima te doen in één dag. Na een lange dag kun je in het hotel genieten van een welverdiend 3-gangen diner, om jezelf daarna even terug te kunnen trekken op de ruime hotelkamer.

Dag 5: Montecatini Terme Toscane
Hotel Manzoni (of gelijkwaardig) incl. uitgebreid ontbijtbuffet en 3-gangendiner

Montecatini Terme is een de bekendste kuuroorden van Italië. Het water geniet wereldwijde faam vanwege de heilzame eigenschappen. Montecatini Terme heeft 9 kuuroorden om uit te kiezen! Dit zijn Torretta, Tamerici, La Salute, Grocco, Redi, Tettuccio, Leopoldine, Excelsior en Regina. Je hebt er naast de traditionele kuren zoals de mineraal water kuur ook modderbaden, balneotherapie, hydromassages en nog veel meer. Kies een (of meerdere) kuuroorden om te genieten van een van de behandelingen, en ultiem te ontspannen. Na deze rustige dag kun je 's avonds weer aansluiten bij het uitgebreide 3-gangendiner, om daarna te kunnen uitrusten op de hotelkamer.

Dag 6: Montecatini Terme Toscane
Hotel Manzoni (of gelijkwaardig) incl. uitgebreid ontbijtbuffet en 3-gangendiner

Als je gisteren goed bent uitgerust in een van de kuuroorden, dan kun je vandaag deze prachtige streek gaan ontdekken! Er zijn tal van mooie plaatsen die je absoluut gezien moet hebben zoals: Lucca, Florence, Pisa, Viareggio, Siena en nog veel meer. Ook kun je in Montecatini Terme vele terrasjes, bars en restaurants vinden. Wil je nog wat souvenirs scoren? In het centrum vind je ook vele winkeltjes en souvenirshops waar je je ogen uit kunt kijken! Vanuit Montecatini Terme kun je gemakkelijk naar het plaatsje Montecatini Alto. Je kunt hier te voet of met de auto naartoe, maar wat ook erg leuk is om met de kabelbaan de overtocht te maken. Dit is een unieke ervaring! Geniet van je laatste 3-gangendiner, en maak nog voor de laatste keer gebruik van de wellness faciliteiten in het hotel.

Dag 7: Terugreis

Helaas zit vandaag je fantastische reis er weer op. Na het ontbijt, check je uit in het hotel en reis je op eigen gelegenheid weer terug naar huis. Hopelijk kijk je terug op een ontspannen reis, vol nieuwe indrukken!

Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Wellnesstour door Italië
Via Mazzini, 1,
Abano Terme, Italië
Kaart
Via Mazzini, 1, Abano Terme, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Deze rondreis staat volledig in het thema van de ultieme ontspanning. Je verblijft in goed beoordeelde 4*-hotels, op basis van halfpension. Op basis van jouw keuze verblijf je 3, 4 of 5 nachten in Hotel Terme Roma (of gelijkwaardig), en verblijf je 3, 4 of 5 nachten in Hotel Manzoni (of gelijkwaardig). Tijdens deze 7, 9 of 11-daagse rondreis kun je jezelf volledig ontspannen in de wellness centra van de hotels waar je gaat verblijven, inclusief handdoek en badjas in Hotel Terme Roma. Bij Hotel Manzoni ontvang je 1 massage van 25 minuten, en heb je dagelijks 2,5 uur toegang tot de wellness. Ook wordt er elke dag een uitgebreid ontbijtbuffet verzorgd, om de dag goed mee te beginnen. 's Avonds kun je genieten van een heerlijk diner, wat bestaat uit een 5-gangendiner in Hotel Terme Roma en een 3-gangendiner in Hotel Manzoni. Je kunt gebruik maken van de parkeerplaats van Hotel Manzoni. o.b.v. beschikbaarheid (tegen betaling à € 10,00 per nacht). Het parkeren bij Hotel Terme Roma is gratis.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, o.b.v. beschikbaarheid
Parkeerkosten
Ja, 2e hotel à € 10,00 per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Buitenzwembad
Ja
Solarium
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
E-bike verhuur
Ja
Fietsenstalling
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Oplaadpunt e-bike
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Hoogtepunten

Dorsoduro

Wijken
Dorsoduro

Dorsoduro is uitgegroeid tot een kunstzinnige wijk. Er bevinden zich twee grote musea en je kunt genieten van een gezellige, levendige sfeer.

Canal Grande

Boottochten en watersporten
Canal Grande

De Canal Grande is ca. 4 km. lang en loopt dwars door Venetië. Maak een boottocht en bewonder de prachtige huizen aan de waterkant.

Teatro La Fenice

Bezienswaardigheden, Theater & concerten
Campo San Fantin

Teatro La Fenice behoort tot de meest bekende theaters van Europa. Je kunt het theater overdag (tegen betaling) bezoeken.

Venetië

Bezienswaardigheden, Eten en drinken, Cultuur, Steden
St. Mark's Square

Venetië heeft meer dan 150 kanalen en honderden bruggetjes. Maak een romantische boottocht in één van de gondels of slenter door de steegjes waar u leuke winkeltjes en bars tegenkomt.

San Marcoplein

Bezienswaardigheden
Piazza San Marco

Het San Marcoplein vormt het centrale punt van de stad Venetië. Rondom het plein tref je o.a. het Dogepaleis en de basiliek San Marco.

De Rialtobrug

Bezienswaardigheden
Sestiere San Polo

Vanaf deze beroemde brug heb je een prachtig uitzicht over de Canal Grande. Op de brug bevinden zich leuke souvenirwinkeltjes.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Belangrijke informatie

Let op:
- Deze reis is te boeken als 7, 9 of 11 daagse variant. Bij de 9-daagse variant verblijf je 4 nachten in elk hotel en bij de 11-daagse variant 5 nachten.
- Wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere, maar gelijkwaardige accommodatie.
- Je kunt gebruik maken van de parkeerplaats van Hotel Manzoni. o.b.v. beschikbaarheid (tegen betaling à € 10,00 per nacht). Het parkeren bij Hotel Terme Roma is gratis.

Parkeren

Ja, o.b.v. beschikbaarheid

Parkeerkosten

Ja, 2e hotel à € 10,00 per nacht

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau