Autovakanties
dagen

Appartement aan de Italiaanse Bloemenrivièra

Village C'era Una Volta
Villanova d'Albenga, Ligurië, Italië bekijk op kaart
6, 8, 11 of 15 dagen in een appartement aan de Italiaanse Bloemenrivièra o.b.v. logies

Verblijf in een prachtig stukje Italië en geniet aan de mooie Bloemenrivièra van een ontspannen vakantie. Verschillende steden worden afgewisseld met lange stranden en indrukwekkende natuur. Met een hotel nabij Albenga kun je alle kanten op en optimaal genieten van deze mooie streek. Wist je dat in Ligurië gemiddeld 300 dagen per jaar de zon schijnt? Reden genoeg om even lekker uit te waaien op het strand dat op slechts 15 minuten van het hotel gelegen is. Ga er na een heerlijke dag in de zon op uit in één van de gezellige stadjes in de omgeving en geniet van heerlijke streekgerechten in een lokaal restaurantje.

Autovakanties
dagen

Appartement aan de Italiaanse Bloemenrivièra

Village C'era Una Volta
Villanova d'Albenga, Ligurië, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een 2-kamer appartement
  • Midden in de natuur
  • Gas, water en elektra inclusief
  • Gratis Wi-Fi in gemeenschappelijke ruimtes
  • Privé parkeren bij de accommodatie
  • Tip: bezoek de indrukwekkende grotten van Toirano
Leuke tips in de omgeving!

Boottocht langs de Bloemenrivièra
De Italiaanse Bloemenrivièra is schitterend, maar het is natuurlijk prachtig om de kust vanuit een ander perspectief te bekijken. Wat dacht je van een boottocht langs de Ligurische kust. Deinend over het water, genieten in de zon met een frisse bries. Het zal een onvergetelijke boottocht zijn! Vanuit Savona vertrekken er diverse boten. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Corsica of Sardinië. Daarnaast zijn er ook veerboten die vertrekken vanuit Savona, ga walvissen spotten of maak een avond tour.

Culturele bezienswaardigheden
Savona kent een aantal bezienswaardigheden die je niet mag missen! Bezoek de 17e eeuwse Kathedraal, de Brandale Toren, De leon Pancaldo toren en Het Priamar paleis. Het Priamar paleis is een versterkt fort uit de 16e eeuw en ligt net buiten de haven. Vandaag de dag is dit het huis van de kunst en cultuur. De Brandale Toren is afkomstig uit de 12e eeuw, naast Pallazzo degli Anziani vormt het de ingang vanaf de oude haven, naar het oude stadscentrum. Vergeet zeker niet om te toren te beklemmen. Vanaf het platform heb je prachtig panoramisch uitzicht over de stad en de kust.

Ontdek de grotten van Toirano
Tussen Albenga en Savona vind je het kleine dorpje Toirano. In dit dorpje ontdek je het bijzondere natuurverschijnsel. De grotten van Roirano bestaan uit drie belangrijke grotten. Grotte Della Básura (grot van de heksen), Grotte di Santa Lucia Inferiore en Grotte di Santa Lucia Superiore. Alle drie de grotten zijn te bewonderen!

Village C'era Una Volta
Strada per ligo 16,
Villanova d'Albenga, Italië
Kaart
Strada per ligo 16, Villanova d'Albenga, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Village C'era Una Volta is gelegen op een paar kilometer van de Italiaanse kustplaatsen Alassio, Ceriale en Albenga. Ook het karakteristieke vestingdorpje Villanova d'Albenga is vlakbij geleden. Een geweldig mooi stukje van de Ligurische Riviera. Het vakantiecomplex bestaat uit bungalows en mobile homes. Het park is voorzien van talloze faciliteiten voor jong en oud. Zo is er een kinderclub, tennisbaan en maar liefst 4 zwembaden. Ook leuk voor kinderen: het indianenpark. Hier kunnen ze heerlijk klimmen en klauteren en hun fantasie de vrije loop laten gaan. De bungalows en mobile homes zijn allen voorzien van alle comfort.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, bij de accommodatie
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 40,00 per acco. / per verblijf
Wi-Fi
Ja

Faciliteiten

Restaurant
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Hoogtepunten

Albenga

Steden
Albenga

Albenga is gelegen aan de Middellandse Zee en heeft een middeleeuws centrum dat zeer goed bewaard is gebleven. Bijzonder zijn de vier hoge torens in het centrum.

Grotte di Toirano

Outdooractiviteiten
Via Alle Grotte

Deze grotten behoren tot de mooiste en meest bezochte grotten in deze regio. Tijdens een rondleiding word je meegenomen langs de mooiste zalen van de grotten.

Riviéra Dei Fiori

Stranden
Riviera Dei Fiori

Een van de mooiste en schoonste stranden van Italië is de Riviéra dei Fiori, ofwel de Bloemenriviéra. De Bloemenriviéra wordt gezien als een van de mooiste kuststreken van Italië.

Imperia

Steden
Imperia

Imperia is gelegen aan de rivier Impero en is tevens de hoofdstad van de gelijknamige provincie. Bezoek authentieke wijken, knusse restaurantjes en de kleine, maar gezellige haven.

Finale Ligure

Steden, Stranden
Finale Ligure

Finale Ligure staat bekend om zijn prachtige witte zandstranden en de vele uitzichtpunten. De boulevard wordt omringd door palmbomen, restaurantjes en grote terrassen.

Grotta dell'Edera

Outdooractiviteiten
Grotta Dell'edera

De Grotta dell'Edera wordt bereikt door een donkere grot en uiteindelijk door een smalle 'gang'. De routes in het vaste kalksteen bieden een goede grip.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

De volgende kosten zijn exclusief en dienen ter plaatse betaald te worden.
- Borg: € 150,00 ( LET OP! Deze kan alleen contant voldaan worden)
- Lokale heffingen

De bungalows dienen schoon achtergelaten te worden anders wordt er € 50 verrekend met de borg.

Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel wanneer je van deze producten gebruik wilt maken, neem dan contact op met ons service center. De kosten dienen voor aankomst te worden betaald:
- Huisdieren: € 40,00 per accommodatie, per verblijf
- Bedlinnen € 8,00 per pakket
- Handdoeken € 5,00 per set
- Verwarming € 8,00 per dag
- Wasserette € 4,00 per keer

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 40,00 per acco. / per verblijf

Parkeren

Ja, bij de accommodatie

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07.00 - 20.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 19.31 per accommodatie per nacht. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau