Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Goedkope rondreis Sicilië? Bekijk deals voor een vakantie Sicilië!

Kun je niet wachten om de charme van Sicilië te ontdekken? Tijdens een rondreis door Sicilie van 8 dagen maak je kennis met dit bijzondere Italiaanse eiland in de Middellandse Zee. Stap tijdens de Sicilie fly drive vakantie in de auto en trek langs eeuwenoude dorpen, idyllische baaien en de bijzondere vulkaan de Etna. Dompel je onder in de Siciliaanse cultuur! Lees verder

Sicilie fly drive vakantie voor een mooie mix van cultuur en strand

Tijdens deze 8 daagse rondreis op Sicilië overnacht je in Taormina en Palermo. Taormina staat bekend als een van de fraaise dorpen van het eiland, met zowel bijzondere cultuur als een Grieks amfitheater, charmante winkels in de Corso Umberto en prachtige kiezelstranden om te ontspannen. Palermo is de hoofdstad van het eiland waar je een boeiende mengelmoes van zowel de Meditterane streek als het Midden-Oosten aantreft. Een bruisende stad met imposante architectuur, gezellige pleinen en kleurrijke markten. Gedurende de rondreis Sicilie van 8 dagen bezoek je onder meer Forza d’Agrò waar meerdere scènes van de film The Godfather zijn opgenomen.

Rondreis op Sicilie in de omgeving van Taormina

Bij deze vakantie op Sicilië overnacht je vlakbij de schitterende stad Taormina en maak je prachtige excursies over het eiland. Zo bezoek je de vulkaan de Etna. Dit is de meest actieve vulkaan op Europees grondgebied. Rondom de hoogste top van het eiland wandel je door het beschermde natuurgebied vol bijzondere flora en fauna. Je kunt de top van de Etna vervolgens tijdens de rondreis op Sicilie bereiken per Jeep of kabelbaan. Of maak een boottour 'Grotta Azzura', waarbij je in een comfortabele boot de Ionische kust van dichtbij bewondert. Bezoek de grotten, het natuurreservaat Isola Bella en de verschillende rotsformaties.

Sicilie fly drive vakantie met je geliefde

Een vakantie Sicilie is de perfecte bestemming voor een reis met je geliefde. Bezoek tijdens deze Sicilië fly drive vakantie de charmante steden Messina, Agrigento, Palermo en Catánia. Proef de lokale streekgerechten op de straatmarkten of geniet van het schitterende uitzicht over de olijfbomen en wijnranken. Dankzij de huurauto bepalen jullie zelf het tempo waarin je de Sicilie fly drive vakantie onderneemt. Neem direct een kijkje bij de vakanties Sicilie van Traveldeal.nl voor meer inspiratie.

Hierdoor boek je je goedkope vakantie Sicilië bij TravelDeal.nl!

Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals. Uit het zeer uitgebreide aanbod aan mogelijkheden selecteren wij leuke en interessante reizen en tripjes, die passen bij de wensen van onze klanten. Wij regelen niet alleen een of meerdere hotelovernachtingen, maar proberen altijd iets extra's te bieden of aan de reis toe te voegen.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau