Autorondreis
dagen

Autorondreis: Normandië en Bretagne incl. kasteelhotels

Domaine de Joinville
Eu, Normandië, Frankrijk bekijk op kaart
8-, 10-, 12- of 15-daagse roadtrip door prachtig Normandië en Bretagne met verblijf in unieke kasteelhotels incl. ontbijt

Tijdens deze rondreis ontdek je de mooiste plekken in Normandië en Bretagne! Je reist op eigen gelegenheid naar Normandië, waar de roadtrip begint. Vervolgens reis je door naar Bretagne, vlakbij de Mont-Saint-Michel vind je de 2e bestemming: Bazouges la Perouse. Na 4 dagen Bretagne rijd je naar de laatste bestemming, terug naar Normandië! Geniet hier van het groene landschap en ontdek het "kleine Normandische Venetië". Je verblijft in unieke, prachtige kastelen tijdens deze roadtrip!

Let op! Deze reis is op eigen gelegenheid.

Autorondreis
dagen

Autorondreis: Normandië en Bretagne incl. kasteelhotels

Domaine de Joinville
Eu, Normandië, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7, 9, 11 of 14 overnachtingen
  • 2, 3, 4 of 5 overnachtingen bij Domaine de Joinville in Eu
  • 3, 4 of 5 overnachtingen bij Château de La Ballue in Bazouges-la-Pérouse
  • 2, 3 of 4 overnachtingen bij Chateau Hotel Belle-Isle sur Risle in Pont-Audemer
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Vrij gebruik van de zwembaden in alle hotels
  • Omgeving leent zich uitstekend voor wandeltochten
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij alle hotels
  • Tip: een bezoek aan de prachtige kust van Etretat mag niet ontbreken!
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 30 dagen voor aankomst

Hoe ziet de reis eruit? (8-daagse variant)

Dag 1: Aankomst in Eu (Normandië)
Je verblijft de aankomende 2 nachten in Domaine de Joinville incl. ontbijtbuffet

Je reis start in Normandië. Aan de poorten van de baai van Somme, ligt Domaine de Joinville in het oude jachtpaviljoen van koning Lodewijk-Filips I. Deze historische residentie en de bijgebouwen staan in het teken van rust, in een groene en natuurlijke omgeving. Aan het einde van het Château d'Eu werd het 19e-eeuwse paviljoen gerestaureerd door Viollet le Duc. Tegenwoordig is het landgoed op elegante wijze omgebouwd tot een 3*-kasteelhotel, in een verfijnde en gezellige stijl.

Dag 2: Eu
In de omgeving van Eu vind je een mix van prachtige natuur en authentieke dorpjes. Bovendien vind je er heel wat bezienswaardigheden die een bezoek waard zijn, zoals het Louis-Philippe Kasteel Museum of rijd langs de kustlijn en ontdek de mooie dorpjes.
Lekker eten! Dat kun je echt als geen ander in Normandië. Langs de weg zie je meer dan eens borden van ciderijen staan. In elk dorpje is wel een bakkerij te vinden die de lekkerste baguettes, pain au chocolat en croissants maken. En dan hebben we het nog niet eens over de Franse wijn gehad!

Dag 3: Eu - Bazouges la Perouse (ca. 360 km.)
Je verblijft de aankomende 3 nachten in Château de la Ballue incl. ontbijtbuffet

Na het ontbijt check je uit en vervolg je je reis naar Bretagne. Chateau de la Ballue is het volgende hotel en is gelegen in een prachtige tuin en gevestigd in een 17e-eeuws kasteel. De tuinen hebben een historische monuments titel gekregen. De Ballue-tuinen bestaan uit verschillende secties. Tussen de twee tuinen ontdek je een lange tunnel van taxussen en blauweregen. Het 17e-eeuwse kasteel, gerestaureerd in de 19e eeuw, is vooral comfortabel en elegant. Dit prestigieuze, maar niet al te elitaire gebied ligt tussen Saint Malo en Mont-Saint-Michel.

Dag 4 en 5: Bazouges la Perouse
De natuur van Bretagne nodigt uit om verkend te worden en de geschiedenis om ontdekt te worden. Wandel over de roze rotsen van de Granietkust en in de ongerepte natuur, ontspan op het strand, ga een dagje cultuur snuiven in één van de historische steden: je hoeft je geen moment te vervelen. Aan de kust van Bretagne vind je diepgroene zeeën, pittoreske badplaatsen en een rotsachtige kustlijn. Het binnenland heeft een groot natuurlijk en historisch erfgoed. Fort La Latte is absoluut een hoogtepunt, het kasteel diende een aantal eeuwen geleden als verdedigingsfort langs de kust. Geclassificeerd als historisch monument is het zonder meer één van de juweeltjes van het erfgoed van Bretagne.
Tip: Het mooiste beeld van het fort krijg je wanneer je een wandeling maakt die langs prachtige kleurige heidevelden voert, vanaf Cap Fréhel naar het oosten langs de rotskust.

Dag 6: Bazouges la Perouse - Ablon (ca. 220 km.)
Je verblijft de aankomende 2 nachten in Château Hotel Belle-Isle sur Risle incl. ontbijtbuffet

De laatste bestemming is het Château Hotel Belle-Isle sur Risle, gelegen op een eiland van ca. 2,5 hectare in de Risle, een prachtig 19e-eeuws herenhuis. Geniet van het groene Normandische landschap en ontdek het "kleine Normandische Venetië" - Pont Audemer.

Dag 7: Ablon
In de omgeving (ca. 30km) van je hotel vind je leuke dorpen en stadjes om te bezoeken; Deauville, Honfleur, Trouville, Etretat.. het binnenland van Normandië ontdek je hier door bijvoorbeeld Bec-Hellouin te bezoeken, een van de mooiste dorpen van Frankrijk, met zijn Benedictijnabdij uit de 15e en 18e eeuw.

Dag 8: Ablon - terugreis naar huis
Vandaag zit helaas je roadtrip er alweer op. Vanuit Ablon reis je terug naar huis.

10-daagse reis: hierbij verblijf je 3 nachten in Eu, 3 nachten in Bazouges la Perouse en 3 nachten in Ablon.

12-daagse reis: hierbij verblijf je 4 nachten in Eu, 3 nachten in Bazouges la Perouse en 4 nachten in Ablon.

15-daagse reis: hierbij verblijf je 5 nachten in Eu, 4 nachten in Bazouges la Perouse en 5 nachten in Ablon.

Wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere, maar gelijkwaardige accommodatie.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 30 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Domaine de Joinville
Route du Tréport 95,
Eu, Frankrijk
Kaart
Route du Tréport 95, Eu, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Dit voormalige jachtkasteel ligt op 5 minuten rijden van Le Tréport en de kust. De kamers van het Joinville zijn ingericht in een eigentijdse stijl en voorzien van een lcd-tv en een eigen badkamer met een haardroger. Alle kamers zijn voorzien van gratis Wi-Fi en sommige hebben originele houten balken en een spabad. Er wordt elke ochtend een ontbijtbuffet geserveerd op het terras van het hotel met uitzicht op de tuin. Er is ook een elegant restaurant en een bar, waar je kunt genieten van traditionele gerechten bij de open haard.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Hoogtepunten

Citadelle of Montreuil

Bezienswaardigheden
Rue Carnot

De citadel werd gebouwd in de 16e eeuw. Voor de bouw werden fundamenten gebruikt van een voormalig koninklijk kasteel uit de 13e eeuw. De citadel is geopend voor bezoekers.

Le Touquet – Paris Plage

Steden
16 Avenue Du Verger

Deze plaats aan de Opaalkust is een aanrader als je in de buurt bent. Geniet van haar 12 km. lang fijn zandstrand, ideaal om te strandzeilen, maar ook om rustig te zonnen of te zwemmen.

Amiens

Steden
Amiens

Amiens is bekend om zijn prachtige kathedraal. Daarnaast heeft de stad veel geschiedenis en vele aparte gebouwen, zoals het appartementsgebouw van Perret, het circusgebouw Jules Verne en de kleurrijke straten in de wijk Saint-Leu.

Boulogne sur Mer

Steden
12 Place Godefroy De Bouillon

Boulogne-sur-Mer is één van de grotere steden aan de Opaalkust. Het oude historische centrum van Boulogne is nog volledig ommuurd.

Nausicaá

Dierentuinen en aquaria
Bd Sainte-Beuve

Nausicaá is het grootste aquarium van Europa en is gelegen in Boulogne-sur-Mer (Pas-de-Calais). Bewonder de maar liefst 1600 diersoorten in het aquarium en aanschouw met eigen ogen de indrukwekkende onderwaterwereld.

Huis en tuinen van Claude Monet

Bezienswaardigheden
84 Rue Claude Monet

Bezoek het huis van Claude Monet, waar de schilder van 1883 tot 1926 met zijn gezin gewoond heeft. Het huis, en vooral de prachtige tuinen, zijn een enorme inspiratiebron geweest voor de beroemde impressionistische schilder. Hier heeft Claude Monet enkele van zijn grootste werken geschilderd, waaronder de beroemde 'Nymphéas' (Waterlelie).

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00 - 23.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau