Vakantieparken in Nederland
dagen

Geniet van luxe kamperen op een recreatiepark op het Utrechtse platteland

Recreatiepark de Lucht
Renswoude, Utrecht, Nederland bekijk op kaart
Geniet 4, 5, 8, 11 of 15 dagen in een gloednieuwe Villatent op een recreatiepark op het Utrechtse Platteland

Geniet van een welverdiend weekendje, midweek of een weekje weg bij Recreatiepark de Lucht. Het park is gelegen in een prachtige omgeving aan de Grebbelinie, tussen Nationaal park Utrechtse Heuvelrug en Nationaal Park de Hoge Veluwe. Recreatiepark de Lucht is perfect voor een gezellige en onbezorgde vakantie voor het hele gezin. Of je nu op zoek bent naar een museum, een attractiepark of de vele kwalitatieve horecagelegenheden, hier vind je het allemaal. Geniet met zijn allen optimaal van zwemmen tot wandelen en zandkastelen bouwen tot fietsen of tennissen. Er zijn genoeg speelplekken zoals de speeltuin op het park, bij het zwembad en in het bos. Je kunt zelfs je conditie op peil houden door een training te doen op de fitnesstoestellen die er zijn! Of ga eens samen tennissen op de tennisbaan. Wil je liever een dag naar een stad? Bezoek dan de grotere steden in de omgeving zoals Barneveld, Amersfoort, Utrecht of Arnhem! Voor iedereen wordt dit een top vakantie!

Vakantieparken in Nederland
dagen

Geniet van luxe kamperen op een recreatiepark op het Utrechtse platteland

Recreatiepark de Lucht
Renswoude, Utrecht, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4, 7, 10 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een gloednieuwe Villatent
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Het park scoort een 8,6 op Zoover!
  • Het park is gelegen tussen N.P. Utrechtse Heuvelrug en N.P. de Hoge Veluwe!
  • Ontdek vele wandel- en fietsroutes!
  • Bezoek de stad Barneveld (ca. 6 km)
  • Gratis parkeren op het park
  • Tip: maak een uitstapje naar Utrecht of Amersfoort!
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 16 dagen voor aankomst

N.P. Utrechtse Heuvelrug & N.P. de Hoge Veluwe

Denk je aan het N.P. Utrechtse Heuvelrug, dan denk je aan… bossen en heuvels! Niet voor niets, want de Heuvelrug is na de Hoge Veluwe het grootste bosgebied van Nederland. En die heuvels zijn een erfenis uit de één na laatste ijstijd, meer dan 150.000 jaar geleden. De bossen zijn grotendeels van latere tijd. In de vroege middeleeuwen maakten de oorspronkelijke bossen plaats voor landbouw en vooral veeteelt. De heidevelden (bijvoorbeeld het Leersumse veld) en de stuifzanden (zoals de Soesterduinen) herinneren nog aan die tijd. Bezoek in de omgeving verschillende bezienswaardigheden zoals de grafheuvels, engdorpen en verdedigingswerken.

Bij N.P. de Hoge Veluwe komt het mooiste van 3 werelden samen: natuur, kunst en cultuur. Dit gebeurd op een hele prachtige manier en wordt ook actief onderhouden. Bezoek bijvoorbeeld de zandverstuivingen bij Radio Kootwijk, of de grillige heuvels van de Posbank. Je kunt ook het Kröller Möller museum bezoeken. Daar vindt je precies de combinatie tussen cultuur en natuur. Ga gezellig met zijn allen wandelen of fietsen door de prachtige omgeving.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 16 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Recreatiepark de Lucht
Barneveldsestraat 49,
Renswoude, Nederland
Kaart
Barneveldsestraat 49, Renswoude, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Op dit gezellige recreatiepark kom je helemaal tot rust en geniet je van de vrije tijd. Het recreatiepark is uniek gelegen aan de Grebbelinie tussen Nationaal park Utrechtse Heuvelrug en Nationaal park de Hoge Veluwe. Er is een visvijver gelegen op het recreatiepark, een binnenzwembad (met uitschuifbaar dak, waardoor dit in een buitenzwembad omgetoverd wordt). Op het park beleeft het hele gezin eindeloos veel plezier. Van zwemmen en zandkastelen bouwen tot fietsen, wandelen of tennissen. Er zijn genoeg speelplekken zoals de speeltuin op het park, bij het zwembad en in het bos.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 40,00 per verblijf
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Buitenzwembad
  • Fietsverhuur
  • Restaurant
  • Wasserette
  • Kidsclub / animatie
  • Terras
  • Tennisbaan
  • Minimarkt
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Toilet
Hoogtepunten

Het Henschotermeer

Boottochten en watersporten, Natuur & Parken
De Heygraeff 2

Het Henschotermeer, een uniek recreatiegebied middenin de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Een plek om er even helemaal tussen uit te zijn. Je kunt hier heerlijk ronddobberen om het meer, zwemmen, zandkastelen bouwen, een sportief rondje om het meer wandelen of gewoon lekker luieren op je badhanddoek.

Zwembad ‘t Willaer

Recreatie en spellen
Breelaan 6

Zwembad ‘t Willaer is een verwarmd openlucht zwembad gelegen aan de rand van Scherpenzeel. Met een peuterbad, een kinderspeeltuin, een ondiep zwembad van 20 x 45 meter met een 42 meter lange glijbaan, een wedstrijdbad met 2 duikplanken (1 en 3 meter hoog), velden voor diverse balspelen, een kiosk voor versnaperingen en diverse zonneweiden, een perfecte plek om lekker te vertoeven.

Escaperoom 0318

Recreatie en spellen
Eikenlaan 2B

Een spannend spel waarbij je aan de hand van opdrachten moet ontsnappen uit een ruimte.

Hofje de Armen de Poth

Bezienswaardigheden, Cultuur
Pothstraat 16

Oorspronkelijk uit 1350 werden hier de zieken verzorg door De Broederschap van de Heilige Geest. Tegenwoordig bied de stichting onderdak aan oudere mensen die het niet zo breed hebben.

Mondriaanhuis

Cultuur, Musea
Korte Gracht 11

Het Mondriaanhuis is een museum over het leven en werken van Piet Mondriaan. De kenmerken van zijn kunst zijn vooral de horizontale en verticale zwarte lijnen die hij gebruikte.

Sint Joris Kerk

Bezienswaardigheden, Cultuur
Hof 1

Historische kerk in Amersfoort uit het middeleeuwse tijdsperk.

Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel. Indien je hiervan gebruik wenst te maken kun je contact opnemen met ons Service Center. Je ontvangt daarna een e-mail met betaalinstructies vanuit Villatent.

  • Babypakket € 17,50 per verblijf
  • Bedlinnen € 15,00 per pakket
  • Voorkeursligging € 20,00 per accommodatie
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 40,00 per verblijf

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 0.75 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau