Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Genieten van natuurschoon en historische steden met autovakantie Luxemburg

Ben je op zoek naar een verrassende bestemming die goed bereikbaar is? Tijdens een autovakantie in Luxemburg geniet je voordelig van natuurschoon en historische steden! Lees verder

Goedkope autovakantie in Luxemburg-Stad

Een goedkope autovakantie in Luxemburg begint in de hoofdstad van het groothertogdom. Je overnacht in een viersterrenhotel in de moderne wijk Kirchberg, inclusief ontbijt en een 2-gangendiner. Een van de hoogtepunten is een bezoek aan MUDAM, het belangrijkste museum voor moderne kunst in Luxemburg. Als je op zoek bent naar een voordelig alternatief, overnacht dan in een prijsvriendelijk hotel in Kirchberg met alleen ontbijt. De historische binnenstad is goed bereikbaar met de auto. Bijzonder zijn de ondergrondse kazematten, met een lengte van 23 kilometer, die hun oorsprong vinden in de 17e eeuw. Ook de 150 meter lange Adolfsbrug valt op. Verder kun je in de oude stad prima winkelen. Luxemburg is een van de kleinste landen in Europa dus reis je makkelijk rond met de auto. Zo zoek je buiten de hoofdstad eenvoudig de rust op in het wonderschone Müllerthal, met zijn met mos begroeide rotsen en bizarre steenformaties. Hier kun je eventueel het Müllerthal Trail van 112 kilometer wandelen. Zuidelijker geniet je van romantische landschappen in de Moezelvallei als je de ‘Route du Vin’ volgt.

Autoreis Luxemburg: luxe verblijf in Vianden

Een vakantie met de auto naar Luxemburg geeft je veel vrijheid om rond te kijken. In de vallei van de rivier Our overnacht je in een luxe hotel met panoramisch uitzicht in Vianden. Dit middeleeuwse stadje wordt omgeven door oude stadsmuren en torens. Het romaans-gotische kasteel is een van de grootste adellijke residenties in Europa en vormt een van de belangrijkste attracties in Vianden. Met de stoeltjeslift ga je 440 meter omhoog voor een fraai uitzicht over de vallei. Luxemburg is sowieso rijk aan kastelen. Een ander fraai exemplaar is Château de Clervaux. In dit kasteel bezoek je drie verschillende musea. Populair is de fototentoonstelling 'Family of Man'.

Met de auto naar Luxemburg: ontdek het aanbod

Zin in een autoreis naar Luxemburg? Het aanbod bevat voor elk wat wils. Ontdek de goedkope autovakanties naar Luxemburg en boek!

Waarom een goedkope autovakantie Luxemburg boeken bij TravelDeal.nl?

Zelf hoef je je niet meer druk te maken over eventuele extra's die je nog moet bijboeken. Op deze manier kun je direct volop genieten van een paar heerlijke dagen weg! Traveldeal.nl biedt je op deze website de kans op een overzichtelijke manier het juiste arrangement te vinden dat bij je past. Zo krijg je door duidelijke zoekcriteria in één overzicht de bijpassende arrangementen te zien. Kies en boek hier het gewenste arrangement en je kunt zonder vakantiestress weg!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau