Campingvakanties
dagen

Verblijf in een safaritent op camping in Saarland Duitsland

Camping Walsheim
Gersheim, Saarland, Duitsland bekijk op kaart
Verblijf 4, 5, 8 of 11 dagen in een safaritent op camping in Saarland Duitsland

Op zoek naar een leuke camping in Duitsland? Deze gezellige familiecamping ligt in het door UNESCO bekroonde biosfeer reservaat Bliesgau. Rondom Camping Walsheim vind je mooie natuur. Vanaf de camping wandel of fiets je zo in het reservaat met imponerende bossen, open landschappen en weide boomgaarden. Kamperen op Camping Walsheim is zowel leuk voor jong als oud. Naast de camping ligt een groot gemeente zwembad, waar je als gast gratis toegang tot hebt. Het zwembad heeft onder andere een 50 meter bad en een groot kinder- en peuterbad. Een glijbaan ontbreekt ook niet. Rond het zwembad vind je een grote ligweide van ongeveer 8000 m2. Wanneer de kinderen even geen zin hebben om te zwemmen is er een speeltuin en een beachvolleybalveld.

Campingvakanties
dagen

Verblijf in een safaritent op camping in Saarland Duitsland

Camping Walsheim
Gersheim, Saarland, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4, 7 of 10 overnachtingen
  • Verblijf in een safaritent voor maximaal 6 personen
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Gratis gebruik van het buitenzwembad
  • Camping scoort een 8,8 op Zoover!
  • Speeltuin aanwezig voor de kinderen!
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Tip: maak een uitstapje naar Homburg!
Leuke tips in de omgeving

Homburg
De universiteitsstad Homburg ligt in een heuvelachtig en bosrijk gebied vlak bij de grens met deelstaat Rheinland-Pfalz. Homburg het genoeg te bieden. Op het historische marktplein vind wekelijks een gezellige markt plaats. In de altstadt is voldoende mogelijkheid tot winkelen. De nodige boetiekjes en warenhuizen nodigen uit tot het bekijken van de etalages. Even verder op is de neo romaanse St. Michael kirche te vinden. Op de Schlossberg is er een park aangelegd waar je prachtige ruïnes kunt vinden van de burcht. Ook heb je daar een prachtig uitzicht over de omgeving.

Neunkirchen
Neunkirchen is een zeer levendige gemeente waar vroeger de mijn- en staalindustrie de belangrijkste inkomstenbron was en ligt vlakbij Homburg. Tegenwoordig staat het vooral bekend als de beste winkelgemeente van Saarland. Midden in het centrum van Neunkirchen vind je het grootste winkelcentrum van Saarland met meer dan 120 verschillende winkels. Bezoek in de nabije omgeving van deze stad het natuurpark Saar-Hunsrück om hier te wandelen en te genieten van de prachtige natuur.

Camping Walsheim
Heuweg 3,
Gersheim, Duitsland
Kaart
Heuweg 3, Gersheim, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Camping Walsheim is een gezellige familiecamping ligt in het door UNESCO bekroonde biosfeer reservaat Bliesgau. Rondom Camping Walsheim vind je mooie natuur. Kamperen op Camping Walsheim is zowel voor jong als oud. Naast de camping ligt een groot gemeente zwembad, waarvan de entree voor de gasten gratis is. Het zwembad heeft onder andere een 50 meter bad en een groot kinder- en peuterbad. Een glijbaan ontbreekt ook niet. Rond het zwembad vind je een grote ligweide van ongeveer 8000 m2. Wanneer de kinderen even geen zin hebben om te zwemmen is er een speeltuin en een beachvolleybalveld. Vlak bij de safaritenten vind je op de camping ook nog een speeltuin. Na een gezellige dag op of rond deze camping kun je naar het “Campinghaus” gaan voor een hapje en een drankje. Bij mooi weer, kun je heerlijk op het terras bij het Campinghaus zitten.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Buitenzwembad
  • Restaurant
  • Wasserette
  • Terras
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
Hoogtepunten

De Liese bron

Bezienswaardigheden
Passage Des Thermes 2

De Liese bron en de Romeinse bron beiden gevestigd in Niederbronn-les-Bains Staan beide bekend om hun helende werking. De Liedse bron wordt met name gebruikt tegen overgewicht en de Romeinse bron tegen trauma's.

Kaiserslautern

Steden
Kaiserslautern

Kaiserslautern is rijk aan historisch erfgoed. Maak en wandeling door de stad en ontdek o.a. Het Plein van St. Martin's, Het Historische Museum en Het Barbarossa fort.

Otterberg

Bezienswaardigheden
Otterberg

Bezoek hier zeker de bekende Abdijkerk, de vele vakwerkhuisjes, het kerkplein met de grote 'bronnensteen', de smederij Theis uit 1612 en de oude apotheek uit 1608.

Thalfang

Steden, Cultuur
Raffeisenstrasse 1

Gelegen in de natuurrijke Hunsrück tussen de Moezel en de Rijn is Thalfang een uitstekende plek voor een prachtige wandeling. Het is een leuk dorp met winkels en leuke restaurantjes.

De Route du Vin

Bezienswaardigheden
Schengen

Langs de Moezel loopt de Luxemburgse Route du Vin van Schengen naar Wasserbillig. Deze route is 42 km lang en langs deze route zijn idyllische wijnbouwdorpen, wijngaarden en wijnmusea te vinden. Veel wijnboeren staan open voor een bezoekje.

Europees Parlement

Bezienswaardigheden
1 Avenue Du Président Robert Schuman

Het Europees Parlement is gevestigd in twee steden: Brussel en Straatsburg. Iedere maand worden er plenaire sessies gehouden in Straatsburg.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

De volgende kosten zijn verplicht en dienen ter plaatse te worden voldaan:

  • Waarborgsom € 50,00 per accommodatie
  • Lakenpakket € 8,00 per persoon
  • Toeristenbelasting € 3,00 p.p.p.n.
Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel wanneer je van deze producten gebruik wilt maken, neem dan contact op met ons service center. Deze kosten dienen bij aankomst te worden voldaan:

  • Kinderset (kinderstoel + campingbedje) € 2,00 per nacht
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

09.00 - 19.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau