Steden dichtbij
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf in een 4*-hotel aan de Vinkeveense Plassen incl. ontbijt

Leonardo Hotel Vinkeveen Amsterdam
Vinkeveen, Utrecht, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
67,50
totaal: 156,79 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 5 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet 2 of 3 dagen in een 4*-hotel aan de Vinkeveense Plassen nabij Amsterdam incl. ontbijt

Geniet van een ontspannen weekend in het 4*-Apollo Hotel Vinkeveen Amsterdam, gelegen direct aan de Vinkeveense Plassen. Het hotel heeft een eigen haven, de ideale plek dus om met een boot te gaan varen. Voor een ander leuk dagje uit kun je ook gemakkelijk naar de historische stad Amsterdam, dat op slechts 20 minuten rijden ligt. Ga naar het Rijksmuseum, laat je inspireren door alle kunstwerken en neem daarna een drankje op het Museumplein. Wandel door het Vondelpark en plof op een van de vele terrasjes die Amsterdam te bieden heeft. Ook een bezoek aan het pittoreske Abcoude, op 8 minuten rijden vanaf het hotel, is zeker de moeite waard. Met haar prachtige oude pandjes en gezellige straatjes.

Steden dichtbij
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf in een 4*-hotel aan de Vinkeveense Plassen incl. ontbijt

Leonardo Hotel Vinkeveen Amsterdam
Vinkeveen, Utrecht, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet t.w.v. € 17,50 p.p.p.d.
  • Het beroemde restaurant 'The Harbour Club' is gevestigd in het hotel!
  • Tip: huur een boot en vaar over de Vinkeveense Plassen
  • Tip: bezoek Abcoude
Vinkeveen

Fietsen, varen, zwemmen, wandelen, duiken; het kan allemaal in Vinkeveen. Het dorp staat bekend om haar Vinkeveense Plassen; een uitgestrekt watersportgebied van maar liefst negenhonderd hectare. Toch biedt de omgeving veel meer dan watersport alleen. Beklim de hoge Heilig Hart van Jezuskerk, bezoek een van de zes forten die de gemeente rijk is of ontdek de pittoreske plaatsen Abcoude of Baambrugge te voet of per fiets. Kortom; Vinkeveen is meer dan alleen een eldorado voor watersporters.

Abcoude
Er is onnoemelijk veel te beleven in Abcoude. Bekijk het bijzondere Fort bij Abcoude, ga naar binnen bij de historische kerken, ontdek Piet Mondriaan die vele van zijn werken hier heeft geschilderd. Plan je bezoek en kom genieten van zoveel bezienswaardigheden.

Leonardo Hotel Vinkeveen Amsterdam
Groenlandsekade 1,
Vinkeveen, Nederland
Kaart
Groenlandsekade 1, Vinkeveen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Leonardo Hotel Vinkeveen Amsterdam ligt in Vinkeveen, op 18 km van het centrum van Amsterdam. Het hotel heeft een terras en watersportfaciliteiten en kunt genieten van een maaltijd in het restaurant. Verder vind je er een 24-uursontbijtservice, gratis Wi-Fi in alle ruimtes en privéparkeergelegenheid. Sommige kamers hebben een zithoek. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, een flatscreen-tv en een eigen badkamer met een douche, gratis toiletartikelen en een haardroger. De receptie is 24 uur per dag geopend. Er zijn diverse activiteiten te ondernemen zoals windsurfen, duiken en kanoën. Het Leonardo Hotel Vinkeveen Amsterdam bevindt zich op 48 km van Rotterdam en Den Haag en op 18 km van Utrecht De luchthaven Schiphol bevindt zich 18 km verderop.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Breukelen

Straatweg 37

Breukelen, ten noord-westen van Utrecht, staat bekend om de groene omgeving, grote huizen en buitenplaatsen, gelegen langs de oevers van de Vecht. Breukelen is een plaats met een rijke geschiedenis. Daarmee is het zeker een bezoek waard en een fantastische plek voor een fiets-, wandel of boottochtje.

Kasteel Nijenrode

Kastelen
Straatweg 25

Aan de oevers van de Vecht ligt Kasteel Nijenrode. Het kasteel heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 13e eeuw en is tegenwoordig de thuisbasis van de Nyenrode Business Universiteit.

Kasteel de Haar

Bezienswaardigheden, Cultuur
Kasteellaan 1

Een echte 'must do' is een bezoek aan Kasteel de Haar in Utrecht. Dit is een enorm groot en prachtig kasteel. Het mag zich daarom ook het grootste kasteel van Nederland noemen.

Slot Zuylen

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Tournooiveld 1

Slot Zuylen is een kasteel uit de 18e eeuw dat toen is verbouwd tot buitenhuis. Tegenwoordig dient het als museum, locatie voor concerten, evenementen en rondleidingen.

Museum Beeld en Geluid Hilversum

Musea
Media Parkboulevard 1

In museum Beeld en Geluid ontdekt u de wereld van de media en gaat u zelf aan de slag! Loop door de Showdeur als een echte presentator of bekijk en beluister de geschiedenis van Nederlandse popmuziek.

FloraHolland Aalsmeer

Shoppen
Legmeerdijk 313

FloraHolland valt onder één van de grootste bloemenveilingen ter wereld. Je vindt hier een groot assortiment aan bloemen en planten!

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 0.92 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau