Veluwe
Culinair overnachten
Natuur
2 of 3 dagen
Incl. ontbijt

Luxe 4*-hotel nabij het Veluwemeer op de Veluwe incl. ontbijt en diner

Veluwe Hotel de Beyaerd
Hulshorst, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
2 of 3 dagen 4*-hotel op de Veluwe tussen Harderwijk en Nunspeet incl. ontbijt en diner!

Verblijf 2 of 3 dagen in het comfortabele 4*-Veluwe Hotel de Beyaerd in Hulshorst. Het hotel ligt dichtbij het Veluwemeer en natuurgebieden de Bloemenkampen en Hulshorsterzand. Verken de Veluwe wandelend of op de fiets. Neem je eigen fiets mee of maak gebruik van de (elektrische) fietsverhuur (tegen betaling) en de gratis wandel- en fietsroutes uit de omgeving. Geniet van de rust in de prachtige natuur, maak een dagtocht naar het Dolfinarium in Harderwijk of bezoek Walibi Holland in Biddinghuizen. Vergeet ook niet het van oudsher boerendorp Nunspeet te bekijken. De historische en culinaire Hanzestad Harderwijk is zeker de moeite van het bezoeken waard.

Veluwe
Culinair overnachten
Natuur
2 of 3 dagen
Incl. ontbijt

Luxe 4*-hotel nabij het Veluwemeer op de Veluwe incl. ontbijt en diner

Veluwe Hotel de Beyaerd
Hulshorst, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen
  • 1 of 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x 3-gangendiner
  • Nabij het Veluwemeer gelegen (6 km)
  • Mogelijkheid om (elektrische) fietsen te huren bij het hotel
  • Gratis fiets- en wandelroutes
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek de historische en culinaire Hanzestad Harderwijk
Tips voor je verblijf

Harderwijk
In de knusse binnenstad van Harderwijk kan je uitstekend shoppen! Duik in de middeleeuwse straatjes van deze Hanzestad en ontdek unieke winkeltjes en kleine boetiekshops in prachtige historische panden. Stuk voor stuk pareltjes waar je iets anders vindt dan de doorsnee dertien-in-een-dozijnitems. Alle adresjes liggen vlak bij elkaar en veel winkelstraatjes in de sfeervolle binnenstad zijn autovrij. Beleef een heerlijke winkeldag en sluit af op een terrasje op de Markt of aan de Strandboulevard. Tijdens jou bezoek aan Harderwijk kan een bezoek aan de haven natuurlijk niet ontbreken. Aan de ene kant vind je de stadshaven waar prachtige boten in liggen te dobberen, en aan de andere kant vind je allerlei gezellige cafés, terrasjes en winkeltjes. Ook vind je hier in de buurt het stadsstrand, waar je met mooi weer een heerlijke plek hebt om even af te koelen. Ook voor de kinderen is dit een veilige plek om te gaan zwemmen, aangezien het water tot de knieën komt.

Natuurgebieden
Je verblijft op de Veluwe en dat betekent natuur en nog meer natuur! Er zijn genoeg natuurgebieden in de buurt waar je gemakkelijk heen kunt fietsen. Ga bijvoorbeeld naar de Noorderheide, Hulshorster Zand en het Leuvenumse Bos. Of ga een ontspannen wandeling maken bij het Vlonderpad Landgoed Tongeren. Zo zijn er nog veel meer gebieden te ontdekken. Genoeg opties dus!

Veluwe Hotel de Beyaerd
Harderwijkerweg 497,
Hulshorst, Nederland
Kaart
Harderwijkerweg 497, Hulshorst, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Op een landgoed in Hulshorst vind je Veluwe Hotel de Beyaerd. Hier kun je heerlijk relaxen op de Veluwe. Je wordt wakker met het getjilp van de vogels. Veluwe Hotel de Beyaerd is een paviljoen hotel. Dit betekent dat het hotel bestaat uit meerdere gebouwen. Zo loop je bijvoorbeeld door de bostuin naar het hoofdgebouw voor je ontbijt. Even een korte wandeling voordat je aanschuift en begint aan een goede start van de dag. Alle ruime kamers zijn standaard voorzien van een flatscreen-tv, telefoon, koffie- en theefaciliteiten en een eigen badkamer met douche en toilet. Tevens kun je gratis gebruik maken van de Wi-Fi in het hotel en kun je je auto gratis parkeren.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 17,50 p.d.p.n. (Alleen toegestaan in Comfy kamer)
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
Mindervalidekamers
Op aanvraag
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Met de huifkar op pad door de Hoge Veluwe

Natuur & Parken, Recreatie en spellen
Houtkampweg 9A

Misschien wel de meest unieke manier om de Veluwe te ontdekken. Iedere derde zaterdag van de maand trekken twee imposante viervoeters je per huifkar langs alle highlights. Een tour duurt 45 minuten en kost € 4,00

Masterclass dieren spotten

Natuur & Parken
Koninklijk Park

Lang voordat Alex Plantinga boswachter werd, was hij al verliefd op de Veluwe. Beleef het natuurgebied door zijn ogen en ga samen op zoek naar herten, zwijnen, vossen en meer. De excursie duurt twee uur en kost € 40,00. Zeker de moeite waard!

Koninklijk Apeldoorn

Steden
Apeldoorn

Tot 1975 was Paleis het Loo het thuis van de 'royals'. Nu is het één van de bekendste musea van ons land. In 2022 kreeg Het Loo een flinke opknapbeurt. Verder is Apeldoorn een stad omgeven door bossen en heidevelden. Hier vind je vele wandel- en fietspaden in de omgeving. Stap op de fiets om de nieuwe Royal Ride uit te proberen, die voert langs koninklijke locaties in en rond Apeldoorn. Het centrum van Apeldoorn heeft een gevarieerd winkelaanbod.

De Zwaluwhoeve

Spa en Wellness
Zuiderzeestraatweg 108

Kom heerlijk ontspannen in de Zwaluwhoeve, lekker naar de sauna of toch liever een rustgevende massage? Het kan allemaal!

Noord Veluws Museum

Musea
Winckelweg 17A

Dit kunstmuseum laat je het werk zien van vooral Noord-Veluwse kunstenaars.

Leuvenumse Bos

Natuur & Parken
Poolseweg 27

Het Leuvenumse Bos is een bosrijk natuurgebied nabij Harderwijk en Ermelo. Er lopen diverse wandelpaden door het gebied.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 17,50 p.d.p.n. (Alleen toegestaan in Comfy kamer)

Belangrijke informatie

Let op:
- Het is mogelijk om een hond mee te nemen naar het hotel. Hiervoor is een kamer upgrade nodig naar een Deluxe kamer. Het bedrag voor de upgrade en de huisdierentoeslag is in totaal € 25,00 per nacht - Ook boebaar incl. een 3-gangendiner. Verblijf je tussen 30 juni tot en met 3 september kun je enkel gebruik maken van een luxe 3-gangenbuffet (hotel behoud het recht om het diner alsnog uit te serveren indien het aantal aanwezige gasten een buffet niet toelaat)

Mindervalidekamers

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07:00 - 23:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.30 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau