Autovakanties
dagen

Verblijf in een karakteristieke Toscaanse villa in San Gimignano incl. ontbijt

Antico Borgo Il Cardino
San Gimignano, Toscane, Italië bekijk op kaart
Geniet 4, 6, 8 of 13 dagen van het karakteristieke Toscane in San Gimignano incl. ontbijt

Bewonder het heuvelachtige landschap van Toscane, vol met olijfbomen en donkergroene cipressen. 'La dolce vita' oftwel: het goede leven! Daar weet Toscane alles van. Maak een autoritje langs de wijngaarden of bezoek de Toscaanse dorpen en steden in de omgeving! Ontdek het bekendste bergdorpje van Toscane, San Gimignano. Je ervaart hier zelf de middeleeuwen, kunt een oude toren beklimmen en het beroemde ijs proeven bij Gelateria Dondoli. Een wijnproeverij kan zeker niet aan jouw lijstje ontbreken. Deze reis zal je nooit meer vergeten! Ben jij al klaar voor vertrek?

Autovakanties
dagen

Verblijf in een karakteristieke Toscaanse villa in San Gimignano incl. ontbijt

Antico Borgo Il Cardino
San Gimignano, Toscane, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7 of 12 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Verblijf in een gerenoveerde, karakteristieke Toscaanse villa
  • Hotel ligt op een schilderachtige heuvel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek Castel San Gimignano
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 9 dagen voor aankomst

Leuke tips in de omgeving

San Gimignano 1300 Museum
Dit artistieke en historische museum laat zien hoe het dorp eruit zou hebben gezien in de 13e en 14e eeuw. Het is niet zomaar een museum maar een echte beleving. Verhaallijnen, multimedia en exposities laten zien hoe het leven er vroeger uit zag.

Piazza della Cisterna
Het driehoekige plein heeft een licht, natuurlijke helling en is via een oude toegangspoort verbonden met het nabijgelegen Piazza del Duomo. Het is een opvallend plein doordat het tussen veel hoge torens ligt. Volg een straatje naar de Castello van San Gimignano, waar je een bezoek kunt brengen aan het prachtige Cortesi Paleis, het huis van Cattani en de Torre del Diavolo.

Torre Grossa
Klim ruim 50 kilometer de hoogte in om de meest fantastische foto's te maken van het uitzicht over heel San Gimignano. Er zijn maar weinig plekjes op de wereld die zo adembenemend zijn als de Torre Grossa. De toren bevindt zich op het Piazza del Duomo, aan de rechterkant van het Palazzo del Podestà.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 9 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Antico Borgo Il Cardino
Localita il cardino 35,
San Gimignano, Italië
Kaart
Localita il cardino 35, San Gimignano, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het onlangs gerenoveerde Antico Borgo Il Cardino is een karakteristieke Toscaanse villa in San Gimignano. Het hotel ligt op een schilderachtige heuvel en kijkt over middeleeuwse torens. Het uitzicht vanuit de prachtige tuinen is adembenemend. Bij het hotel vind je een verkoelend zwembad, een meertje en een speeltuin voor de kinderen. Alle hotelkamers van Antico Borgo Il Cardino zijn traditioneel ingericht met unieke decoratie. De kamers beschikken over een balkon, airconditioning, televisie en eigen badkamer die is uitgerust met een bad en/of douche, wastafel en toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

San Gimignano

Steden
San Gimignano

San Gimignano is een middeleeuws, ommuurd stadje. Het is het bekendste bergdorp van Toscane.

Siena

Steden
Siena

Siena is misschien wel de meest fotogenieke stad van Toscane, met het schelpvormige Piazza del Campo en de prachtige Duomo

Chianti

Kastelen
Chianti

Deze streek staat bekend om de heerlijke wijnen en mooie kastelen.

Vespa en Piaggio museum

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Viale Rinaldo Piaggio

Het bedrijf Piaggio werd in 1884 opgericht door Rinaldo Piaggio en produceerde aanvankelijk onderdelen voor de scheepvaart en later voor de trein- en vliegtuigindustrie.

Boboli tuinen

Bezienswaardigheden, Cultuur, Natuur & Parken
Piazza Pitti 1, Firenze

De Boboli tuinen is de meest uitgewerkte, historische en theatrale tuinen van heel Toscane. De tuinen zijn aangelegd in de 16e eeuw en zijn heerlijk om door heen te wandelen!

Ponte Vecchio

Bezienswaardigheden, Cultuur, Shoppen
Ponte Vecchio, Firenze

De historische brug in Florence moet u bezoeken. Er zijn vele juweliers te vinden op de brug. De Ponte Vecchio is de enige brug in Florence die tijdens de Tweede wereldoorlog niet vernietigd werd.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:30 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau