Autovakanties
dagen

Zonvakantie aan de Costa Dorada tussen Salou en Cambrils

Apartementos Pins Platja
Cambrils, Costa Dorada, Spanje bekijk op kaart
Verblijf 4, 6, 8, 11 of 15 dagen in een appartement aan het strand tussen Salou en Cambrils

Geniet van een heerlijke vakantie aan de Costa Dorada. Je verblijft tussen de badplaatsen Salou en Cambrils, in een ruim appartement direct aan het stand. Ideaal! Neem een heerlijke verkoelende duik of ga lekker luieren op een strandbedje. Het oude centrum van Cambrils ligt op ca. 4km en is een authentiek en klein vissersdorpje. Cambrils is een gezellige badplaats waar de oorspronkelijke Spaanse sfeer is behouden. Dwaal door de gezellige nauwe straatjes, wandel langs pleinen, boetiekjes, cafés, tapasbar en de kerk van Santa Maria. Je kunt er bovendien genieten van de heerlijke Catalaanse keuken en regionale wijnen. Wil je er een dagje op uit? Breng dan een bezoek aan Aquopolis waterpark of attractiepark PortAventura in Salou. Daarnaast ligt wereldstad Barcelona om de hoek, ideaal voor een dagje uit! Flaneer over de Ramblas, proef tapas en bewonder de architectuur van Gaudí.

Autovakanties
dagen

Zonvakantie aan de Costa Dorada tussen Salou en Cambrils

Apartementos Pins Platja
Cambrils, Costa Dorada, Spanje bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7, 10 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een appartement met balkon of terras
  • Inclusief beddengoed en handdoeken
  • Verblijf direct aan het strand tussen Salou (5km) en Cambrils (4km)
  • Bushalte direct tegen over accommodatie
  • Gratis gebruik van Wi-Fi
  • Tip: breng een bezoek aan wereldstad Barcelona
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 14 dagen voor aankomst

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 14 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Apartementos Pins Platja
Avinguda de la Diputació, 138 – 147,
Cambrils, Spanje
Kaart
Avinguda de la Diputació, 138 – 147, Cambrils, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Apartamentos Pins Platja is gelegen aan het strand tussen Salou en Cambrils. Pins Platja is voorzien van twee zwembaden, een zonneterras, een tuin, een restaurant, café, gratis gebruik van Wi-Fi in openbare ruimtes en parkeren. Alle appartementen van Pins Platja zijn ruim en beschikken over een woonkamer met flatscreen-tv, een keuken voorzien van kitchenette met een magnetron en keukengerei. Slaapkamers en een badkamer uitgerust met bad, wastafel, föhn en toilet. Tevens is het appartement voorzien van airconditioning.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Openbaar in de omgeving
Parkeerkosten
€12,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Faciliteiten

Restaurant
Ja
Buitenzwembad
Ja
Fietsverhuur
Ja
Pooltafel
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Boulevard Salou

Cultuur, Nachtleven
Passeig De Miramar, Salou

Deze boulevard is 's avonds een heerlijke plek om je begin van de avond te spenderen. Loop langs de vele kraampjes met souvenirs en proef heerlijke lokale lekkernijen.

Calle Barcelona

Shoppen
Calle Barcelona

De bekendste winkelstraat van Salou. Deze lange winkelstraat biedt erg veel winkels en boetiekjes. Voor de shoppers is dit een perfecte straat.

Fontein Salou

Bezienswaardigheden
Passeig De Jaume I, Salou

De bekende fontein die zich aan het einde van Passeig de Jaume I staat, bezorgt Salou een bijna sprookjesachtige uitstraling met haar verlichting. Vooral in de zomer worden hier uitgebreide shows gegeven.

PortAventura Park

Attractieparken, Outdooractiviteiten
Avinguda Pere Molas, Vila-Seca

Na de jaarlijkse korte stop van januari tot maart, opent PortAventura Park haar deuren weer met geweldige thema´s en attractie´s voor jong en oud.

Castillo de Tamarit

Cultuur, Stranden
Cami Castell De Tamarit

Het prachtige strand wat zich naast het beroemde Castillo de Tamarit bevindt is een erg romantische plek. Geniet hier van een prachtig uitzicht.

Camp Nou

Musea
C. Aristides Maillol 12

Camp Nou is het thuisstadion van FC Barcelona en het stadion is het derde grootste voetbalstadion in de wereld na de stadions in Sao Paulo, Brazilië en Mexico-City. U kunt het bijbehorende museum bezoeken of uiteraard een voetbalwedstrijd.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

Bij aankomst betaal je een borg van €120,-

Optionele kosten

Babybed+stoel: €7,- per dag of €30,- per week.

Parkeren

Openbaar in de omgeving

Parkeerkosten

€12,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 0.66 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau