Autovakanties
4, 5, 6, 8, 11 of 15 dagen

4*-Vakantieresort aan zee in Normandië

Pierre & Vacances Premium Residence & Spa Houlgate
Houlgate, Calvados, Frankrijk bekijk op kaart
Verblijf 4, 5, 6, 8, 11 of 15 dagen in een 4*-resort direct aan zee in Normandië o.b.v. logies

Droom je van een idyllische vakantiebestemming waar je de zeelucht kunt ruiken? Pierre & Vacances Premium Residence & Spa Houlgate ligt verscholen in hartje Normandië in een charmant kustplaatsje aan de Côte Fleurie. Vanuit de gezellige accommodaties heb je een schitterend uitzicht op de uitgestrekte stranden. Ontspannen kan bij het verwarmde buitenzwembad of in het solarium. Ondertussen kunnen sportliefhebbers golfen, wandelen of paardrijden. Dat wordt een heerlijke vakantie!

Autovakanties
4, 5, 6, 8, 11 of 15 dagen

4*-Vakantieresort aan zee in Normandië

Pierre & Vacances Premium Residence & Spa Houlgate
Houlgate, Calvados, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4, 5, 7, 10 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Inclusief schoonmaakkit, handdoeken en opgemaakte bedden bij aankomst
  • Inclusief eindschoonmaak (de keuken dien je zelf schoon te maken)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het resort
  • Tip: vanaf de kliffen geniet je van een prachtig uitzicht!
Bezienswaardigheden in de omgeving

Honfleur
De eerste indruk is een afbeelding op een ansichtkaart: leistenen huizen weerspiegeld in het vredige water van het “Vieux Bassin”. Met een zowel Normandische als Parijse allure, wordt Honfleur steeds meer bezocht door zijn Belgische en Britse buren, Honfleur slaagt erin traditioneel te blijven terwijl het stevig geworteld is in zijn tijd. De stad is in het weekend en tijdens de zomermaanden even toeristisch als doordeweeks buiten het seizoen.

Dives-sur-Mer
Dit mooie Middeleeuwse stadje mag je niet missen. Wie Middeleeuws zegt, zegt historisch, en dit is waar Willem de Veroveraar ooit begon. Als je gek bent op historie, kun je hier je hart ophalen. Het historische centrum staat bekend om zijn middeleeuwse architectuur en gebouwen. Een bezoek aan kasteel Bois-Hibout en de Notre Dame mag ook zeker niet ontbreken tijdens een dagtripje naar Dives-sur-Mer. In de smalle winkelstraatjes vind je allerlei kleine boetiekje, restaurants en barretjes waar je geniet van de Franse cuisine.

Deauville
Deauville is de parel aan de Côte Fleurie. Deze badplaats is wereldberoemd als ontmoetingsplaats van filmsterren. Ook staat Deauville bekend om de internationale showcase voor de paardensport en een grote aantrekkingskracht voor de hele regio. Er zijn twee renbanen waar de internationale divisie het hele jaar door paardenrennen organiseert. Hier worden de wereldkampioenschappen polo georganiseerd evenals wedstrijden springen en dressuur en traditionele draverijen. In dit centrum van de paardensport worden volbloed paarden en dravers verkocht.

Pierre & Vacances Premium Residence & Spa Houlgate
1-2 Rue Charles Sevestre,
Houlgate, Frankrijk
Kaart
1-2 Rue Charles Sevestre, Houlgate, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het vakantiepark Pierre & Vacances Premium Residence & Spa Houlgate bevindt zich aan de Franse kust in het hart van Normandië. De vakantiehuizen en appartementen van dit eco-vriendelijke vakantiepark bieden een prachtig uitzicht op de zee. Met de typische Normandische architectuur heeft het park als bijnaam ‘Parel van de Bloemenkust’. Er is een buitenzwembad dat in de zomermaanden geopend is (mei t/m september) en je kunt lekker zonnen op het bijbehorende terras of gebruik maken van de wellness. De inrichting van de appartementen en huizen zijn zeer modern en voorzien van alle gemakken.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 12,00 per dag / € 75,00 per week (verplicht in het bezit van een dierenpaspoort)
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Buitenzwembad
  • Fietsverhuur
  • Restaurant
  • Wasserette
  • Terras
  • Tennisbaan
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Vaatwasser
  • Televisie
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Bad
  • Toilet
  • Wi-Fi
Hoogtepunten

Caen

Steden
Caen

De prachtige stad Caen heeft vele bezienswaardigheden. Het was de favoriete stad van Willem de Veroveraar. Hij liet er een kasteel en twee abdijen bouwen.

Normandie-Maine Regional Natural Park

18 Bis Place Du Général Leveneur

Dit regionale natuurpark in Normandië is een groot bos- en heuvelachtig gebied waar mooie wandeltochten gemaakt kunnen worden. In dit park zijn meerdere watervallen en de zogeheten 'Kloof van Arthour', die een diepte van liefst 70 meter heeft!

La Michaudiere

Tours & activiteiten
La Michaudière

De La Michaudiere is een typische paardenboerderij in het midden van een prachtige boomgaard. Vandaag de dag is het één van de belangrijkste attracties van Normandië.

Huis en tuinen van Claude Monet

Bezienswaardigheden
84 Rue Claude Monet

Bezoek het huis van Claude Monet, waar de schilder van 1883 tot 1926 met zijn gezin gewoond heeft. Het huis, en vooral de prachtige tuinen, zijn een enorme inspiratiebron geweest voor de beroemde impressionistische schilder. Hier heeft Claude Monet enkele van zijn grootste werken geschilderd, waaronder de beroemde 'Nymphéas' (Waterlelie).

Mont Saint-Michel

Bezienswaardigheden
Le Mont Saint-Michel

Mont Saint Michel is gelegen op een rotsachtige schiereilandje op ongeveer 1 km vanaf de kust van Normandië. Via verschillende trappen loop je naar boven waar je de abdij kunt bezoeken.

Fougères

Steden, Bezienswaardigheden
Fougères

Bewonder hier het schitterende kasteel van Fougères, een van de grootste forten uit de Middeleeuwen die Europa rijk is, en bekijk wat er nog over is van de oude stadsmuren.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten
  • Waarborgsom: € 300,00 per accommodatie per verblijf
Optionele kosten

Er zijn geen optionele kosten van toepassing

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 12,00 per dag / € 75,00 per week (verplicht in het bezit van een dierenpaspoort)

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 17:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00 - 12.00 & 14:00 - 19:00uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 18.40 per accommodatie per nacht. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau