Aan of nabij de kust
dagen

Verblijf aan de kust van Blankenberge incl. ontbijt en diner

Corsendonk Duinse Polders
Blankenberge, West Vlaanderen, België bekijk op kaart
3 dagen uitwaaien aan de kust van Blankenberge incl. ontbijt, een diner en minigolf

Waai lekker uit tijdens een lange strandwandeling langs de kust van Blankenberge. De duinen vormen dé perfecte omgeving voor een heerlijke strandvakantie. Niets is beter! De kids kunnen klimmen en klauteren op het speelplein of springen op en neer in het springkasteel. Je speelt een potje minigolf of ontdekt de geheimen van de onderwaterwereld. In Blankenberge zie je de kids rijdend over het kinderverkeerspark met carwash, benzinestation, telefooncentrale en verkeerslichten. Bij Corsendonk Duinse Polders is er altijd wel iets te beleven voor jong en oud. Ben je ook op zoek naar cultuur? Duik Blankenberge in en leer meer over de historie. Wandel over de pier van Blankenberge, dat wordt ongetwijfeld genieten van het uitzicht over de zee en de kust.

Aan of nabij de kust
dagen

Verblijf aan de kust van Blankenberge incl. ontbijt en diner

Corsendonk Duinse Polders
Blankenberge, West Vlaanderen, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x diner in buffetvorm
  • Dranken tijdens het diner inbegrepen (wijn, bier, frisdranken, koffie en thee)
  • Inclusief 1 x minigolf
  • Verblijf op een steenworpafstand van het strand
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: ga met de kids naar het Kinderverkeerspark en wandel over de Pier!
Leuke tips in de omgeving

Relax op het strand van Blankenberge
Het strand is natuurlijk de topattractie van Blankenberge, dé reden waarom hier elke zomer zoveel badgasten neerstrijken. Het is een mooi en breed strand van 6 kilometer lang waar je kunt relaxen, zonnebaden, wandelen, pootjebaden en zwemmen in de Noordzee. Ook zijn er volop mogelijkheden om te watersporten, van kitesurfen en windsurfen tot kajakken en suppen.

Uitwaaien op de pier van Blankenberge
Net als in Scheveningen heeft Blankenberge een pier, waar je terecht kunt voor een verfrissende wandeling, lekker tafelen en vertier. De betonnen pier, die nu heel internationaal wordt gepromoot als Belgium Pier, steekt 350 meter de Noordzee in. De attractie is gebouwd in 1933 en is daarmee de oudste nog bestaande pier aan de Atlantische kust van het Europese vasteland. Je kunt hier lekker uitwaaien en genieten van de golven van de Noordzee. Het beste uitzicht op de zee heb je in de Finley Rooftop Bar. In de Brasserie kun je lunchen en dineren en bij lekker weer buiten zitten.

Bewonder het zeeleven in SEA LIFE
Wil je wat doen met kinderen tijdens je vakantie in Blankenberge? Neem ze dan mee naar SEA LIFE. Hier kom je oog in oog te staan met meer dan 2500 zeedieren, waaronder pinguïns, zeeleeuwen, otters en king crabs, die maar liefst 8 kilo kunnen wegen. Je kunt lopen door een tunnel onder een aquarium waar verschillende haaien zwemmen of (zachtjes) zeeanemonen aanraken. Naast de aquaria heeft SEA LIFE ook het grootste klimparcours van België. Sinds 1998 is SEA LIFE ook actief als opvang voor gestrande zeehonden.

Corsendonk Duinse Polders
A. Ruzettelaan 195,
Blankenberge, België
Kaart
A. Ruzettelaan 195, Blankenberge, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het gezellige Corsendonk Duinse Polders is gelegen in de populaire en levendige badstad Blankenberge, het vakantiecentrum voor strandliefhebbers. Het beschikt over een eigen bar, restaurant en heeft een grote tuin met een sfeervol terras en een speeltuin. De kamers van Corsendonk Duinse Polders zijn comfortabel uitgerust en geschikt voor families. De receptie is geopend van 07.00 tot 22.00 uur en zorgt voor een onvergetelijke vakantie. Op Corsendonk Duinse Polders zijn veel recreatiemogelijkheden; het speelplein en de minigolf-, tennis-, volleybal- en basketbalterreinen zorgen ervoor dat jij en de kinderen zich geen minuut vervelen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Hoogtepunten

SEA LIFE Blankenberge

Dierentuinen en aquaria
Koning Albert-I-Laan 116

Meer dan 50 aquaria tonen de mysterieuze onderwaterwereld. Met meer dan 2500 dieren biedt SEA LIFE een prachtige staalkaart van de 7 wereldzeeën.

Pier Blankenberge

Bezienswaardigheden, Stranden
Zeedijk 261

De pier van Blankenberge is gebouwd in 1933 naar een ontwerp van Jules Soete. De Blankenbergse pier was de eerste aan de Atlantische kust van het Europese vasteland.

Belle Epoque Centrum

Musea
Elisabethstraat 24

In het Belle Epoque Centrum maak je kennis met de vergane glorie van de belle époque, een periode van ongeveer 1870 tot 1914 waarin de Europese burgerij een redelijke welvaart kende.

Serpentarium

Musea
Zeedijk 147

Het Serpentarium bezorgt u een indrukwekkende reis door een oerwoud vol spinnen, hagedissen en kikkers. Van het oerwoud naar de woestijn, hier is het maar een kleine stap. U beleeft de wondere wereld van bijzonder zeldzame soorten. Van de prachtige regenboogboa, de tapijtpython en de panter kameleons tot de zwarte mamba, ‘de koningin de gifslangen’.

St.-Antoniuskerk

Bezienswaardigheden
Zuidlaan 51

Deze gotische kerk dateert uit het midden van de 14e eeuw en behoort tot het type van de hallenkerken: drie beuken met dezelfde breedte en hoogte.

Leopoldpark Blankenberge

Recreatie en spellen
Leopoldpark

Leopoldpark is een belevingspark voor jong en oud met minigolf (18 holes), crazygolf (18 holes), snookergolf (18 holes), kidkarting (kinderverkeerspark), kidplay (zandspeeltuin) en tennis (enkel & dubbel terrein). In dit park zult u zich niet vervelen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Inchecken

Vanaf 15:30 uur.

Uitchecken

Tot 09:30 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07.00 - 22.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau